LMA Sophia,Eduard,Petru,Albert Mar-Apr2011 (142)
Raspunsuri - Pagina 13
simonacip spune:
Hello fete
In primul rand La Multi ANi tuturor sarbatoritilor!! Sa fie sanatosi si sa creasca frumos si sa va fericeasca pe voi mamicilor!!
Delia, cred ca-i ok fasa, am vazut si fase simple albe
Lavi, felicitari pt gradina, hai ca realizarile astea mici sunt totusi f importante pentru un novice in ale gradinaritului. Cu treab aia nu s-a rezolvat nimic legal, nici nu astept si nici nu ma intereseaza prea mult. Acum totul e sa fie el ok si dreptatea nu e in lumea noastra...Am puternica aceasta credinta, asa ca nu vreau sa-mi fac prea multe griji din asta...oricum psihologul mi-a spus totul a fost intre copilasi deci nu prea are ce sa se intample.
Andreea
Strumpfi, ati fost 2 frumoase la ziua fetei. Rochia Sopfiei minunata si tu ai aratat ff fain. Felicitari!
Roxy las ca tre sa vina odata vremea aia buna...si eu sunt satula de vant, ploaie, etc...
Someleac, ce draguti sunteti voi cu toti copilasii la biserica. Va admir. Eu merg de regula cu David...il mai iau si pe Mati, mai rar insa ca nu are rabdare...dar acum cind vine caldura merg cu toti 3 si stam pe iarba in curte, ascultam slujba de acolo, se umple curtea de copilasi, e asa frumos, apoi ii impartasesc pe toti, mi se pare cel mai minunat sentiment de liniste si implinire.... Ce activitati frumoase aveti voi, jos palaria pt mamica initiatoare.
Ioanales, noi mergem imediat ce se termina scoala, pe 23 iunie...imi pare rau ca nu ne intalnim pe acolo, faceam grupul mai mare. Eu merg si cu Sis a mea, si cu varul nostru, mai pusti ca noi (25)
Mada va pup si pe voi cu dor
Antguess, draga de tine, prin cate ai trecut...Tu urmeaza-ti calea si bucura-te de copilasii, trecutull lasa-l inapoi, acolo-i e locul.
Cami, ce frumos ca aveti alta pereche de fini!!!Ma bucur si eu cu tine
Yvy, felicitari pentru petrecerea reusita. La fel si lui Scrish
Lparpala si eu ii dau lui Arsenita mancarica de la noi. EU m-am grabit un pic, cred ca de vreo 3 luni ii dau d ela noi, de toate, nepasat
Viss, te admir cu 2 puiuti mici, nu stiu cum m-as imparti intre 2 asa mici
andreea, eu ii dau lui Arsenie covrig in manuta, si bucatele destul de mari de painica cu unt. EU zic sa incerci incet incet sa-l treci de la pasat, vezi cum primeste...Cu cat mai tarziu faci trecerea s-ar putea sa nu vrea sa mai pape decat pasat...
cami_antonia spune:
simo daaaaaaaaaa
azi le-am fost martori
si-au scos actele
si a ramas sa facem cat de curand nunta
strumph superbe pozele
rochita super minunata
si tortuletul la fel
si la noi azi a fost tare frumos afara
soare si senin dar un vanttttttttttt
f puternic de nu mi-a venit sa scot fetele din casa
maine o bag pe petra cred ca pe antibiotic
daca e la fel
azi a tusit cel mai rau de pana acum
in loc sa nu mai tuseasca
acu tuseste si ziua
si mai des
offffffffffffffffff
ailed_dota spune:
Simo, multam!
N-am fost in oras ca astia inchid magazinele repede si cum Andra s-a trezit tarziu...maine!
cami_antonia spune:
simona uite petra mea e mai mancacioasa decat antonia
dar cu toate astea nici ea nu prea agreeaza inca bucatelele
imi vine sa imi iau campii
macar nu face ca sora-sa sa vomite daca da peste vreo bucatica
offfffffff
tre sa am super rabdareeee
painica mananca
dar daca ii dau cartof cu furculita
ia o gurita si atat
mai da-ti-mi si mie idei de retete de mancare plssssssssss
ca nu mai stiu ce sa le dau
oricum tin sa va anunt ca de vreo 2 saptamani petra manaca din mancarea noastra
nu iubeste prea tare ciorbita din pacate
fata de antonia care o adora
Monas spune:
Tarziu de tot reusesc si eu sa urez LA MULTI ANI! fluturasilor serbati astazi! La Multi AAAAAANi!!!
viss: si eva mea merge ca Charlie Chaplin, insa cum ea seamna ff tare cu tatal meu, iar el asa mergea, nu mi-am facut griji. Acum astept sa vad ce faci tu si daca doamne fereste e ceva, ma duc si eu cu ea la dr.
mamici, puii mei nu vor sa mearga pe afara singurei, decat tinuti de mana. acasa merg intr-una unde vor ei, isna afar neam. oare de ce?
antguess: te-am vazut asta iarna intr-o seara la urgente la Victor Gomoiu . erai tare frumoasa si copiii superbi. sigur treci peste necazuri si va fi mai bine si mai frumos!
va pup ca urla armata si tb sa vad de ce
cami_antonia spune:
delia mi-am amintit ca vroiam sa iti zic ca am vazut si in magazinele COCODRILO hainute dragute de baietei
ca cele de fetite sunt dragute peste tot
cami_antonia spune:
eu sunt din ce in ce mai emotionata cand ma gandesc ca mai sunt cateva zile si face si petra mea 1 an
si cand imi aduc aminte ce burtoi aveam
ailed_dota spune:
cami ce bine ca ai intrat...
zi-mi si mie de fasa, crasma etc
ca tb sa improvizez si sa nu ma fac de ras...
simonacip spune:
Cami, oare are legatura cu curajul nostru??/ Adica de ex sora-mea nu i-a dat fetei ei mancarica mai mare pt ca ii era mai teama si astfel fata a mancat multa vreme pasat...pana pe la 1,6 ani.. Eu i-am dat fara teama, dar l-am urmarit totusi sa nu bage prea mult in gurita, etc...Dar e posibil sa fie si in functie de copilas...ca doar fiecare e diferit..
Delia, hai ca e Cami sa-ti dea sfaturi, ea e sefa faselor de botez
Fug si eu la culcare, va pupez, am schimbat si eu pozele, am pus cateva de pe la petrecerile unde am fost...unde stateam si noi mai in formula...ca greu ii mai prinzi macar cate 2 la un loc