Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 6
Reallaura spune:
Nadia draga de tine, ce mesaj frumos, ce greu trebuie sa-ti fi fost tie! Noi ne vaitam aici de raceli si alte prostii, iar tu triai o mare drama! te imbratisez cu drag si ma bucur din tot sufletul ca totul s-a terminat cu bine pentru voi. Adevarul ca si eu te am mereu in minte si te dau de exemplu. Doamne ajuta!
Adriana succes cu casuta! sper sa va gasiti ce cautati!
Victoria_mami spune:
Laurita, multumesc.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Adriana_78 spune:
Laura, deci v-ati plimbat ... frumos. Imi pare rau ca Ilinca s-a imbolnavit, bine insa ca acum si-a revenit
Ylari, nu pui si pt. cei ne FB poze cu Lucas?
Adriana
mihaser spune:
Neata,
, ceaiuri (de slabit)...
M-a trezit Eli de la 8...nu cumva sa dorm prea mult!!!
Am facut proba la costumul de baie...Nici eu n-am reusit sa slbesc...:(...am luat si pastile si am avut si abonament la sala 3 luni ...macar nu o sa ma mai intrebe bunica-mea daca sunt bolnava
Cand slabesc trebuie sa ii arat analizele ca altfel isi inchipuie ca am toate bolile din lume!
Deci asa Miss Cleo nu mai da pe-aci, s-a facebucuit de tot!
Va pup!
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Am facut proba la costumul de baie...Nici eu n-am reusit sa slbesc...:(...am luat si pastile si am avut si abonament la sala 3 luni ...macar nu o sa ma mai intrebe bunica-mea daca sunt bolnava |
sa vedem si partea buna a lucrurilor, daaaa! Eu inca nu o vad!
Adriana intr-adevar, si 3 zile conteaza sa schimbi peisajul, vii alt om, cu alt chef
Luminel spune:
hello, hello!
Laura, sa va fie de bine iesirea! cum e Ilincuta? sanatate multa!
Adriana, succes la cautari!
Nicole, Mihaser, concedii placute va doresc!
Nicole1980 spune:
LA multi ani ILINCA !!!!!!! Sa fii fetita frumoasa, sanatoasa, vesela si sa ai numai clipe linistite in viata!!!!!
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich mai stiti noptile cu o mie de treziri??? mor de sooomn Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Si eu sunt in aceeasi oala: am avut o noapte cu dureri de bila si de stomac...Tu , ce ai patit ?
gabitzam spune:
La multi ani ILINCA, sa fii sanatoasa !!! Sa ai o zi minunata, cu cadouri si surprize si veselie multa!!