Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

hello fete.
Sunt iar la mama ca e plecata si deci nu sta pe net...asa ca stau eu
Am citit mai pe+ndelete...
Roxy,woooow, sarisem vestea de la tine. SUper, feti. Ma bucur mult pentru voi!!!
Miki, sa mergeti la mare, buna idee, cred ca le+ar face bine si copiilor putini aerosoli. SI noi vrem sa mai furam un weekend aici la mare, dar cred ca dupa 15 august..
Andreea, Deliamerci de complimente fetelor. Andreea, costumul meu avea ceva buretel si oricum...eu ii am asa mici sanii ca nu prea avea ce sa se lase...intelegi tu
Catank, eu cred ca acum vei reusi fara alte tratamente. Incearca, vei vedea, am auzit o mltime de astfel de cazuri.
Strumpfi...asa e e gratis si e placut...pe mine ma omora ca devenise prea dependent..acum doarme mult mai bine sincer si sunt multumita...desi durerea lui cred ca e maaare..oof!
Lavi, abia astept sa+mi bage si mie banii luni, sa merg la shopping...vreau neaparat sandale albe si costum de baie intreg..si desigur ce+o mai pica, nu zic nu..am mai vazut niste pantaloni albi trei sferturi super faini

Am uitat sa va spun ca m+am inscris la scoala aceea de Institutori, sambata viitoare e examenul..care nu stiu ce presupune..sper ca doar un interviu ca n+am invatat nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

noi n-am mai iesit afara, n-am mai avut nici un chef. este si prea cald, exagerat....iesim maine mai mult si recuperam dar sa vedem intai ce canicula o fi

simona
si eu la fel ca tine...costume cu putin buretel pentru ca la fel, am sanii mici. n-are ce se lasa, ce bine. ai mei arata bine
ma bucur ca gata,l-ai intarcat,dragutul. asa-i, ei sufera mult am vazut asta. primele zile este asa greu....apoi mai uita, isi mai aduc aminte iar... asta ma enerva si pe mine, asa dependenta devenise...nu mai putea face nimic fara titi, noaptea se trezea...acum doarme de la 21-22 la 7-8. dormim ca valizele

am tras azi un somnic cu buburuza mea, ce bine a mai fost.
am facut un pandispan cu visine. a adus sotul 5 kg , el le-a cules a iesit asa buuuun
ieri am facut cu caise si pana am venit eu din oras, ca vinerea avem seara fetelor, ies cu prietenele la masa si la bere, nu mai erau decat 2 bucatele, cica mi le lasase mie. a mancat Anastasia de s-a umflat, ce-i place...
ieri a fost prima oara cand am facut pandispan ce simplu este.

bb_yasmi tu ce-ai mai facut bun?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Capitol nou AICI!

Mergi la inceput