Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning!!

Cafeluta ? sau poate un ceai ar merge mai bine la mine aici unde ploua asa in ciuda!! sper sa nu ne inunde si pe noi , pe soacra mea a inundat-o ieri , dar nu-i plang eu de mila ei azi vin amandoi la noi sa isi vada nepoate dupa 3 luni ca de la inceputul lui aprilie nu au mai fost am facut sarmale si miroase asa frumos in casa a cimbru si alte condimente ....am scos sa facs i niste vinete si fierb si niste fasolica sa le fac un pic de iahnie ca stiu ca le place mult... si salata de vinete si fasolica, cu mult usturoi

Uff s-a trezit piscoata, mi-am terminat si a 3 cafeluta ca de la 2 la 5 azi noapte nu am dormit ca mandra mea a avut show total in program, cu vorbaraie, chiote si alte cele abia la 8 juma azi dimi a adormit Nick e si el chiaun , treaz de la 4 jumate, eu am mai dormit 2 ore dupa ce s-a dus el jos cu ea in living... am bagat multe cafelute si vitamine

Fug sa termin bucatareala si mai tre` sa alerg o ora si pe bicla si aranjat in casa un pic asa de ochii soacrei

Duminica frumoasa si racoaroasa va doresc, ca stiu ca va cam topiti in RO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

hei salutare fetele

am si eu putina vreme ca azi am adormit-o la pranz si pe antonia
si sunt si eu linistita de vreo oraaaaaaaaaaaa
da cand ma gandesc ca diseara nu va avea somnnnnn
brrrrrrr
ce mai faceti?
toata lumea e la plaja si la mare?
si nimeni nu zice nica?

noi am renuntat definitiv la grecia din pacate
poate apucam sa fugim putin in septembrie
la inceput ca e vremea super si e mai liniste

acu caut ceva cazari la vile in valea prahovei
sa merg cu fetele si cu mama sa stam si noi la racoare cateva zile
ca aici nu mai putem respira
antonia abia asteapta sa plecam undeva

yasmi ai baiat mare mami

Mergi la inceput

strumph ai musafiri mami
hmmmmmmmmmmmm
cum esti?
dormi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

intru si eu repede pana nu mi se trezeste trupa.

Felicitari Strumphitzei pentru nepotica!!!!!

Felicitari Anastasiei pentru intarcare, si pentru mamica sa nu-i fie asa de greu.

Felicitari Alexinei pentru noua si minunata viata. Sa ai sarcina usoara si un bebic sanatos.

Waw Lavi ce le mai zice Lucas. Cred ca e cel mai precoce dintre fluturasi. Felicitari si tie mami ca te ocupi asa frumos de el.

Fetelor nu fiti asa de speriate de novocalmin. Este mult mai putin nociv decat paracetamolul, dar informatia asta nu este pentru urechile noastre.

Ieri am fost la festivalul romanilor de pretutindeni care se tine la Covasant ( o localitate de langa Arad). De fapt festivalul e astazi ieri a fost doar incalzirea. Ei au gatit fiecare din zona de unde veneau , au facut repetitii, am stat de povesti si pana la urma s-a incins o petrecere pe cinste. Pe la 1 noaptea abia mi-am adunat pruncii sa mergem acasa.

M-au impresionat mult oamenii astia, care sunt mai romani decat multi dintre noi. S-au pus la drum pe caldurile astea 800 km, numai ca sa cante si sa danseze romaneste, fara recompensa materiala si unii dintre ei sunt chiar oameni in varsta. Pur si simplu aseara povestind cu ei am fost tot cu lacrimi in ochi, ce suflete curate, credincioase si cat de mandri sunt ca sunt romani. Astazi mergem sa le vedem spectacolul.

Simo cum mai stai cu intarcarea? Ai gasit vreo zeama pe care s-o accepte Arsenie in loc de laptic Cu lapte indulcit ai incercat?

Cami imi pare tare rau de tine ca te vad tot timpul sfarsita. Incearca sa-ti cauti pe la naturisti leacul ca nu e normal sa fii asa varza tot timpul.

Delia drum bun spre tara.

Ce mi-ar place si mie sa ma intalnesc cu voi.

Poate organizam la unceputul toamnei o iesire undeva la mijloc de drum? Unde ziceau Lavi si Andreea ?

