Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
alina06st spune:
Buna fetelor, intru si eu pe fuga sa va anunt ca am stabilit data cezarienei nr 2 pt miercuri 18 iulie!
Sa-mi tineti pumnii!
In alta ordine de idei, fetita mea e fotomodel, marti avea doar vreo 2700gr, dar mai ia ceva sper saptamana asta, si-apoi, important e sa fie ea sanatoasa. O ingras eu dupa ce ajungem acasa!
Va pup, daca mai reusesc, mai intru zilele astea, pe week-end poate!
Sanatate tuturor mamicilor si puiutilor si distractie placuta pt cele ce sunteti in concediu!
Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 34+ Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
miki1979 spune:
salutari..de la servici
noi suntem bine ( somleac), am scapat si de ultimul episod de rosu in gat, in final mi-a luat si andra iar dar a tinut-o f putin, doar 2 zile..mai ca-mi vine sa sper ca isi face imunitate de mica si la gradi va fi mai usor
v-am citit, admirat in poze ( madutza sunteti tare frumosi in pozele de la ferma, copii par fascinati. ) insa nu aveam mai nimic de spus
sunt si eu cam cu acelasi sentiment de "negasit locul" sau "linistea" mai bine zis..fac o mie de planuri si nu ma tin de nici unul..am imrepsia ca trece vacanta si nu i-am dus nicaieri pe puiuti..ca trece timpul pe langa noi,ca nu mai stim sa ne distram
alina, chiar ma gandeam la tine daca ai nascut..si uite gand la gand..nastere usoara si iti tinem pumnii..de greutate nu-ti fa probleme, oricum si aparatele mai dau erori..
pisuc o fi nascut ? sau era dupa tine parca?
sunt cam trista asa, uneori ma simt tare neputincioasa..si mor pe mine ca nu fac mai mult decat atat, adica decat nimic ieri am citit pe FB despre cazul unei mamici cu un pui mic tare bolnavior care se lupta pt viata..si era vorba despre o fetita nascuta in aceeasi zi si acelasi an cu andra mea..asa ma doare sufletul, nu stiu de ce dar ma aefcteaza asa mult lucrurile din jurul meu, chiar daca sunt oameni necunoscuti....
asta a fost cam offtopic dar m-am descarcat ..oricum daca aveti posibilitatea sa ajutati sau sa faceti ceva intrati pe FB si cautati dupa mirela parnescu..
in rest cam nimic, am un gand sa ajung aacsa si dimineata la 5 sa-i transfer pe copilasi din pat in masina si sa ne oprim pe plaja..am asa un chef de aventura sa vedem ce zice sotul
va pup si sa stiti ca va citesc
adica sunt aproape
MaryM85 spune:
Buna fetelor! ALINA nastere usoara si bebe sanatos!
MaryM85 spune:
OAU IRINUCA ce lista ai facut eu nu o sa iau atatea cu mine, ce doar sunt in Romania daca e nevoie de ceva cumpar, doar nu o sa merg cu tot dulapul dupa mine! daca era sa merg in strainatate atunci da!
strumphitza spune:
`na seara la dumneavoastra!
Da pe unde sunteti fetele? plecate la mare la soare ?
Eu acum vreo ora m-am adunat in casa, ne-a bagat vantul si ploaia, ca de nu mai stateam, dar am plecatd e acasa in tricou si s-a schimbat vremea cat am stat noi pe afara o ora piscoata a adormit cu vreo 20 minute inainte de a ajunge in casa, am bagat-o in casa asa adormita in carut si a mai dormit juma de ora in noul carut, e prima data cand i l-am dat pe spate si se pare ca a dormit foarte bine ..ar mai fi dormit ea saraca dar o supara rau niste dinti ca ieri si azi numa cu degetele in gura a fost si maraita, dimi la 5 jumate s-a trezit plangand rau... a supt tzata si nu s-a mai culcat la loc, s-a jelit o buna bucata de vreme ...si acum a enit repede alergand la mine plangandu-se...ma duc sa o dragalesc nitel si sa ii dau papa
Revin mai tarziu
mandreeac spune:
Alina, nastere usoara!Iti tinem pumnii!Abia astept marea veste!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Sophia, iti trimite Rares un pupic sa treaca durerile de masele.Si noua ne dau toata o data si avem momente cand suntem f maraiti! Sa stapanesti sanatoasa caruciorul!
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
am pus poze si am vazut poze!
Maduta f frumoasa ai fost la nunta si m- au amuzat teribil comentariile tale si poza cu Cata cu manuta la fundulet,e delicioasa
Ally,a crescut cretulinul,mai frumos s- a facut
Simo,mai pune poze de la mare ca eu nu am reusit sa intru pe linkul ala
Roxy,f frumoasa baia si Anastasia
Viss f dulci piticii tai
Nu mai stiu ce am vazut,parca atat.A,nu am vazut-o si pe Daria,e tare haioasa.
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
roxy_s spune:
neata fetelor
haideti la cafeluta aromata si buna
azi trebuia sa mergem la iarba verde dar s-a anuntat o calduraaa....si am zis ca mai bine nu mai mergem. ca si daca stam sub padure tot caldura mare este.
fetelor, am un test de sarcina pozitiv a doua liniuta este foaaaarte pala, dar se vede la prima vedere. sper sa nu patesc si eu ca spiridusha, s-o vad numai eu
o sa mai fac unul, sa vad.
spiridusha tu cum te mai simti?
alina06 asa ma bucur ca ne-ai scris tinem pumnii sa fie bine si usor la nastere. sa fie bebelina sanatoasa, nu conteaza neaparat greutatea. abia astept vesti dupa ce nasti
miki ar fi super sa faci asa....va urcati in masina asa tam nesam si la mare cu voi, fara nimic planuit. iesirile astea spontane sunt cele mai frumoase, fara planuri, fara nimic. ai vorbit cu sotul? ce zice? sau deja sunteti pe plaja?
mary de acord cu tine. pai ce este in lista aia....doar nu ma mut eu nu iau atatea cu mine.
irinuca tu ai luat tot ce scrie acolo? gata bagajele? maine sunteti la mare
mandreeac vad ca si voi iesiti devreme afara. este fain asa. aerul ala de dimineata asa-mi place, racoros, curat....
strumphitza saracuta piscotica, ce o mai supara dintisorii si maselutele. si nici nu poate dormi bine si linistita. trece si perioada asta grea. un de la noi pentru ea.
mai este si vremea naspa.... cred ca n-ai nici un chef de nimic pe asa vreme....
fluturasii si mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
simonacip spune:
fete,va puuup
scriu de la mama ca mie nu+mi mai merge laptopul, cred ca firul are ceva, sa vad cum il rezolv...
Una peste alta, Arsi e intarcat, eu sunt ok cu tzitzi.
Mai are momente cand ma incearca, duce mana si se uita in ochii mei sa vada ce zic, ii dau voie sau nu....dar ii spun ca s+a stricat si suspina bietul d eel, da rintelege...
Andreea, cred ca pe la inceputul capitolulul e linkul cu poye, sa incerc sa+l caut sa+l mai pun odata...ca aici la mama nu am memorate parolele,conturile, etc...
Va pup, sanatate, concedii placute...sper sa reyolv rapid si eu problema cu calculiciul