Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 15

gabitzam spune:
Alysh, iti mai trebuie numarul lui alex@sara ? Iti dau pe privat telefonul si id-ul de messinger.

Lorich spune:
Neata!!! Super ca e mare cafeleala aici!!
Alysh am comandat si eu lenjerii de pe grupon, de la nex diva parca, am luat 2, una pt mine si una pt mama, sunt superbe, am luat "red roses" si e nebunie de culaore acolo; asa nebunie ca am dormit pe cearsaful pus pt probat, si ne-am trezit cam ..cu rosu! Acum le-am clatit, sper sa fi fost doar un extra de culoare, ca daca nu..fac si eu reclamatie :)
Abia astept reactia mamei, lenjeria arata intr-un mare fel, bumbacul e bun.
A, ca vorbeam aici zilele trecute de plastelina, aveam un paly dough prin casa, desfacut de mult, dar jucat putin si inchis la loc; i l-am dat lui Robert, la masa din bucatarie, mai fetelor... de la 5 la 7.30 s-a jucat acolo, fara apa, fara mancare (ba nu, a facut o pauza d eiaurt)...s-a jucaaat si s-a jucaaat, cand singur, cand in aburii mancarii, cand pandit de Ana, asta zici ca era pisica ce pandeste soricelul..cum facea Robert o miscare gresita (sa puna plastelina pe marginea mesei)..poc, i-o fura si fugea cu ea! Deci, merita toti banii si toata mizeria!! Sincer, la masa de bucatarie nu s-a lasat cu dezastru , asa cum facea in sufra, doar un pic sub masa a facut.

Alysh spune:
Lorich, la mine sunt cateva luni bune de cand am facut comanda aceea. MA uit si eu pe oferta de care zici imediat. Sper sa fie doar extra culoare.
Chiar vroiam sa va povestesc, a-propos de ce spunea Lorich, ca noi anul asta la capitolul activitati am stat un pic mai slabut, in sensul ca din cauza de bebe mic si distrugator nu ne-am mai jucat asa mult cu acuarela, plastilina, carioci, foarfeci...doar cand am scapat de Luc ne-am delectat cu ele. Dar aseara, in sfarsit, am reusit sa ne jucam si noi un joc, mai de varsta lui Luca, ce-i drept....cu o carticica cu magnetei sub forma de diverse obiecte, animalute etc care tb lipiti pe umbrele desenate pe carte. Si au avut amandoi rabdare, pe rand sa le lipeasca. Apoi am citit povesti si a fost destul de liniste. Ca pana de curand, trebuia sa urlu sa ma auda Vlad deoarece Luca de plictis si enervare ca ii citesc povesti nu facea decat sa traga de mine si sa tipe, chinul chinului sa citesti o poveste. Si am suferit tare mult ca am redus tare activitatile si timpul dedicat povestilor mai ales ca Vlady e innebunit dupa ele. Aseara mi-a reveni speranta in sufletel

mi_bebelina spune:
LOrich, si pe mine ma tenta oferta de lenjerii de la nextdiva.....dar astept sa ne spui daca a fost extraculoare sau s-a decolorat de tot.
Sunt fericita ca am vorbit cu fiica-mea la telefon 20 minute si pentru prima data m-a intrebat cand vin la ea....sper ca sambata sa ne vedem. Va pup!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Lorich spune:
Alysh I hear you!! Ma intristeaza ca am scos tot felul de activitati, ca am scos scaunelul frumos de la masuta lui, ca nu am cum sa-i citesc din enciclopedia lui, care ii palce enorm, decat in serile rare cand adoarme Ana inainte... dar macar am descoperit ca la masa de bucatarie poate face inca anumite lucruri interzise anei:plastelina, acuarele, desen, taiat cu foarfeca, lipit...
Cred ca si noi avem cartea aia, ii palcea tare lui Robert..Ana ..mai are pana acolo!
mi bebelina te tin la curent, cred ca o s-o pun diseara sa vad, in combinatie cu body alb de ana ce zice.
De cat timp e Deliutza fara tine?

Lilly79 spune:
Mai eu cred ca mi-a murit si ultimul neuron si nu m-am gandit pana acum ca activitatile gen lipit, pictat, modelat cu plastilina, taiat sa le faca Julia la masa mare ca acolo nu ajunge Victor.
La masuta mica nu are nici o sansa ca vine Victor si hat pune mana si baga in gura, sau trage de Julia, etc.
Si saraca Julia e mereu necajita ca nu se poate juca cu ce vrea ea din cauza de fratior mic mult prea curios si care nu stie sa faca altceva decat sa rontaie tot.
Merci mult ca existati
ylari sunt curioasa cum va arata casuta voastra de papusi.Si pe mine ma bate gandul sa-i cumpar candva Juliei asa ceva, ca de facut nu am cum cu bebele dupa mine.

mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich mi bebelina te tin la curent, cred ca o s-o pun diseara sa vad, in combinatie cu body alb de ana ce zice. De cat timp e Deliutza fara tine? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Asta e a treia saptamana.....a stat cel mai mult acum....eu credeam ca ne ducem de sambata trecuta la Braila, dar a amanat sotul din cauza de probleme pe la munci...offffff, mai sunt 4 zile si-mi strang puiul in brate.
edit: Sigur vrei body roz

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si

YLARI spune:
Buna (din nou)
Hai ca ne-a plecat tati, eu sunt la birou dar inca nu am rezolvat ce imi propusesem ci cu totul altceva, oricum eu in alta zi nu mai vin, lol!
Mai dar Lumi se petrece, nu gluma de nu mai da ea pe aici, va dati seama ce veselie la ei, Cristiana cred ca e in al noualea cer de bucurie cu tati langa ea!
Laura ce scumpa Ilinca! Sa o vedeti pe Eva in masina, pe scaunul ei, cu diadema de printesa pe cap ce priviri arunca prin trafic, leshin de ras!
Lori ce nasol cu lenjeriile! La noi sotul are o obsesie ptr lenjerii, el cumpara de avem o tona! Faza cu culoarea e naspa rau, eu m-as fi speriat tare sa ma trezesc rosie, asa... Am patit-o o data cu niste blugi din care iesea culoarea cand ii purtam si mi se "invineteau" mainile de mi-am facut programare la med de fam credeam ca m-am imbolnavit de inima. Cand mi-am dat seama ca e de la blugi (dupa ce m-am spalat pe maini) m-au ras si curcile, lol!
Lilly si eu sunt mega curioasa de casuta. Probabil nu o sa iasa cine stie ce dar va fi facuta de noi si asta o sa conteze, ca am pus suflet in ea. O sa va fac poza.
Va pup!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Lorich spune:
haha, Ylari nu, nu ne-am trezit rosii, nu a fost chiar asa, doar ca Ana avea body alb si cand s-a trezit era un pic nuantat in roz.
Vina mea ca de regula nu folosesc nimic fara sa spal, dar le probasem si cand s-a facut ora de nani graba, buluc, agitatie etc. :)
Faza cu blugii am patit-o cu o prietena, ff alba la piele, stateam de vorba ea, tot se juca cu palmele pe piciaore, pe blugi. LA un momement dat, o intreb "mai, ti-e rau?" ca se invinetise...era albastra asa pe maini...recapitulam in cap ce am de facut daca pica :))
Apoi ne-am lamurit ca erau jeansii.

Victoria_mami spune:
Aici sunt. Va citesc, dar nu prea am multe de spus.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia