Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele poop!

azi am incercat de cateva ori sa il filmez pe junior sa vedeti si voi ce frumos spune darcand vede telefonul striga numai "aoo mami" poate il rog pe sot maine sa incerce el. fetele cu care m am intalnit au vazut ce vorbaret este

simo, eu daca i as da sare lui lucas cred ca ar mancao toata

somleac poze cu voi nu ne mai arati??

L nu a mai facut temp. banuiesc caeste de la un canin, ca mia facut de vreo 2-3 ori temp max 38,6...

azi am avut musafiri.... am facut o salata de fructe cu inghe bestiala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

strumphy mai sunt sarmale?oricum, mi-au mirosit de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Doamne fetelor ce am trait eu asta seara la Covasant nu se poate povesti in cuvinte. Am fost tot cu lacrimi in ochi de emotie si bucurie. Cel mai tare m-au impresionat formatiile de dansuri populare, atatia tineri care au lasat balta calculatoarele, netul, fb-ucul, discotecile ca sa danseze romaneste, sa faca ore intregi de repetitii sa le iasa un dans traditional romanesc. Tot respectul pentru ei, pentru profesorii lor si preotii care-i indruma si sfatuiesc atat de frumos. Cred ca n-am sa pot dormi toata noaptea de surescitata ce sunt.

In plus mi-au venit si copii mari din tabara,

Simo,va compatimesc din tot sufletul si pe tine si pe Arsenie.

Lavi , tot intentionez , dar e greu tare. Ca sa pun poze trebuie sa intru de pe alt calculici, uffff si na asta este lenea e cucoana mare.

Catank

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fetele
tuturor

Catank, de ceva vreme folosesc numai sare de Himalaya, luata din plafar E fara nici un adaos. E fina. Asta iodata e cancer curat, daca puteti incercati sa n-o mai folositi.
Lavi..si al meu spune aio si duce tel la ceafa. E mortal!Ma bucur ca febra a trecut.
Ah, sarea cand e pe tzitzi prietena lor draga...nu mai e deloc apetisanta

Va pup, fug sa schimb lenjeriile, apoi afara..o zi minunata va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata!

am ajuns aseara de la socrii unde efectiv ne-am topit de caldura ..copii s-au simtit bine dar nu s-au putut odihni deloc bine...

abia am intrat sa va salut si s-a trezit Cata..revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

mandreeac, ma bucur ca e mai bine Rares

alina, tin pumnii sa stea pitica in burtica pana pe 17. Musai sa ne pui poze cu burtica si cu Luca

roxy, sa folositi cu placere baia, wow ce a slabit Anastasia, nu mai are bulane deloc, acum parca e baietoi

yasmi, ce bine ca iti vin ajutoare Cat sta buni de data asta? Cat despre par usacat si tocit, tratamentul este foarfeca Pupam baiatul vorbaret si destept

miki, sanatate multa. Cum mai e Vlad?

simo, rochia a iesit caramiziu in poze dar este un portocalie, cel mai curat portocaliu la care te poti gandi

irinuca, deci te-ai distrat cu Adrian?. Ai bagat sotul in sedinta? Hai ia-ti un cokteil, baga-te la umbra si linistestete

catank, data viitoare voi poze si pantofii. Mai am o nunta in august unde ma voi imbvraca la fel Eu nu am mai dat de mult cu crema seara, din acelasi motiv..transipratie.

delia, distractie si odihna placuta in Ro

strumph, spor la pedalat. Mai da ce de mancare mai faci, cred ca de la vremea ploioasa ti se trage. La noi cu cladura asta nu-ti mai vine nici un ceai sa-ti faci , Orice numai sa nu dai drumul la aragaz sau cuptor. Dar nu ma plang, bagam salate la greu si carnita la steamer, ca ii dau drumul si fug afara

Am fugit si eu afara cu copiii, abia astept concediul, mai avem 2 sapt pana plecam Abia sapt ma apuc de facut liste si cumparaturi

Va pup

Mergi la inceput

heloo

eu sunt la apart la buni ca de azi am duso pe i la gradi unde isi dorea! a fost asa incantata!

mada o astept pe buni ca pe painea calda :€))) mai ales ca am atatea planuri pe care nu le pot indeplini ca nu am cu cine lasa juniorul. vreau sa reincep aerobicul si chiar mi ar placea sa fac un curs in acest sens. dar pana una alta il voi mai duce ocazional si pe lucas la gradi unde este i. astazi imi vor spune pretul :)

strumf mi ai facut o pofta de sarmaleeeeee si iahnieeee!!!! dar vb madutzei pe vrea asta caniculara nu ma bag la gatit/. copt

Mergi la inceput

nimeni, nimeni?? eu ma plicti, lucas doarme , eu ma uit la o telenovela beau un cola rece si ma plicti......
daca il las pe L maine la gradi vreau sa merg sa omi caut o rochita scurta, fliida ca peste 2 saptam 2 eveminte, zile de nastere in aer liber! de abia astept!

mada, nu stiu cat sta mami, oricum pana la anul sigur, apoi sa vedem daca ma angajez, cu L daca merge la gradi sau sta cu buni.....etc
parul l am tuns onainte de mare, nu este despicat ci aspru, uscat de la apa sarata, soare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello!
Ne-am intors de la mare. A fost ok, dar foarte obositor.
Sambata am fost la cherhanaua de pe plaja Vadu (corbu). Un loc superb, pe o plaja pustie. Plajele pustii sunt preferatele mele. De aceea nu suport mamaia.
Cami ne-am cazat in mamaia la hotel oxford. foarte scump si in afara ca oferea micul dejun, in rest nu merita banii. 350ron/noapte/camera. Am plecat in ultimul moment si doar acolo am mai gasit cazare. joi spuneam ca nu mai mergem si vineri ne-am razgandit.

cherhanaua se numeste vadu pescarilor. acolo se mananca numai peste prins de proprietar, care e pescar. am mancat nisetru, calcan, scrumbie si inca niste antreuri pe baza de peste pregatite de ei.
partea proasta este drumul pana acolo. o ora de mers cu masina din mamaia, pe un drum pustiu, prin camp; drum de nisip tasat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Oau, cat de coerenta am fost in mesajul precedent. sper sa intelegeti ceva :)

la mare am fost fara daria. doar noi cu niste prieteni.
reintalnirea cu printesa mea a fost emotionanta. a stat lipota de pieptul meu minute in sir. m-a pupat cu zgomot :) m-a mangaiat pe par. si eu am pupacit-o toata. off, ce greu va fi cand o voi lasa la bunici :(

maine aflu daca plec sigur la mare cu daria pe 15 iulie. duminica. cu mama mea. la mamaia la hotel gociman. E cam cald in perioada asta, dar daca mama primedte aprobare de la serv sa se duca acolo, ne ducem si noi cu ea :)
pupici

Mergi la inceput