Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
cami_antonia spune:
maryyyyyyyyyy abia astept sa ne vedem atunciiiiiiiiii
eu sunt in eforie sud
da ne vedem ca doar sunt 4 km intre ele
nu stiu nimic de vila iulia
daca ai un site
da-mi-l si iti zic din poze
MaryM85 spune:
Cami asta:http://www.turistinfo.ro/eforie_nord/cazare-eforie_nord/vila_iulia-c59779.html.
cami_antonia spune:
mary e o zona mai linistita
;la intrarea in eforie nord
la sensul giratoriu faceti stanga si gata ajungeti la vila
este un cartier de vile noi
nu e distanta mare fata de plaja
comparativ cu restul statiunii si cazarilor de aici
pt ca din pacate eforie nord este detaliata perpendicular pe plaja
si distantele sunt mari
dar aici e ok
am vazut ca si camerele arata f bine
o sa va simtiti bine
sunt sigura
eforie nord e o statiune super ok
are si agitatie si zone mai linistite
etc
pe cat veniti?
madutza_bra spune:
Neata!
Ce caldura fratilooooor!!!
Ne topim pe picioare, nici nu-mi mai vine sa ies din casa
Strumph, nu vrei sa-ti timitem niste grade pe la Londra Ne-am putea lipso de vre-o 10 grade si tot cald ar fi.
De azi imi fac listele de concediu, nu stiu de ce tot aman. Parca vad ca ma trezesc cu 3 zile inainte ca nu am planificat nimic , si bag de toate in bagaj
Va pup, si va doresc o zi "suportabila"!
catank spune:
Neata!
Cald madutza, ..fetelor...f cald
eu sunt supi, al meu sot a aflat ca trebuie sa fie prezent la referendum, adica sa ne intrerupem cele 10 zile de mare. Prietenii nostrii stau cu noi doar 4 zile, ar putea pleca cu ei si sa se intoarca dupa mine si I cu maxi....dar mi se mare aiurea tare...asa a propus el... Parca m-as intoarce si eu dupa 4 zile si cand se termina treaba cu votarea sa plecam 3 zile pe Transfagarasan... ceva cazari pe acolo om gasi?
Tare rau imi pare A apelat si la sefu mare si tot nu a obtinut liber, chiar daca este concediu de drept...l-ar fi putut amana in atari conditii, dar si prietenii nostrii au reusit sa-si planifice 4 zile ptr a fi cu noi...na, situatie!
madutza_bra spune:
Of catank, cate zile zile tb sa se intoarca acasa? eu ti-as sugera sa ramai la mare, ca ii face bine Ioanei marea, te-ai putea intalni cu Cami si-ti mai umpli zilele.
strumphitza spune:
va salut de la frig si ploaie
asa am intrat de ieri intr-o pasa proasta, cred ca de la oboseala mi se trage, dieta si sport... in fiecare zi cate 1-2 ore pe bicicleta nu-i tocmai usor... dar deh baba la frumusete sufera nu? o fi si de la vreme ca tot ne ploua non stop de o sapt si ceva , sa nu mai spun de la mijlocul lui aprilie noi am vazut soarele o sapt in mai cald si frumos, atat.... si in cate o zi pe ici pe colo...
ma simt si singura si si si.... butoi cu totul... desi nu am motive serioase, dar na ne mai apuca asa din cand in cand si pe noi astia...de la frig si ploaie
am luat bilete de avion sa venim in ro in sept, de pe 19 sept pana pe 3 oct... venim pe 19 si stam cateva zile in bucuresti, ca pe 22 e botezul nepotelei si apoi ma duc la mama o sapt si apoi revin in bucuresti sa iau avionul spre londra...
cam atatea noutati de la mine... ma duc sa ne imbracam sa iesim afara ca isi face loc soarele sa iasa dintre nori...
madutza_bra spune:
Da chiar prea multa liniste e pe aici?
Ce faceti fetelor? v-ati topit de la soare?
Strumph, nu mai fi suparata, nu ti-am zis ca-ti trimitem 10 grade in plus la termometru. Stai putin, ca ajung acusi
Somleac spune:
Ufff Strumphitza, ia o sampanie sa te bine dispui ca alta idee nu am.
Si eu intru cu tine in butoi sa ma racoresc, de o saptamana ma doare piciorul ingrozitor si deja m-am cam saturat ca parca sunt handicapata. Sunt rupta in gura de oboseala, dorm 3-4 ore pe noapte, Ilinca e un mic kamikaze, la lucru stres si nervi, asta imi mai lipsea sa-mi tarai un picior ca o baba.
Simo cum stai cu intarcarea?
Roxi superba baia dar mai frumoasa e Anastasia.
Catank si eu as ramane la mare. Va va face bine amandorura marea.O sa vezi cati prieteni o sa-ti faci pe plaja datorita Ioanei asa ca nu o sa te simti singura. Eu am fost de multe ori singura cu copii la mare si a fost ok.
Irinuca am admirat-o pe Daria ce bine ii sta in masinuta. Imi place cum ii dirijeaza ea pe ceilalti copilasi.
Na ca trebuie sa inchid.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
MaryM85 spune:
BUNA!Strumphy cum a fost intalnitea cu soacra? S-au bucutat ca au vazut printesa!, hai iesi din butoi ca o sa vina vacanta indata si cine o sa atate ca o lady silueta si o sa iti ajunga caldura!