Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy felicitari pt baie,sper sa apuc sa o vad si eu.Rares nu mai e ca in poze,a slabit destul de mult
Ally voi ce mai faceti?C face cretul meu preferat?
Strumph ce mi- as dori sa fiu la tine la racoare.Felicitari pt ambitie.M- am saturat de vremea asta caniculara,ca slabesc si mai rau si nu mai vreau
Irinuca, f bine ca l- ai sifonat pe sot.Pffuuu,cred ca il strangeam de gat.Niciodata nu am inteles placera d a arunca cu bani pe lautari.
Cami,mami incearca sa te mai si destinzi.Esti o fire vulcanica,ia vitamine si relaxeaza- t pe cat se poate

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

vreau sa imi laud printul ca si- a facut program singur.Ne trezim la 7-7 si ceva,papam laptel si la 8 suntem in parc pana la 9:30-10.Daca adoarme daca nu papam supita si la maxim 11:30 doarme intre o ora si jumatate si 3 ore,depinde de zi cat e de calda,iar seara la 8:30 in pat si la maxim ora 9 doarme si asta se intampla toata noapta,daca are o trezire pt apa,din cauza caldurii,sau il trezesc eu sa ii dau antibioticul la 23.
Al meu vb dar pe limba lui si bodogane si gesticuleaza ceva de speriat,dar pe limba lui.Asteptam progrese
Acum ca am ipod si internet o sa va scriu mai des,nu mai stau dupa sot

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello in miez de noapte

mandreeac, felicitari printului pentru program si pt progrese. Ma bucur ca se simte mai bine.

Noi azi am fost la Ferma animalelor, mai fusesem si vara trecuta dar atunci nu au pre afost interesati de animale..mai mult de jucarii. Acum le-au placut toate, au mangaiat ponei si un tap. Au hranit iepurasii si capritele, iar Cata sa indragostit de o pisicuta care s-a tinut numai dupa noi... Apoi Cristi a facut 2 ture calare pe ponei si cand s-a dat jos nu am mai scapat de Cata ca vroia si ea calare, am urcat-o si a facut si ea o tura, ff mandra . Apoi am mers la salteaua gonflabila de 100 mp unde au topait in voie. Ma asteptam sa ne cam topim de caldura..de fapt ne gandeam ca va calari Cristi (ca de aia ne-am dus) si apoi vom pleca. Dar batea vantul f placut, aveau si multe umbrare si a fost foarte bine.
Apoi am trecut si pe la Cora la cumparaturi de unde le-am luat 2 sesloguri de copii portocalii (noi aveam 2 mari verzi..pe care nu apucam sa stam deloc..) apoi am venit acasa rupti de oboseala dar multumiti

Din ce ziceam eu ca simt ca trece vara si nu fac nimic, acum ma simt f bine si copii la fel ca au facut ceva iesit din comun. Mai vrem sa trageo tura si in august cand ne intoarcem din concediu.

Cred ca de entuziasm nu dorm la ora asta...am palagragit mult, e timpul sa ma bag la nani.

Ahh..da, mai vroiam sa spun ca azi Cata pe drum a tot repetat "caii, caii" ca mergem la cai, cand calarea a zis tot "diii, diii", iar acasa dupa ce a mancat a spus sarumana pentru masa...adik "mana-maataa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Am uitat sa va pup si sa va urez somn usor!

am facut si poze, dar nu mai am acum timp sa le incarc, pentru cine are cont, le-am pus pe FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor

haideti la cafea aromata si fierbinte, ca de cand nu am mai dat-o

mandreeac multa sanatate lui Rares, sa se faca bine, bine. ma bucur ca aveti nopti linistite, cu somn, brovo Rares

madutza v-ati distrat ieri ce frumos, au fost super incantati copilasii abia astept sa vad poze. am vrut si noi sa mergem la Zoo dar este in renovare de nu stiu cand....

strumphitza chiar ca este nasol cu vremea aia acolo, eu cred ca eramn depresiva deja sa stau atata vreme fara soare si numai cu ploi.... dar tu priveste partea frumoasa...ai acolo pisoata, sotul...pentru ei merita sa suporti si vremea aia naspa. in tara te topeai acum.
vreau s-o mai tuns o data pe Anastasia prin august. apoi gata, ii las parul sa creasca. stii ce fain i s-a facut? s-a mai si indesit parca, s-a mai asprit, inainte era ca un puf

lidia multa sanatate va doresc. cum ati facut si voi? si adultii pot face?

mary si la noi s-a mai racorit putin. ieri erau niste nori de ziceai ca va ploua 3 zile si cand colo nici un strop dar a plouat ca lumea undeva ca atata a mai fulgerat si tunat. mi-e dor de o ploaie din aia de-o zi, cu racoare

irinuca ce super ca mergeti la mare iar. pe plaja cred ca gasesti si loc de cearceaf daca la 7 sunteti pe plaja noi asa mergeam si deja era cam plin. si mie, la mare, imi place mai mult pe cearceaf decat pe sezlong. la munte invers

gata, iesim afara. azi n-am mai iesit la 8 ca abia ne-am trezit azi. pana si tati s-a trezit mai tarziu azi sa plece la servici.
de obicei la 8 si ceva suntem afara.

mamicile si fluturasii.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Neata mamicilor! Noi ne- am trezit la 7,la 8 eram deja in parc,am plecat la 9:30 si acum printul doarme!
Maduta,am auzit si eu d ferma animalelor,ca e f frumos acolo.Poate vom merge si noi,desi acum Rares nu pare deloc incantat de alte animale decat cateii.Bravo Cata,dii dii cred ca e tare haioasa
Roxy si lui Rares i s- a facut f frumos parul,dar eu nu il mai tund.Vara viitoare abia!Multumim pt cafea,e f buna!
Va pup pe toate cu mare drag!

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza!
Printesa doar,me, eu fac bagaje. Imi trimit lista si pe telefon. asa ca o trec si aici pt cine nu are dispozitia sa intre pe mail!
Pupici'

Lista de vacanta

Pt. Bebe:

• Masa:
o babetici
o lingurite
o biberon/canita apa
o lapte praf/cereale
o iaurt/ supita congelata (dupa caz)
o termos
o fierbator de apa/cana electrica
o castronele cu capac/recipiente hrana (poate nu-i este foame la restaurant si luam la pachet)
o cutit/razatoare fructe/blender
• Medicamente:
o termometru
o nurofen/paracetamol/novocalmin
o gel gingival
o supozitor glicerina
o oscilo/stodal/coryzalia/homeogene
o apa de mare/aspirator nazal
o gel de arnica
o seringa
o saruri de rehidratare
o creme fundulet
• Imbracaminte : cate 2 tinute/copil/zi
o pijamale/sac dormit
o body uri
o bluzite/pantaloni/gecuta/cardigane
o sosete/ ciorapi lungi
o incaltaminte
• Frumusete/cosmetice/altele :
o sampon/gel de dus
o pampersi
o servetele umede
o servetele uscate (cutie si rola)
o perie par
o pasta dinti si periuta
o prosoape
o lotiune de plaja si dupa plaja
o lotiune anti tantari
o halat de plaja
o costume de baie si pampersi pt piscina
o detergent si Vanish - daca se pateaza sa nu ajung cu ele acasa atat de murdare si sa nu mai iasa
o detergent de vase si burete - pt spalat biberon, lingurite si alte cele
o aparat anti tantari
o patut pliant
o carucior/ham
o lanternuta (in caz ca hotelul nu are veioza)
o statie monitorizare

• Distractie:
o galetusa, piscinuta si accesorii plaja
o carticele de rasfoit si citit
o creioane colorate
o pernuta sau plusul preferat
o joculete

• Bagajul pt masina
o un schimb de haine
o prosopel
o un biberon cu lapte + apa fierbinte in termos+ apa rece
o alta mancarica la borcan
o canita cu apa
o rontaieli : mere, castraveti, nectarine, pufuleti, covrigei
o jucarii: cuburi, carticele, papusi/masini
o paturica/scutecel (de pus in geam daca e soare; daca parasolarul nu face fata)
o pungute la rola (pt pampersi, gunoi)

Pt parinti:
• telefoane+ incarcatoare
• aparat foto + incarcator+ obiective
• adaptor priza, in caz de aveti nevoie in tara in care calatoriti
• pasapoarte
• bilete avion/ check in unde e cazul de il pti face pe net inainte
• carnete de sanatate medicale europene
• asigurare medicala privata pt ca, carnetul european nu acopera tot!!!
• bani/carduri/portofel
• umbrela(sper sa nu fie cazul)
• medicamente adulti: aspirina, leucoplast, pacacetamol/ibuprofen/smecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua tuturor!!!

Fetelor sunt mega, ultra, extra, super happy ...am luat biletele pentru a merge in taraaaaaaaaaaaaa. Stam de pe 8 pe 22 august....ma bucur enorm ca a rezolvat sotul cu, concediul si putem ajunge acasaaaa.

Mergi la inceput

ALLY si veniti si in Bucuresti?
Strumphy sper ca d data aceasta sa reusim sa ne vedem.Data trecuta Rares a fost bolnavior si apoi mi- a facut enterocolita.Nici nu mai vreau sa imi amintesc

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut .

am intrat doar sa va salut, nu am chef de scris, sunt rupta de oboseala.

Mandreeac felicitari lui Rares pentru progrese.

Madutza ce frumos ati petrecut. Si eu am aceeasi senzatie ca trece vara si vacanta pe langa noi si nu facem nimic decat sa ne adapostim de caldura.

Strumph sa folosesti sanatoasa gadget-ul.Ce atent e sotul tau La genunchi am ruptura de menisc la amandoi genunchii din tinerete, dar am grija o data la 3 - 4 ani sa cad de undeva de sus sa mi-i zdruncin si mai bine. Ultima cazatura de la 3 m am avut-o cand am fost insarcinata cu Ilinca.

Irinuca spor la facut bagaje si distractie la mare.

lidia multa sanatate va doresc si sa vi se implineasca dorinta sa ajungeti la mare.

ce mai stiti de Ioana 16, Happiness ?

Miki voi cum sunteti?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput