Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

andreea, uite am gasit aici.
http://good-times.webshots.com/album/583048824OZdHww

scuyati toate greselile, nu+s obisnuita cu tastatura asta-.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy,felicitari din toata inima mami!Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!
SIMO,mami sunt socata de cat au crescut baietii!David nu mi se pare schimbat,dar Arsenie si cu Mati sun adevarati barbatei extrem de frumosi.Tu mami ca de obicei arati super si ai niste sani asa frumosi!Ai mei dupa ce l- am intarcat pe Rares sunt 2 epave esuate complet,fara nici cea mai mica speranta de a isi reveni!Felicitsri pt intarcare,tu esti experta in asta!

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning!!!

Roxyyyyyyyy felicitari pentru cele 2 liniute!!!! sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si frumos, macar ca Anastasia!! cand ar fi sa ai DPN? cam in aceeasi perioada de martie aprilie nu? o sa fie diferenta de 2 ani intre fetite

Andreea desigur ca ne vedem daca vrei, cand in in tara! eu vin pe 19 si pana pe 22 cand merg la botez am timp sa ma intalnesc cu oi fetele mele dragi de pe forum

Somleac imi pare rau de genunchii tai nu se poate face nimic? operatie cea ca sa nu mai suferi asa mereu an de an ? copilasii tai ce mai fac ? sper ca sunt cu totii bine cand plecati la mare in gasca?

Yasmi tu pe unde esti mama? te-ai ascuns la umbra deasa? ai intrat in depresurizare ceva? sper ca nu, hai cu noi la vorba v-am admirat in pozele pe care le-a pus andreea, off amandoua sunteti niste slabanoage va urasc!!

Mada pe unde te plimbi? ai mai gasit ceva de facut cu copilasii? sau esti la shopping? sau la piscina?

Simona imi pare bine ca l-ai intarcat pe Arsenie fara mari probleme bravo... mie cred ca nu o sa imi fie prea usor dar mai e pana acolo, ii mai dau cat mai este, ca doar e gratis si nu-l cumpar

Ally uraaaa hai ca veniti si voi in tara dupa 2 ani, cred ca ti-e tare dor pacat ca nu sunt si eu in tara atunci sa ne vedem

Lidia off imi pare tare rau ca sunteti bolnavi cu totii si trebuie sa stati si in casa pe caldurile astea sper ca sunteti mai bine acum si da, cand vin in tara vreau sa va vad neaparat pe voi

Ailed tu nu ne scrii nimic? hai ca stiu ca ai net la mama/soacra ori numa ne citesti si esti lenesa la scris? sper ca ai o vacanta frumoasa

Alina06, ma voi gandi la tine miercuri, Doamne ajuta si sa fiti sanatoase amandoua!! te astept cu vestile bune

irinuca buna lista ta, lunga cat o zi de post, dar asa imi trebuie mie am sa o copii si eu sa o salvez si o sa o compar cu ce am eu deja , sa mai completam pe ici pe colo unde trebuie acanta placuta si sper sa ai loc de plaja sa nu fie prea aglomerat

Mary voi cand plecati la mare ? nu mai e mult si te duci si tu la bronzat ce mai face chiscoasa?

Ioana16 tu iar ai disparut? la umbra deasa? sau de ce nu mai vii pe la noi ?

Miki sper ca sunteti la mare si va mai relaxati si voi un pic , in special tu cu atatea griji, ganduri si probleme in ultima vreme

Va pup ma duc sa pun piscoata la culcare ca e maraita rau de dimi, nu ii mai convine nimic ... ufff dintii astia bine macar ca a dormit toata noaptea pana la 7 jumate, eveniment dr vad ca isi scoate parleala acum cu atata maraiala de aoleo mama, mi-a facut capul patrat numa mmm mmmmm aaahh mmmmm

PS: nu cumva sa uitati, iar ploua la Londra, e gri, urat si mohorat... vreme numa buna de stat sub plapuma si de scos numa` ochii de dedesubt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

SIMO am vazut toate pozele!M- au zapacit baietii tai cu ochii lor si am vazut ca si varul ii are albastri!M- a luat si foamea uitandu-ma la poze!
STRUMPHY eu imi doresc si tre sa punem in practica.Cu Lavi am vb aseara de i- am trimis pozele,dar a avut probleme cu netul pe laptopul ei!
Printul meu doarme de vreo 2 ore si jumatate si asta pt k azi- noapte a fost tare marait!
ma duc sa mananc ceva,ca am mancat cirese si am roade stomacul de la ele

