Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Yasmi, nu cred ca e ceva grav doar pt un supozitor. Poate sa nu-i dai urmatoarea doza de antitermic peste 4 ore. Sa fie distanta mai mare intre administrari. Sanatate multa lui Luchi

Roxy felicitari pt ca ai fata mare. nu mai este bebe sugar acum :)

Miki, in grecia e super ok la inceputul lui septembrie. noi am fost intr-un an pe 20 sept. su atunci nu mai era prea bine. pupam piticii

Viss, il pup pe sergiu plimbaretul! eram sigura ca o sa mearga in curand. el a fist saracutul descurajat dupa operatie. mi-ar fi placut sa-l vad in rochita soniei :))

Alexina felicitari! Deci s-a intamplat minunea pe neasteptate? Ce ti-ai dori acum?

Alina, nastere usoara? Acum sunt acelasi emotii ca la primul?
Eu am visat intr-o noapte ca am nascut o fetita si nu a venit numeni la spital la noi.

Eu va salut de la mare, la soare. E ora 11 si eu sunt deja rac. cu factor de protectie 30. cred ca trec la 50 :(
Acum sunt cu fetele la plaja. il astept si pe sot, pe care o sa-l bag putin in sedinta. am fost aseara la restaurant, sprituri cu prietenii, bineinteles ca li s-a incetosat mintea :) L-ea venit cheful de lautari si am mers intr-un club unde canta adrian minune. Eu nu gust deloc muzica asta. bine, unele melodii sunt acceptabile, dar nu sa merg intr-un club unde se canta numai asta. apoi a dat cateva salarii medii bune la lautari si m-au luat toti nervii. i-am luat toti banii si am plecat la hotel. dupa jumatate de ora a venit dupa mine. dar aseara nu aveam cu cine vorbi.
eu inteleg ca munceste foarte mult, chiar saptamana asta a fost groaznica. dar nici asa sa ne batem joc de munca noastra. eu ieri nu am vrut sa ma duc la mani pedi ca sa fac economie si el...
azi nu scapa nesifonat. nu e frumos in concediu, dar nu rezist pana acasa

ma descarc si eu la voi, ca parintilor nu vreau sa le spun
va pup
weekend placut si cu caldura suportabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna mamici!

Cald, ffff cald... Ioana are parte de balaceala in curte de 2 ori pe zi....nu poate fi decat fericita!

irinuca- bine ca i-ai luat banii, in astfel de situatii avea nevoie de un asa''dus rece''(ai procedat ok, altfel cine stie cat mai arunca la lautari). Sper sa fiti ok!
roxy- frumoasa baie, Anastasia scumpa foc, si vad ca i-a crescut perisorulIti multumesc ptr sugestiile privind lapticul, inclusiv magdutzei.ptr fiecare. Ahhh magdutza, foarte frumosi ati fost la nunta, dar tare mult as fi vrut sa-ti vad si pantofii
bb_yasmi cum e Luca?
simonacipai reusit cu micutul Arsenie? sau ai cedat?
camiin 23 ajungem la Eforie, insa...o sa mai fi cu niste prieteni cu bb..ei stau doar 4 zile, noi 10...prefer sa ne vedem dupa ce pleaca ei ... Inca nu am reusit sa salvez nr tau, dar o fac curand si te voi suna negresit

Mergi la inceput

Alexina, cat de mult pot sa ma bucur ptr tine, vorba fetelor, parca as fi eu graviduta...Te felicit din inima!
Sarcina usoara, la termen si bb sanatos!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

yvyana- pe unde esti mami, imi este dor de tine!Micuta ce face?
ailed- tu ai plecat deja la mare?sau?am pirdut firul

Pup toate mamicile,...

Mergi la inceput

tot eu, se observa ca I doarme si eu am chef de trancaneala, vb lui strumphy ...chiar strumphy, te tine ocupata tare prietena ta ''bicla''F tare, te invidiez!

