LMA Sophia,Eduard,Petru,Albert Mar-Apr2011 (142)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Am observat si eu ce asortata e piscoata cu tataie.....Dragoste mareee!
Mortala a fost... si tu mami( Strumph) ai aratat bine.
Yvy, vezi tu ca sigur ii dau dintisorii, iar cu oamenii multi odata pe un copil, am mai zis daca la noi ar venii niste pesoane de 3 ori ami mari ca noi ca inaltime si de vreo 6 ori ca greutate si ar vrea sa ne ia in bratze fi convinsa ca am incerca sa scapam.... cum putem...Si spune-i mereu ca o iubesti si esti langa ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy da, le putem da. special indicat este magiunul asta de topoloveni, care asa cum a spus si alehiam nu are zahar sau alte prostii adaugate, de altfel si diferenta de pret este ft mare fata de alte gemuri sau magiunuri, eu am dat pe borcanel 24 lei in conditiile in care am luat pt noi o dulceata de caise cu 6 lei. cauta i pe net, intra la ei pe site si iti faci o idee. poti sa ii dai gemuri facute in casa, daca ai si sursa de fructe sanatoase. iar almette este printre cele mai ok! mai au voie si sunca de praga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor ce zi frumoasa!

Mai ales pentru vreo 4 dintre noi!

La multi ani Sophie!
La multi ani Eduard!
La multi ani Petru!
La multi ani Albert!

Strumphy, numai bine iti doresc pentru tine si piscoata si Nick si toti ai tai de acasa! Sa fiti fericiti si impliniti!

Ally, multa energie sa te tii dupa Duracell-ul tau, sa fiti sanatosi si sa va umple de bucurie in continuare!

Pisuc, ce sa-ti mai spun, sunt cu totul alaturi de tine. Stiu ce fericire v-a adus Petru si inteleg perfect ce implinire vine acum, cu caruciorul roz pregatit. Sa fiti sanatosi si fericiti!

Roxy, ai dreptate cu cainele... cam miroase. Noroc ca al nostru sta in curte. Are si cusca si tarc, asa ca mai sta si liber, dar si in tarcul lui. Mai ales acum, cand ies cu Luca, o inchid, ca dupa episodul cu enterocolita, m-am cam speriat, si-am zis ca deocamdata e mai bine sa-l mai feresc putin...

Scrish, felicitari pt succesul cu schimbarea meniului. Eu l-am trecut de pe la 10 luni la painica dimineata, ca am vazut ca nu se mai satura. Si acum papam paine cu unt, cascaval ras, branzica Fagaras, branzica de casa facuta de mine cu lamaie, ficatel pasat cu unt, galbenus de ou, magiun de Topoloveni, dar i-am mai uns asa subtire si cu gem facut de mine.

Si eu sunt bucuroasa ca de 2 zile papam 2 feluri de mancare la pranz, amandoua cu lingurita. Mai intai legume, apoi ciorba. Stiti ca eu ii dadeam supa chioara cu biberonul dupa legume. Acum suntem mari

Yasmi, te inteleg cu gradina. Si eu sunt la fel. Am pus niste flori de piatra si regina noptii pe langa un trotuar si ma uitam ca a inceput sa apara ceva verde . Sotul rade de mine, cica poate sunt buruieni. Eh, las ca vad eu...

Somleac, n-am realizat ca asa repede a venit si la tine Vic. Cred ca o sa-ti mai cer sa-mi povestesti. Nici noi nu prea vom avea ajutor... Mai vin socrii cand si cand, dar asa, cate o saptamana. Dar o sa vad eu atunci cum ma orientez sa ma descurc...

Strumphy, a fost superba piscotica ta. Pantofii sunt deliciosi. Iti vine sa-i mananci... cu tot cu posesoare!

Yvy, ma bucur ca v-ati petrecut. Daca mai doarme Luca, intru si eu acum sa vad pozele. Buna ideea cu prietena care a venit sa stea cu pitica! Poate mai vine din cand in cand

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 23+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

La multi ani Sophia, Eduard, Petru, Albert, Ioana, Simone, sa cresteti mari, sanatosi si mumosi .

Nu am avut timp de citit si nici de prea mult scris nu am...am avut un wkd frumos insa de ieri cea mare imi e din nou cu febra..asa ca is stresata si ingrijorata..o sapt a fost bine si acum iar a luat-o febra..in fine..

O saptamana frumoasa va urez

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy eu ii dau almette. cu paste, pe painica. L e fan ceapa verde :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strum sunteti minunati!!!!!! iar tortul arata asa finut si delicios.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit si noi de afara. un friggg...soare, soare dar cand iesi bate un vant...am inghetat si iar am iesit cu capul gol si m-a batut vantul in freza nu ma gandeam ca poate fi asa frig, nici in decembrie nu era asa. ieri a fost innorat si mai frig ca azi dar macar am stat inauntru, am fost la cofe si am papat praji

alehiam, scrish ahaaa...deci asa cu magiunul si Almette. nu stiam. bine, cat ma intereseaza pe mine dulceturile si magiunurile.... dar de acum sigur o sa ma intereseze
dar cu sunca de praga...asta n-o mai cred

strumphitza ce piscoata frumoasa am vazut si asortata cu bunicul s-au vorbit cred tare mult imi place, a fost ca o printesica. si ce tort interesant, a fost bun?

yvy ce buburuza frumoasa am vazut in poze pare tare cumintica, ce tot ne zici tu aici ca face figuri este asa dulce si falcoasa oaaaa si ce tort nu mai pot, daca nu mananc si eu o bucata de tort cred ca lesin cum poate sa arate ce tare este poza cu papucii

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi te-am mai intrebat eu de vreo 2 ori...ce paste ii dai lui Lucas? din astea normale de care mancam si noi? as vrea sa-i dau si eu.
daca iar nu raspunzi.....

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha02 spune:

buna
in primul rand sa le uraz sarbatoritilor La multi ani!nu pot sa scriu la fiecare in parte Dragos trage de tastatura
noi am terminat cu toata curatenie adar am avut probleme la net si acum sa incarcat tare greu ,mai au oamneni de lucrat si azi si sper ca de maine sa am net ca lumea.
in rest sntem bine iesim cate putin afara ca nu e vremea asa frumoasa,bate vantu...

am vazut si eu pozele cu printesele ce sa zic felicitari mamicilor,asa de frumos imbracate si asortate,iar tortul tare fain yvy asi dori si eu reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

LA MULTI ANI SOPHIA, EDDY SI PETRU! SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI VOIOSI! MAMICILOR SA VA TRAIASCA MINUNILE!

Am vazut poze cu: o piscoata superba si motata si cu mami frumoasa si slaba, cu Larisa frumoasa si nazdravana si cu mami a ei, care a postat o poza, de simt ca lesin, Cu Alexandra de Mary o dulceata de copil, cu Antguess si cele 2 comori, iti sta f bine asa blondina si cu alte 2 comori ale lui Lavi si noul catel, care e super scump si mititel si cu marea dansatoareLuiza!

Roxy nu intrerupt mami, se trezeste pt tzitzi, fara ea nu traim, indiferent de cat mancam sau bem, dar a adormit imediat la loc si asta e mare lucru .

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput