Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Nadia cu siguranta te-ai fi descurcat la fel de bine si fara noi...ati reusiti sa treceti peste niste chestii...eu va admir din tot sufletul si va declar dragostea mea neconditionata. De acum inainte totul va fi un fleac! Traiti-va iubirea la maxim!

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Fete dragi, Nu stiu, sincer, daca as mai fi sanatoasa la cap daca voi nu existati.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mihaela, asa e, de acum totul va fi un fleac. Chiar sa stii ca de multe ori ma gandesc ca orice alegeri va face ea in viata nu ne-ar putea face sa suferim mai mult decat ce se intampla de 2 ani. Daca e sanatoasa, in rest NIMIC nu conteaza. Edit: si sa fie ea fericita cu alegerile ei conteaza.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI SI PLINI DE IMPLINIRI, ROBERT DRAG!

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Robert!
Sa cresti mare, sa fii sanatos si fericit!

Felicitari Ylari!
Bun venit bb Lucas!

Nadia si pentru mine esti un model, am invatat multe in acesti doi ani de la tine si de la Victoria. Asa de bine imi pare ca va apropiati acusi de termenul limita, nu am cuvinte. Sa stii ca fara doar si poate, Victoria e o invingatoare, o luptatoare si o curajoasa, dar voi doi probabil ca ati fost cei care i-ati insuflat puterea si curajul. Cu dragostea si taria voastra. Tot respectul meu pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mutam fetele, azi aveti de la mine

am baiat de 4 ani, sunt asa fericita si emotionata!!!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Va pup!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Happy birthday!!!

Va pupacim!!!...Saptamana viitoare ca pe timpul asta mergem spre Grecia ...do not hate us!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani ROBERT!!!!!!! Sa fii sanatos, voios, implinit si fericit!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani Robert!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Va pup!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Happy birthday!!!

Va pupacim!!!...Saptamana viitoare ca pe timpul asta mergem spre Grecia ...do not hate us!!!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Vacanta placuta!!!

I don't hate you De maine intr-o saptamana plecam si noi in Croatia

Mergi la inceput

Andreea,
Edit: mai vroiam sa zic ca de fapt, cred ca a fost invers: ea ne-a dat noua putere.

_

VICTORIA

Mergi la inceput