Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 4
Nicole1980 spune:
Nadia - cati ani are Victoria in poza de la profil ? Este o poza fff reusita si expresiva
Victoria_mami spune:
Nicole, poza e de anul trecut, dar nu mai stiu daca inainte sau dupa ziua ei deci, in jur de 3.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Nicole1980 spune:
Buna dimineata
Ori nu imi merge mie DC ori ne-am mutat pe FB...
COme back, come back
Mie imi place mai mult pe DC pentru povesti, iar pentru urgente pe FB.
Astazi avem o zi plina, am fost dimi sa ne interesam la primarie de acte pentru concediu ingrijire copil si...pauza... azi nu se lucreaza cu publicul...pentru ca a fost votarea.
La 2 PM ma duc sa il iau pe David si plecam toi 3 sa-i facem vaccinul ANtoniei, apoi la 17 la inot...
Sper sa ne descurcam...am scos de la naftalina un marsupiu in care sa o pun pe ANtonia. Este prima data cand il folosesc la ea, dar cred ca este mai usor de purtat decat in brate, plus ca mai am un puiut pe care trebuie sa il tin de mana. Cat despre carut...la doctor trebuie sa urc multe scari si este mai incomod...
Nu ma decid cu ziua lui David, sa i-o fac si acasa si la gradi....??? Voi cum ati facut, ce ati dus la gradi, ati vost si voi prezente la sarbatorirea copilului...???
David a scapat de febra , a tinut vrea 2 zile din 4 in 4 ore...
Cam atat despre noi.
Nadia- repet, imi place tare mult poza
Adriana - voi ce mai faceti. Tu nu esti pe DC, nu ?
Luminel spune:
hello!
Nicole, eu sunt si aici si pe FB....dar dincolo, parca e mai multa activitate!
abia cum deui actele pentru concediu?!
eu anul asta n-am dus nimic la cresa, ca a cazut sambata
si am zis pas!
nici Cristi n-a mai facut febra ieri, nici dimineata; acum e la cresa..din nou! a plans dupa mine cand s-a trezir, se obisnuise fata cu mine acasa saptamana trecuta!
mihaser spune:
Neata!
for everybody!!!
Lumi sanatate piticei!!! Si ai mei sunt happy daca stau cu mine...dar au niste replici telenovelistice...nu vor sa stranga jucariile de prin camera...si spun ca seara devin foarte rea...ca ii cert!
Ieri am ajuns si eu sa ma vopsesc...m-am si coafat...nu mai arat ca o matura de bucatarie!!!
Abia astept ziua de vineri cu serbarea si concediul!!!
Cleo cred ca va trebui sa astepti un pic ptr dupa dealuri...abia in toamna va avea lansarea.
Adriana_78 spune:
Buna!
Nicole, nu sunt pe FB si nici nu ma tenteaza, nu stiu de ce, dar am o retinere
Noi am dus si la gradi tort si eu am stat cam jumatate de ora, cat i-au cantat copiii etc, am facut poze, filme ...
Cum a fost la munte?
In rest, eu ma agit sa gasim o noua locuinta ... mi-e ciuda ca nu gasim o vila frumoasa aici in zona
Mihaser, tot pomenesti de Cleo ... astepti si raspuns de la ea aici? ca ea n-a mai scris de mult pe la noi ... nici nu stiu daca ne citeste aici ... din jumatatile astea de discutii eu nu pricep nimic
Adriana
Lorich spune:
Buna si de la noi!
Iau si eu o , multam Mihaser
Suntem si noi in zona, cu alergat pe afara, cu gatit, jucat, dar cu ochii si aici.
Pupici!
Lorich spune:
Adriana bafta cu cautarile! E o zona cu multe casute pe acolo, poate e si "a voastra" pe undeva!
belleane spune:
Salutare,
Adriana: poate iti extinzi cautarile mai spre tei sau Stefan cel Mare, e o zona mai mare de case, vrei sa cumperi sau sa inchiriezi?
in rest eu sunt tot cu gatul in pioneze, abia vorbesc si parca toti ar vrea acum sa vorbesca fix cu mine.
Adriana_78 spune:
Lorich, Belleane, merci, am tot cautat, insa sotul e f pretentios. Adevarul e, ca pretentiile lui nu sunt exagerate, insa e greu sa gasesti ceva care sa corespunda 100%
In Tei sunt case, insa si destui colorati, asa ca n-as prea vrea.
Casele care sunt pe aici sunt destul de vechi, au curti mici, betonate, inghesuite, fara pic de intimitate ... nu vrem asa. Numai in Pipera ar fi ce cautam, insa acolo nu vreau din cauza distantei, dependenta de masina, drumurilor proaste .... asa ca mai cautam