Ilinca incearca sa se dea peste cap, ma topeste curutzul ala in sus. Fug sa-i trag niste pupici si o muscatura.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

somleac sincer nu am un diagnostic
nu stiu ce am
si acu am avut o cazatura
ca sa zic asa
offf
simt cum energia mi se scurge
ma asez in pat
si nu-mi mai pot ridica nici macar o mana
ca si cand as fi paralizata
si nu mi-as putea coordona miscarile
tot iau vitamine
da nu stiu ce am
vreun dezechilibru pe undeva
da nu stiu la ce tip de medic sa apelez
sincer te admir ca ai 5 copii
si le faci fata
si mai si muncesti
sincer nu stiu cum faci fata
ca sa nu mai zic ca mergi in n locuri
toata stima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Cami eu cred ca ti-am mai spus de biorezonanta.

Eu am fost ca tine dupa ce l-am intarcat pe Victor. Am gasit un cabinet care mi-a inspirat incredere si ei m-au pus pe picioare. Atunci mi-au gasit o gramada de dezechilibre care erau departe de a fi patologice , deci nu se vedeau la analizele clasice, dar erau suficient sa ma faca sa ma simt ca o carpa. Dupa 2 luni de tratament numai pe baza de plante parca am renascut. Si acum vreau sa merg la cabinet sa vad cum stau dupa ce am intarcat. Nu vreau sa ma las ca daca eu nu sunt in forma e praf si jale.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

hello fete dragutze

Catank, ce misto ca se balaceste cu drag Ioana..Arsenie al meu e cam speriat de apa, uneori si la dus plange. la mare il apropiam cu o lopetica pe care o infigeam in nisip din ce in ce mai departe de mal...sunt la intarcare, am niste sani beton, si durerosi, copil plangacios noaptea, mai mult treaz decat adormit...n-am mai intalnit atata dragoste de tzitzi...dar numai cand vede sarea pe sfarc nu vrea nici sa se mai uite...Deci dc rezolv si cu sanii astia, in 2-3 zile pot spune ca l-am intarcat...Ieee!
Someleac, nici o zeama nu vrea, am incercat si cu compot de caise indulcit cu miere..nimic..in schimb aseara a baut 210 ml de apa...Si eu te admir cum te ocupi de copilasii tai si mai faceti si fel de fel de activitati/calatorii, etc. bravo!
Cu biorezonanta...ma bag ca musca-n lapte neintrebata, dar imi permit cu tine Someleac si cu Cami(cuscra) pentru ca stiu ce fel de fete sunteti eu nu am incredere in procedurile acestea, pentru ca nu au baza crestina si eu nu le-as incerca ...Parintele Paisie Aghioritul vorbeste la un moment dat despre ele, dar nu mai tin minte exact unde...Sa nu va suparati pe mine fetele
Cami, si eu ma simt aiurea, slabita si parca fara chef...EU cred ca "o gura de munte" ti-ar prii de numai. marea este parca mai obositoare cu soarele in cap in permanenta si apa/nisip...desi o iubesc la nebunie.
Strumpfi, bravos feti..te invidiez...tre sa achizitionam si noi una, neaparat!
Delia, te pup draguto, sa va fie de bine concediul, vino cu mai multe impresii
Lavi, ma uimeste Luchi al tau. Pai Arsenie spune numai mama (si mie, si lui mamaie, si lui tati si fratilor)...spune bat (si e cam bataus) din cauza ca ma tot cert eu cu un caine imaginar boris si-l bt sa nu-i pape mancarica lui Arsenie si sa nu vina cand vrea el sa doarma...Cu febra ce se mai aude? Sper ca a disparut de tot de la voi
Andreea, Rares ce face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA SEARA!Eu tot cu ce ma doare cami am gasit cazare in eforie nord, la vila iulia stii ceva de ei sau cum sunt situati fata de plaja? cred ca asta ramane pana la urma si maine sun sa fac rezervare!o sa merg din 15 aug, tu de unde esti eforie nord sau sud?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

salutare!

cami, am retinut, eu oricum incerc sa te sun.
simonacip200 de apaahhhh dragutul de el, ....si ce fel de sare folosesti?fina presupun...offf imi fac si eu o mie de griji... nu o vad pe i f intelegatoare in acest sens. Sa va mai spun ca vrea titi si dupa masa de dimi...si inainte de nani...si dupa...altfel nu mai primeste nimic mancare, ... Cred ca are si o perioada mai putin buna, am zarit astazi in gurita ei o maseluta cum a spart gingia dejaahhh ce ma speriasem.... Ii fac toate poftele, ce sa-i fac?Vedem noi cum scapam. Ma bucur ca papa laptic de capra, ...preparat cu gris sau orez, dar cat mai subtiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ailed- bine ai revenit mami!si drum bun din nou!
bb_yasmi- super luky
somleacstarea de spirit, ..energia pozitiva, credinta te face sa fii ceea ce esti!

Mergi la inceput