Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lavi nu am apucat
ca iti dai seama ca sunt dezastru singura
abia am facut fata celor doua
si sunt terminata
si nu am gatit decat niste dovlecei pe o tigaie si niste cartopfi prajiti
da cand voi avea de gatit ca maine????
nu stiu cum sa fac fata
brrrrrrr
mi-as fi doritsa am unde sa o duc macar 2 ore pe petra ca cu cea mare ma descurc eu
offffffffffff

Mergi la inceput

simona cel mai bine e sa fie in mediul lui
deci la el acasa da cu sotul sau cu altcineva
si pleci tu
cu ceilalti o noapte doua
cel putin nasii antoniei asa au procedat
ca era mare durere
si plansete continuu
o saptamana intreagaaaaaaa
cat despre rabdare te inteleg
asa sunt si eu cu ele
la maxim de incordata ca sunt ambele cu mine acasa toata ziua
tu i-ai avut la scoala si la gradi pana acu
cred ca tre sa ai activitati zilnice pt fiecare
vb lui somleac
altfel vai de nervii tai va fi toata vacanta

Mergi la inceput

si mor de nervi ca nu am bani
ca a fost saptamana asta reduceri de jumate la Z
si vroiam sa iau cate ceva pt botez
offffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, ce fain ca incepe I gradi, te mai eliberezi un pic...mai ales ca abia asteapta.
Cami, nuuu, Mati nu mai merge la gradi din decembrie...sunt cu el acasa. La toamna va incepe in alta parte. Si cand era cu scoala lui david si aveam o multime de teme era si mai solicitant...acum macar fac cate juma de ora-o ora pe zi...ca sa nu uite totCu intarcatul cred ca ai dreptate, tre sa ramana in mediul lui. Si totusi sotul nu-i o solutie...nu stie sa-l culce, nu l-a culcat niciodata. Maine cred ca-i fac ceva un ceiut bun, sare pt tzitzi si reincerc figura, dar de data asta sper sa reusesc...

Mergi la inceput

Cami, eu le-am mai luat hainutze de la Fox si din Kiabi (am inteles ca pleaca de tot de la noi din pacate. Aveau oferte fainoace.Z-tul parca s-au scumpit, parca nu s emai merita...erau si eu fan, dar acum parca sunt preturile ca si la obaibi, dar macar aici sunt mai calitative si parca merita mai mult...

Mergi la inceput

simo stiu ca sunt si alte magazine
mie imi plac body-urile
de acolo f mult
si chiar si celelalte ca sunt din materiale bune
si rezistente pt doua generatii
e adevarat insa ca nu ma aprovizionez de la ei decat in cele doua zile de reduceri mari din an
uite anul asta am scapat sesiunea de vara
si celelalte sunt in centrul orasului si tareeeeeee greu ajung
da nu mi-ai zis
mi-l dai pe mati pt antonia?
ne incuscrim si noi sau e dat deja?

Mergi la inceput

Vai, draga de tine, deci e serioasa treaba. Cu mare drag, Cami...Era deja promis la odiseea lui, dar s-a cam pierdut de mult relatia undeva pe drum...si oricum vreau fete credincioase pentru ei si daca mai sunt si frumusele ca ANtonia e perfect.. asa ca e cum nu se poate mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce chef de vorba aveti! ce imi place sa va citesc!
la noi a inceput sa tune si sa fulgere! yupiii poate ploua!!!
am o pofta nebuna de pizza hawai dar dimi cum ma trezesc cum imi comand....
ce dor imi este si mie de burtica cu bb.... nu fara, ca asa am :))

vaiiiii cami mami pai dc aveai copii ca ai mei ce mai spuneai........doarme lucas bine dar ai vazut si tu cum recupereaza timpul pierdut la somn.....:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Fetelor, sper sa nu fiu off topic....si scuze daca deranjez pe cineva.

Imi donez fostul carucior Bertoni. Am sa dau aici copy paste anuntului de pe FB

DONEZ carutul acesta.
conditii:
1. veniti sa vi-l luati de la mine de acasa. sorry, n-am permis, nu il pot pune cu posta.
2. donati ceva, cat va permiteti, pt Butcaru Afrodita si terapia fetitei sale. (autism). Pe principiul "cat va lasa inima" / buzunarul :)

Carutul are roti imense, suspensii excelente, are landou si parte sport. partea sport trebuie spalata nitel cu periuta ici colo si cusuta un pic husa barei de protectie. Am cusut-o eu, dar daca va pricepeti mai bine, reluati.

are compartiment generos de bagaje jos, e foarte confortabil, landoul perfect drept, scaunul sport ajustabil.

maner ajutabil in vreo 6 pozitii, in f de intaltimea adultului.

nu are absolut nici un defect functional.
se pliaza usor, ocupa putin spatiu.

si am pus si o poza cu caruciorul....sper sa o puteti vedea.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/c0.0.354.354/p403x403/308509_10150794038690542_579893789_n.jpg

Acum rezumat, eu o stiu pe dna Butcaru de pe FB. Se lupta in fiecare zi si vinde si face toate eforturile, de la chestii AVON pana la hainutele copiilor, sa poata plati cei 50 ron / sapt pt terapia copilului. Terapia ARE rezultate; fetita comunica din ce in ce mai bine, etc. Insa e pe termen lung....

Cu carutul - e f ok, il iubesc, dar am primit inca unul. Si daca le-am primit, si eu tot le dau mai departe, nu vreau sa le vand. Insa sper sa reusesc sa o ajut asa pe Afrodita.

Acu stiu ca aveti toate carucior si unele chiar nu mai aveti nevoie, ca sunt maricei copiii. Dar poate stiti pe careva. Carucior,,,aproape gratis :P sa vina sa si-l ia, atat cer. Si sa doneze ceva, cat o putea, dnei Butcaru.
Caruciorul nou nu stiu cat costa, vreo 1000-1500.Al meu sa zicem ca e la mana a doua s-ar da cu 500-550. Eu si daca ii doneaza cineva 50 de lei tot m-as bucura. Ar fi o ora in plus de terapie.

Multumesc si iarasi, scuze daca am fost off topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi
lucas azi dimi a facut temp 38,6 de ametita ce eram (de somn, si pt ca era unul amestecat printre paracetamol ) i-am pus un supoz de novocalmin in loc de paracetamol ce se poate intampla??

Mergi la inceput