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Salutare fetele!

roxy- esti tare!gand la gand cu bucurie,...chiar ma gandeam la tine zilele aceste si ma intrebam cum de nu esti gravi inca, ei na...uite ca esti!Ce ma bucur, ....f mult ma bucur... sa ai sarcina usoara, si o bb cuminte ca Anastasia

Eu mi-am luat gandul de la bb2, nu mai am puterea-energia sa o iau de la capat(din cauza dr)...imi este greu, dar deja sunt consolata din pacate. Daca o fi sa se intample negresit (cred in minuni)ar fi o mare binecuvintare, dar din pct de vd medical nu mai fac nici o interventie...
Acesta va fi oful meu cel mai mare...ahhh am un nod in gat si ...lacrimi...

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

mandreac, f frumosi sunteti... v-am admirat in pozici
simonacipbravo mami, ....greul trecu Tu singura ai reusit?sau l-ai dus la mami din nou? Ma bucur ca sanii iti sunt ok!E mare lucru....
strumphysa folosesti sanatoasa scula noua de la al tau sot. Fain gest, ...va meritati unul pe celalalt!

Eu m-am apucat de bagajul meu ptr mare, mi-am calcat ce era de calcat,... am coborat valizele....una mica ptr sot, una mijlocie ptr mine si cea mare a Ioanei

Sambata deja placam la vilcea ptr motul finilor(gemeni)...ne intoarcem duminica seara, si luni pe 23 pe la pranz cred plecam spre eforie...
Cami am notat nr tau, te sun la finele saptamanii viitoare ca raman singura....

Cam atat...

Va pupic cu mic cu mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Simo, arati super mami....!
Strumph esti pe aproape... netul socrei merge cand vrea el...si nici eu nu prea am timp de el... ca stau dupa Andra ...
Roxy, super mami felicitari!
Alina, bafta!
Yasmy a venit mami tau?
Mada, arati super si tu

catank, spor la bagaj!
Somleac sanatate
miki iti urez sa pleci la mare si sa fie bine si relaxant
va pup pe toate ca s-a trezit pitica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hheelloo
strumf, delia andreea
pe aici sunt si eu...nimic nou sub soare doar ca merg la mami meu la apartament cam de 2-3 ori pe sapt sa o pot lua eu pe Mina de la gradi...si uite asa mai umblu si eu la putin shoping pe L in zilele astea il duc cate 2-3 ore la gradi cu I.
am net si la mami dar nu am prea avut chef sa scriu...

roxy felicitari pt bb2!
delia, pe unde esti?in RO? mami meu vine pe 28 august
strumf, sa folosesti sanatoasa cadoul de la sot!
alina nastere usoara sa ai!! nu te lua dupa greutatea de la eco a bebelinei! sunt sigura ca are mai mult!
miki sunteti loa mare?
millie, mssbb la multi ani mamicutelor!
catank sa aveti un concediu frumos!
fetelor nu exageratI cu bagajul pt concediu!! sunteti in Ro si sunt farmacii la tot pasul si magazine....
irinuca, wowww dar ce lista....

va pppoooopp!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

va multumesc din suflet pentru urarile voastre

strumphitza da, tot la martie-aprilie ma incadrez

catank de ce sa-ti iei gandul de la bb2? ai vazut ce multe cazuri sunt de sarcini obtinute natural dupa fiv. tu numai sa incerci ca minunea poate veni oricand
va asteapta distractie si vacanta, ce bine la pranz plecati la mare? nu este prea cald? chiar pe caldura plecati. o sa stea Ioana cumintica in masina? Anastasia nu prea are stare in masina la drum lung mai ales daca este cald.

bb_yasmi ce fain ca vine iar mami tau. parca ai zis ca sta mai mult acum, nu?

ailed

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

azi este ziua sotului, acum a ajuns si el. am pregatit o friptura de curcan si sarbatorim i-am pus testul cu fundita si i l-am dat cadou

este o caldura la noi, cred ca iesim afara cu buburuza dupa 19. la voi cum este?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput