Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 2
Victoria_mami spune:
Felicitari, Ylari, tati, Eva! Bine ai venit, bebe Lucas!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Andrada79 spune:
Am reusit sa ma contectez si eu la internet si taman ce am aflat de vestea cea frumoasa
"Bine ai venit pe lume Lucas! Mami miiiii de pupici si felicitari pentru cele doua minuni din viata ta!"
La multi ani Iasmina si Raducu! Sa cresteti mari si sanatosi!!!!
Desiree te pup de mii de ori si sa stii ca te admir muuult de tot!
Noi inca in concediu ne bucuram de soare si de aruncat cu pietre in mare...........ca de intrat in apa se pare ca Tiberiu nu are nici un gand. Nu care cumva sa se ude pe sipi (slipi) si sa ajunga apa la putzi ca e jaleeeee mare ne stie toata plaja. A intrat in piscina dar fara sipi ca nu ii suporta uzi pe el. El vrea la munte si punct.
Va pup!
Nicole1980 spune:
Detalii despre Ylari (de pe FB)... (Sper ca nu se supara Ylari pe mine... ):
Lucas s-a nascut prin cezariana , are 3750 kg si 51 cm si deja papa titi infometat de la mami.
Contractiile au inceput la 1.30 AM, la ora 3 AM era la spital, iar la ora 5 AM deja il vedea pe bebe.
Inca o data va urez sa va bucurati de el si sa creasca mare si sanatos!
Victoria_mami spune:
Andrada, mmultumesc.
Nu stiu, fetelor, daca realizati voi cat de mult ajutor mi-ati fost in acesti 2 ani. M-a ajutat enorm de mult sa vin aici, sa stiu cu siguranta ca va gasesc aici si sa ma descarc ori de cate ori mi-a fost greu. Blandetzea vostra m-a ajutat sa raman sanatoasa mental, sa ma descarc, sa imi expun frustrarile si supararile. Nu cred ca v-am spus pana acum, dar era deja timpul sa va spun cat de mult insemnati pentru mine! Sunteti minunate! Chiar daca au fost poate zile, saptamani cand nu am scris nimic, am stiut ca daca am nevoie sa vorbesc, va gasesc. Simplul fapt ca am stiut ca sunteti aici, ca ma pot baza 100% ca o sa gasesc pe cineva aici m-a sprijinit enorm de mult. As vrea sa pot exprima in cuvinte cat va sunt de recunoscatoare si cat de minunate STIU ca sunteti fiecare in parte si toate la un loc. Va iubesc pe toate!
(Ps: multumesc si Mirelei si lui Florin ca au infiintat acest forum si astfel v-am gasit pe voi.)
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Lorich spune:
Nadia
Si tu esti un exemplu de putere, de forta inimaginabila a unei mame pt noi!!!
Eu una, iti multumesc ca te-am cunoscut (chiar daca doar virtual).
Bebeblus pufos de Ylari bine ai venit pe lume!!! Ai completat viata lui mami si tati, iti doresc o viata minunata alaturi de ei si de surioara ta scumpa!!!
La multi ani Tudor de Elena_q!!
gata ..sunt si eu in focuri mari de azi...ma duc sa tortuiesc!
Nicole1980 spune:
Noi suntem bolnaviori: temperatura intre 38-38.8, nascu infundat si ochii rosii.... Dar stare generala buna, se joaca, mananca...probabil isi face de cap un virusel, nu stiu...
Nadia - exemplu vostru de putere si forta ne-a aratat un alt unghi al vietii...Eu ma gandesc adesea la voi si va admir mult de tot..
gabitzam spune:
Nadia draga mea, noi toate te iubim si asta a fost cel mai putin din ce am putut noi face pentru tine. Victoria si tu si Daddy ati dus tot greul si ne-ati facut pe noi toate sa vedem viata altfel si care sunt lucrurile cu adevarat importante. Noi iti multumim tie!
Luminel spune:
Nadia, m-ai emotionat cu mesajul tau!
Pentru mine, TU esti un reper in viata mea, esti "pragul de sus" care ma face sa-l vad pe cel de jos! cand zic eu ca mi-e greu, ma gandesc la tine, la voi! si prind putere!
cum bine zice Gabi, noi trebuie sa-ti multumim!
Te imbratisez tare, mamica puternica!
pupici printesei! cum se mai simte?
YLARI spune:
Nadia TU esti pentru noi exemplul de putere, curaj si intelepciune materna! Te imbrayisez, ma bucu ca fac parte din grupul acesta in care dubdcriu la ce si scris, numai fete una si una, bune saritoare! Va iubesc si eu fetelor.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Victoria_mami spune:
Fete dragi, Nu stiu, sincer, daca as mai fi sanatoasa la cap daca voi nu existati.
_
VICTORIA