Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Roxy am admirat-o pe printesa mica, ce se schimba pe zi ce trece, dar tot frumoasa e, tu ce faci pe ce data ajungi la mare, poate ne intalnim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?

nu am avut timp de citit si de scris dar am intrat repede sa va salut, mi-e dor de voi. mai avem putin cu curatenia si gataaaa o sa am timp dupa aia.

mary vrem sa ajungem pe la sfarsitul lui august

somleac daa, asa este

strumphitza ti-as trimite si eu niste grade ca este insuportabil de cald. asa calduri n-au mai fost de mult la noi, nu-i bine...nu stiu incotro ne indreptam. cred ca l-am suparat rau pe Doamne Doamne ca uite.....toata lumea asta si toata natura este data peste cap....

madutza macar tu ai piscinuta, curte...va bagati in ea cu apa rece si la umbra, daca se poate

atat am citit.

fluturasii si mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua tuturor!!!

Strumpitz, cum mai esti astazi? Sigur starea de balacire in butoi se trage de la dieta si gim+ vremea care este mereu mohorata. Hai, gandeste pozitiv si ia partea frumoasa a lucrurilor...deci, faci acum un mare efort cu toate cele pt a slabi dar la final de saptamana cand te urci pe cantar rezultatele te incanta si te fac tot mai optimista si increzatoare. Ma bucur ca ati cumparat biletele pt a pleca in Ro ...noi inca nu stim sigur...poate afla sotul maine la munca cum este cu, concediul si asa plecam si noi in Ro 2 sapt.
Roxy, felicitari pentru baie...wowww ce superba a iesit ..imi place maxxxxxim. Iar gogosica Anastasia este o dulceata.
Nu am timp sa scriu mai multe ca am mancarica pe aragaz si altele de asezat prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Salutare!

hhhhhhh cred ca o sa ajungem sa scriem fiecare cate un mesaj in zile diferite Asta e...nemultumitu-lui i se ia darul

madutza, somleacmultam fain de sugestii...pana la urma asa voi face, raman la mare cu I. Din pacate sotul pierde 4 zile...una dus, doua la servici si una intors dupa noi...ma oftic dar nu avem ce face.
roxy, cum se comporta Anastasi?nu mai pomeneste de titi?deloc?deloc?atunci o fata cuminte foc!
strumphyma bucur ca recunosti ca nu ai mortive serioase...dar te intreb?tu esti serioasa?sau ce mama....himmm vezi, vezi....ai motive mii sa zimbesti... Vb lui somleac, deschide o sampanie, sa vezi cum nu te mai simti singuraCum ati petrecut cu socrii?Ce spuneau de piscoata???ca dehhh n-au mai vazut-o de 3 luni...Te astept la apel!
simonacipam retinut faza cu sarea, ...voi cauta si eu la plafar...eu cumparam numai kalas ...deci e jale si cu aia...
Ce face Arsenie?cum mai sunteti?cu titi sau fara?sper ca ai reusit! micutu sa-i treaca supararea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare

noi suntem pe aici
din pacate nu apuc sa scriu mai nimic
caci fac si mancare si sunt singura cu feteleeeeeeeee
dar maine vine mamaaaaaa
deci sper sa ma mai eliberez putin
sau sa mergem si noi la niste bai in mare si in ghiol
la noi azi e inn ourat tare de tot
si tuna si fulgera
da nu vrea sa dea nici un strop de ploaie
din pacateeeeeee

Mergi la inceput

ce faceti fetelor?

am intrat sa vad ce faceti, pe ziua de azi gata curatenia. tati este cu buburuza afara si eu ma relaxez putin. apoi merg sa fac un dus racoros. azi a tras o ploaieeee torentiala, si s-a mai racorit

catank ai facut bine asa, sa ramaneti voi la mare. foarte nasol ca sotul trebuie sa plece dar macar ramanesti voi, asta este....
Anastasia a stat azi agatata numai de mine, ma tragea de maieu....isi mai aduce aminte de titi si greu uita, apoi cateva zile iar uita si nu mai trage.... azi a fost foarte maraita, plangacioasa, era ca o maimutica agatata de mine. am stat pe wc cu ea in brate azi asa mila mi-e de ea. ii distrag atentia cu jucarii si alte chestii.
ma gandesc ca o fi fost si dezordinea asta si agitatia din casa cu renovatul si curatenia....nici ei nu i-o fi placut. dar terminam noi si o sa fie liniste iar.

ailed ma bucur ca te-ai simtit super in vacanta, cred si eu...pe insula.... unpentru Andra care s-a balacit toata ziua si sa ajungeti cu bine in tara.

madutza eii cum sa slabeasca Anastasia? are aproape 10 kg, n-a slabit deloc. s-a lungit destul de mult.... oricum, ea niciodata n-a fost pufoasa, grasa....are carnea tare, este mai musculoasa asa...

strumphitza dar calaresti bicicleta aia , nu gluma bravo, esti ambitioasa. o sa fi o mamica slaba si sexy

mamicile si fluturasii.

Mergi la inceput

irinuca ce bine ti-o fi si tie la mare ce m-a amuzat faza cu sotul....

ailed bine ai zis, trebuie certat a doua zi dupa betie, cand il doare capul

sambata am fost la nunta si ne-am sdistrat superrr, am dansat pana n-am mai putut au curs apele pe noi, asa cald a fost. nu mai facea fata nici aerul conditionat
si fotograful ne-a facut atatea poze, eu de obicei am lipici la fotografii de la nunti abia astept sa vad pozele.

Mergi la inceput

simona cu sanii este nasol ca il intarci asa brusc. mulge zuilnic cate putin, cate putin sa nu te doara si laptele scade repede. eu 2 zile am muls putin ca ma dureau si dupa aia nici m-au mai durut si nici nu s-au mai umflat. bine, eu am si intarcat-o treptat. sper sa reusiti, dragutul de el, ti-e si mila de ei

cami ce bine ca vine mama, te mai ajuta ea cate putin eee dar cum a zis si bb_yasmi, tu esti si mai panicoasa si strestaa, asa-i?

bb_yasmi ce vorbaret este Lucas, cate mai zice el un de la noi.

Mergi la inceput

catank eu n-am mai dat-o cu crema dupa baita din cauza caldurii, sa respire pielea mai bine.

madutza si eu vreau sa vad pantofii

Mergi la inceput

ally un si pentru voi. ce fain daca veniti in tara

Mergi la inceput