Doream sa va intreb daca mai este necesar-indicat sa dam copilasii dupa baia de seara cu crema de corp. Pe caldurile astea mi se pare groaznica senzatia....

Ahhhhhhhh tuna si fulgera, a inceput deja sa ploua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

tot eu, se observa ca I doarme si eu am chef de trancaneala, vb lui strumphy ...chiar strumphy, te tine ocupata tare prietena ta ''bicla''F tare, te invidiez!

Doream sa va intreb daca mai este necesar-indicat sa dam copilasii dupa baia de seara cu crema de corp. Pe caldurile astea mi se pare groaznica senzatia....

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

deja sunt de 80 min pe am facut 29 km si "ars" 434 calorii mai fac pana la500 si ma opresc...mai bag si mai pe seara o ora!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui catank

deja sunt de 80 min pe am facut 29 km si "ars" 434 calorii mai fac pana la500 si ma opresc...mai bag si mai pe seara o ora!

F tare! Imi placi ca esti tare ambitioasa Mult spor inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele am revenit!
A fost super frumos.... singura grija a fost ce papam la pranz si seara , vreme buna, apa calda, o plaja (dintre multele de acolo), la 200 m de unde locuiam(cazarea decenta, dar se putea mai bine), plaja era cu nisip, nisip in apa ceea ce e rar in Croatia....patiseria peste drum, magazinul la fel....
Andra parca era nascuta in apa , se ducea direct... apa mica statea in fund si ii venea pana la brau....ne+a placut... cand am venit acasa, surpriya s-a stricat laptopul... acum scriu de pe al unor prieteni cu care ne+am intalnit.... maine plecam in RO.
N+am citit decat ultima pagina...sper sa recuperez la soacra...
.Alina bafta!
Irina, alta data sa te duci la mani-pedi... si eu stiu o tanti ca pe barbat cand bea tb sa-l certi a doua zi cand il doare capul..., asa ca spor!
Strumph, ce ambitioasa esti... am apucat ieri pe fb un pic dar tot de pe imprumut...
catank, de abia stept la tara sa o pun pe andra la apa in curte...
lavi sanatate!
simo, succes!
cami, roxi, mada pup!
alexina felicitari!
fetele va pup pe toate!
numai pot sa stau ca plecam acasa sa terminam bagajele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinuca si esti si cu daria sau fara?
pai si unde sunteti cazati? in mamaia?

mandrreeac ati ajuns acasa?
imi pare sincer superrrrrr rau ca nu ne-am mai vazut dar fara tanti mioara sunt varzaaaaaaa
offfffff

catank sigur draguta
ne vedem cand esti ok
ca nu vreau sa ma vad cu altii ci cu voi
stiam ca stati mai multe zile de aia am zis sa ne vedem
sper doar sa nu fiu si eu plecata la munte atunci

strumphule baga tare sa fii o mare lady la croaziera
nu ca acu nu ai fi da te vei simti tu multttttttttt mai cocheta asa
cu cate o calorie arsa
eu nu am rabdare
si sofia ce face cat esti tu pe picicleta?

simo deci suntem cuscre
azi ce ai mai facut?

delia poate ma suni cand ajungi in tara macar sa ne auzim mai mult

viss esti deja la mare??????????????
la ce pensiune te-ai cazat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia poop

vaiii fetele astazi lucas al meu m a impresionat pana la lacrimi prima oara cand urcam treptele la etaj de obicei le numaram (pana la 10 si atat) astazi eu spuneam :unu, el doi, eu trei, el patru....asa pana la 10 mi-a venit sa il pap nu alta!!! doamne ce copil destept are mama!!!! a doua oara l a intrebat cineva cum il cheama, el spune :unu, eu ii spun nu cati ani ai mami ci cum te cheama, la care el strengareste: "uchi" :))))))) deci am trecut de la uca la uchi (luchi)!!!

Mergi la inceput