Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 5
Nicole1980 spune:
Buna dimi,
Multumim de cafea Miha!!!
Eu am inceput saptamana cu energie...sa vedem cat ma tine
M-am gandit si la gradi nu mai duc nimic, motive:cade sambata, David nu se mai duce la gradi aceasta incepand cu vinerea asta, nu pot merge cu Antonia ca e prea mica si plangareata, ii fac o mini-petrecere acasa cu 2-3 copilasi si parintii lui... Poate de la anul vom merge si noi la spatiu de joaca...
Adriana - Cleo este activa pe FB, poate mai citeste si aici...sunt multe fete active acolo, care aici nu mai scriu...si de aceea nu "mai intelegi nimic". Hai vino si tu acolo, macar putin... . La munte a fost extraordinar, cazarea a fost excelenta... apartamente/ garsoniere curate, cu mini-bucatarie , foarte spatioase camerele, terasa ok... Ne-am simtit foarte bine, ne-am plimbat, David s-a distrat copios, iar ANtonia a fost fff cumintica, a dormit tot timpul.... Bafta la casute, sa va gasiti ce va trebuie !!!!
Adriana_78 spune:
Ylari, ai venit acasa?
Sa ne pov. cum a fost si vrem poze cu bebe
Si Mibebelina la fel
Simonix nu a mai scris deloc
Cine mai trebuie sa nasca?
Adriana
Lorich spune:
Neata, Nicole acum intram si eu sa dau cafea adevarata, ca dincolo (FB) Cleo "dedu" doar boabe sa le rontaim singure.
Cum sunteti azi?
Eu va pup!
gabitzam spune:
Eu o lalai azi, n-am sef, mi-e si lene... Mai arunc un ochi la avioane, ma mai uit pe net, ma mai uit pe FB...
Nicole1980 spune:
Mai fetelor azi de dimineata cand am iesit afara, in curte, imi mirosea a mare... Hmmmmm de la ce sa fie ? De la doru de vacanta ...
Abia astept sa plecam in vacanta saptamana viitoare...M-am cam plictisit doar in Bucuresti...
Cate avioane trec pe ora, Gabitza ? Cand mergem in ANtalya imi place asa de mult, cand stau la plaja cu burtzile in sus sa privesc avioanele care decoleaza/aterizeaza pe aeroport... Sunt multe, multe multe.... Vin dinspre mare.... Este superba privelistea. Uneori trec aproape unul dupa latul, la un minut distanta... Ai vreo statistica in sensul asta ? M-ar interesa cam cate avioane pe zi aterizeaza acolo in perioada estivala...
Hai ca am trecut la subiect extra forum...
Vreau sa imi laud baietul, care a fost exemplar cand am fost la dr cu Antonia. A stat o ora pe scaun si s-a jucat cu 2 jucarii in timpul vizitei...
Dar ieri a "fugit" de acasa la vecina, care are un bebe de 1 an si 7 luni, s-a jucat, a papat...Era asa de bucuros si satisfacut...L-am certata ca nu mi-a spus...
Intrebare: vaccinul de 4 ani , unde se face ? In piciorus, in mana ...???
gabitzam spune:
Nicole, eu vad doar ce e pe teritoriul nostru si o parte de pe la vecini, nu bat radarele noastre pina in Turcia Peste Romania cred ca trec cam la 1500 pe zi, poate mai mult acum vara, dar 95% doar trec peste noi, nu opereaza aici.
La Antalya au trafic greu acum vara, aici nu este chiar asa.
belleane spune:
Salutare,
Nicole:nici noi n-am facut vaccinul, e in frigider. Poate saptamana viitoare.
Lorich spune:
si eu treb sa sun sa programez, ah, nu am miciun chef de circ. Cine a facut deja..cum ati procedat, eu vreau sa stie, ii tot zic ca-i fac vaccinul...normal ca zice ca nu...nu stiu cum va fi..
Reallaura spune:
Buna scumpele
Am fost si noi plecati la Tg Mures, ne-am intors ieri. A fost super locatia, ieftin, mancare buna, mini zoo, loc de joaca pt copii, piscina. Din pacate Ilinca s-a imbolnavit - febra, tuse, dureri de burtica in ultimele 2 zile, iar acum ca am venit acasa nu mai are nimic :D
Era in plan si o vizita la Salina Turda, n-am mai mers...
Nicole si noi asteptam cu nerabdare plecarea, sp viitoare. Am zis sa mai slabim si noi pana atunci...dar merge greu
Lorich eu l-am instruit ca va face vaccin, o intepatura mica, ca eu voi fi langa el si nu trebuie sa se sperie, ca Matei a facut vaccin si nu a plans deloc, chestii d-astea. Oricum acolo n-a mai contat nimic, , s-a speriat, a plans si i-a trecut. Cred ca mai speriate suntem noi decat ei ... succes!! Eu vaccin nu am cumparat, l-am facut la drita de familie.
Ali ai venit??? nu stiu daca sa te sun si memoria nu ma ajuta.
Ylari felicitari, e superb Lucas, sa fiti toti sanatosi!! Te-am felicitat eu si pe fb, dar imi fac datoria si aici.
Ma duc sa va citesc din urma