LMA Sophia,Eduard,Petru,Albert Mar-Apr2011 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Scrish f scump, eu l-am luat din Carrefour sau COra cu 9 lei borcanul, acum vreo 3 luni. Nu stiu daca era oferta sau nu, dar sper ca nu au triplat nebunii astia pretul, desi nu m-ar mira. Astept poze.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

LA MULTI ANI DRAGI SARBATORITI DE ASTAZI, FRUMOASA SOPHIA, DULCELE PETRU SI MINUNATUL EDUARD!!! SA CRESTESTI MARI SI SA VA BUCURATI MEREU PARINTII

somleac mare dreptate ai, trebuie sa invete de mic cat de greu e sa petreci

luca si a revenit dupa ziua lui, a dormit ieri ca valiza in gara saracutul iar astazi am trecut pe meniu de bebe mare asta insemnand ca i am umblat la micul dejun si am inceput cu bucatelele de paine cat unghia cu alemette si magiun de prune de la topoloveni! a fost un succes total in ciuda emotiilor mele dupa i am dat si laptic dar nu l a mai vrut chiar pe tot, a baut 3 sferturi de bibe! asa tare ce ma bucur, parca nu imi vine sa cred diseara ii umblu si la cina, cred ca o sa ii fac niste ficatei innabusiti cu piure si dupa, normal, laptic!

fug sa ma apuc de supica lui si revin! va

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

Sa nu razi de mine, dar ma intrebam cat de mici bucatelele de paine, cat unghiuta lor? Te intreb ca oricat de mic i-as da lui Rares imi cam vomita, daca nu e pasat.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

andreea nu cat unghiuta lor, ca ar fi o firimitura cat unghia noastra mica sa zic...eu i am decojit o felie de paine si am taiat-o in cubulete mici, o sa iti dai seama si la ochi...faza la paine (stupida de altfel) pe care nu o realizasem e ca e usor de mestecat pt ei pentru ca se inmoaie automat in gurita de la saliva incearca sa le faci micute micute ca sa nu le vomite si dupa ce se obisnuieste mai mari! mancarica la pranz cum o mananca? blenduita? eu i le dau lui luca zdrobite cu furculita dar rudimentar asa, sunt totusi bucatele de legume maricele acolo comparat cu ele blenduite...incet incet o sa se obisnuiasca o sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-LA MULTI ANI
Sophia Nicole de Strumphitza!!!
Eduard de Ally!!!
Petru Constantin de pisucmic !!!
Albert de Ilinca77 !!!

Mergi la inceput

-mandreac-multumim ca ai intrebat de noi-am inceput sa iesim pe afara.uraa!azi dim la 10 eram in carut.vroiam sa merg sa le mai iau la pitici cate ceva,dar batea un vant la ora aia,asa ca mi-am luat o cafea de la Mac,si am poposit tot in parc.
-sergiu a devenit mai independent,iar sonia mai mamoasacum dispar din raza de actiune boceste,vine la usa bucatariei,imi bate cu palma in geam cu lacrimile siroind pe obraz.ma trage de maneca ca vrea in brate,incearca sa se urce ridicand genunchii..ma bat cu ei pe lingura de ciorba-vor sa si-o duca singuri la gura,dc nu le dau-imi dau peste mana si rasturnam totdesi au o alta lingurita in mana lor,o vor pe-a mea, ca are mancare

Mergi la inceput

-maine merg cu sergiu la kinetoterapeut.sa vedem dc problema mea legata de mersul de charlie-chaplie a lui e reala sau sunt fluturasii mamei luioricum sufar intens ca nu-i pot plimba pe amandoitati nu are chef-il dor salele-dar are hernie de disc,deci e scuzat-soacra intalnita accidental prin curte il duce 2 ture si-l ia in brate cum ma intorc cu spatele-tot spatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi te-am mai intrebat eu de vreo 2 ori...ce paste ii dai lui Lucas? din astea normale de care mancam si noi? as vrea sa-i dau si eu.
daca iar nu raspunzi.....

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

iertare!! iertare!! stiu ca ai intrebat si credeam ca am raspuns. paste i am dat tot timpul Barilla. astea i le-am dat ca imi trimite socrela sau mama din italia si stiu ca sunt printre cele mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Eu astept sa se scoale pitica sa ma duc in centru o tura, poate gasesc ceva costumas de botez...
fetele fasa cum tb sa fie? ca am gasit aici la mercerie o chestie alba, lata de 6 cm , usor elastica si usor valurita pe margini.... cred ca ar merge... la Andra am avut ceva ca un cordon...
Si crasma cum tb sa fie? oa panza alba, netivita si sa aiba ceva dantela pe un colt, nu? ca barbatul mi-a sugerat ca acasa nu avem timp de magazine
viss bafta multa maine, eu am o vb better safe than sorry, du-te si sa ai tu pitici degeaba, decat sa fie ceva si sa nu rezolvi cat e ,mic si se poate...
roxy, si eu ii dau paste Andrei de obicei din cele fara ou..barilla, sau din cele neaose de aici, ca fac niste chestii bune croatii...
scrish deci mi-am amintit eu bine ca sunca de praga merge la bbei, desi mi-am luat rosiile de rigoare cand am spus ca dau asa ceva la bb. Almete aici nu avem, dar e o crema de branza care are doar smantana, branza de vaci si sare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Andreea, yasmy va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Buna seara,

Sa incepem cu urarile:

La multi ani, Sophia Nicole!
La multi ani, Eduard Andrei!
La multi ani, Petru Constantin!
La multi ani, Albert!

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi puilor, iar parintii vostrii sa se bucure de voi si de implinirile voastre!

Noi nu prea avem noutati, la noi parca toate zilele sunt la fel. Am inceput si eu sa-i dau Dianei "mancare de oameni mari". Vad ca nu imi refuza bucatelele mai mari de mancare, dar am impresia ca mananca mai putin daca nu este pasat. Si dureaza masa muuuuult mai mult.

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 8+
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput