Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, fetelor!
La multi ani florilor Iasmina si Florin!
Paste fericit daca avem mamici care il sarbatorsc zilele astea!

Pfuuu, Alysh ce horror faza cu Luca! Bine ca ati gasit puiul repede!
Mi_bebelina ce ma bucur sa te citesc! Ref la anestezid poate intrebi ginecologul daca zici ca mergi la control zilele astea.
Am inceput si noi sa cumparam cadourile de iepuras (numai Eva va fi vizitata de iepuras anul acesta, deh, criza, lipsa de timp si mobilitate la mine, chiar n-am cum sa mai alerg si dupa cadouri). Momentan i-am luat-o pe printesa Celeste din desenele cu poneii, pe ponei ii avem pe toti. O sa-i mai luam ceva de la lego, adora pur si simplu seturile de la lego si eu vreau sa ii mai iau papusa tinkerbell, sper sa gasesc o varianta frumusica sa nu se sperie de ea, lol, ca am vazut fel de fel de papusi care nu aveau nicio legatura cu tinkerbell, urate rau...
Azi suntem singure, a inceput tati sv si mi-a fost cam greu din cauza burtii, nu a Evei, cu ea ma inteleg minunat. Eva e lipicioasa doar cu tati, il pupa intr-una si spune ca e printul ei, uneori se preface ca leshina pe covor si tati tre sa vina sa o pupe, lol! Zilele astea il imbratisa intr-una si ii zicea tati te iubesc! E asa de scumpa! Mie imi sice ca sunt buna, ma imbratiseaza si ma pupa dimineata iar cand o culc ma ciupeste de mana de ma zapaceste apoi mi-o pupa. Imi pare bine ca de cand stau si eu acs cu ea am reusit sa reintroduc somnul de pranz, ca renuntase la el cat a stat cu soacra mea si nu prea imi convenea dar ce puteam sa fac?
Lumi a adus tati casuta de papusi ptr Cristiana? Noi nici acum nu am terminat-o, lucrarile avanseaza greu, deh, lipsa de materiale, ha ha ha! Este gata doar parterul. Tati pleaca iar in franta si o sa ii spun sa caute ceva mobilier in miniatura sa amenajam frumos. Momentan nu imi pot imagina cum o sa arate, ca ma misc greu cu ea.
In fine, eu sunt ok, sa zicem, hm hormonita de la sarcina, dar daca Eva e sanatoasa si bb misca, eu sunt fericita. Ma macina niste rahaturi de la sv, maine merg pana la birou si sper sa rezolv din probleme.
Mi-ati dat o idee cu postul - ei bine nu chiar cu postul in sine dar am sa merg la biserica sa ma impartasesc si eu, cred ca o sa fie bahaus acolo, chiar, in ce sile se impartaseste, ca joi merg la doctor deci nu pot ajunge atunci. Apropo de impartasit, a dus-o mama pe Eva sapt trecute si nu a impartasit-o ca mancase, mie pana acum mi-o impartasea si mancata, mi se pare oricum prea mica sa o tin nemancata ptr impartasanie, voi ce stiti (cele care va impartasiti copiii)?
Nicole simpatic foc David! Pupam iubaretu de mami!
Alysh si Belleane sa va ajute Dumnezeu sa tineti postul fara sa va ingrasati, insistati cu lichidele! Belleane te admir ptr ambitie, auzi tu, kangoojump, pai as muri sa fac de-alea. Oricum eu am devenit o puturoasa. Ieri totusi am catadicsit sa ma epilez (cu lama) si sa ma pensez. Ba mai mult, m-am uns si cu ulei pe burta! Deci acum cine stie cand mai fac ceva ptr mine... Tz tz tz, rusine mie. Ba poate ajung la un vopsit, ca numai cand pleaca sotul in franta fac de-astea, sa ma gaseasca frumoasa :)
Mi-bebelina Eva are laptop de-ala sper sa aveti mai mult succes cu el decat noi, eu cred ca imaginile de pe al nostru sunt cam abstracte, plus ca nu intelege exact comenzile, poate de la anu' sper sa se joace si Eva mai mult cu el.
Eu n-am facut niciun bagaj de spital, ba mai mult, nu am cumparat absolut nimic momentan ptr bb2. Mi-a promis nasa niste hainute, cantar, masa de infasat, etc si o sa contez pe alea in prima faza. Parca sunt nebuna cu capu. I-am facut sotului o lista cu linkuri cand o sa fiu in maternitate sa mearga sa le cumpere. Nu imi arde sa cumpar nimic, tot ce vreau e sa nasc sa il vad bine.
Imi e dor de Esme, de Simonix, sper sa ne mai scrie curand.
Va pupam.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ylari: inca putin si-l tii pe bebeloi in brate, nici noi n-am luat nimic inainte de a naste.

N-am fost la kangojump, n-au asa ceva la sala unde merg, ca m-as fi dus la orice la cata disperare am. Dupa 3 luni de sala fara rezultate in slabire, am mers la cardio si yogalates o ora una o ora cealalta sambata si duminica zumba si dans sportiv. Ma simt mai bine asa, vad in jurul meu numai tinerele slabute si ma simt ca un elefant. Asta si multitudinea de oglinzi din sala culmea ma ambitioneaza. Nu m-a ambitionat pana acum nici faptul ca nu mi-am mai cumparat decat strictul necesar in materie de imbracaminte de ani de zile in speranta ca voi incapea in cele dinainte.

Observ insa ca nivelul meu de fericire scade adanc cand tin diete, mai ales cand nu mananc dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna scumpele

Am fost in we la terrapark, greu de gasit, e ascuns undeva intre Afi si Plaza, ne-a placut mult si noua si copiilor. E o optiune buna pentru zilele cu vant ca au si in interior amenajat, e curat si nou.

Alysh ce de cadouri frumoase!Noi am dat comanda de mobila la suffragerie, asa ca de Paste nu au primit deat hainute, fara jucarii. Sacrificii
Nicole ce tot spui tu acolo? Eu un an jumate am pendulat intre 58-62 cu Ilinca. Acum m-am stabilizat la un 58, dar tot ar tb sa mai dau jos 3 kg. Nu cred ca pot sa mai am ritmul ala de nemancare astfel incat sa ma stabilesc la 55...asta e, vorba lui David, suntem bune si frumoase oricum ...ce-mi amintesc cum ne-am intalnit in Debenhams dupa rochita de booteeez!! ooof ce trece timpul!
Mi-Bebelina eu nu cred ca tb sa-ti faci griji cu anestezia. Cand eram gravida mi-am facut dintii numai fara anestezie, dar Bogdan al meu ma tot indemna sa-mi fac anestezie ca nu se intampla nimic... asa ca stai calma. Si stiu si o prietena care si-a facut lucrari serioase la 7 luni, sub anestezie, iar la 12 sp radiografie, fara sort - asa au sfatuit-o in Londra!! Copilul nu are nimic, e de o frumusete...
Belleane, Alysh eu am slabit cu postul, ca nu prea am avut dulciuri, am mancat alune si prune uscate pe post de rontaieli...am slabit vreo 4 kg hai ca o saptamana nu se intampla nimic!!
Ylari ce simpatica Eva...a mea e o atzoasa cu Bogdan, e plina de figuri fetelor, n-am vazut actrita ca ea...abia poate sa o atinga si toata ziua ii face"lasa-ma-n pace", sau in masina "tata! Nu patze dia ata" (il apostrofeaza sa schimbe muzica la masina). Nu-l lasa sa o pupe, ma striga sa o scot din mana lui tasu...hihi o fitzoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Alysh - mi-am adus aminte ca tu luasei niste lenjerii cu voucher de pe site-uri de reduceri ? Cum sunt, cum se comporta? Mi-ar trebui si mie una intr-un dormitor si parca sunt prea scumpe pe unde am gasit...
Laura - asa este, ce repede trece timpul.... Noi nu am fost in terraparck, dar am auzit k e fine. Sa va fie de bine distractia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:

Paste fericit daca avem mamici care il sarbatorsc zilele astea!

Imi e dor de Esme, de Simonix, sper sa ne mai scrie curand.
Va pupam.

Adevarat A Inviat! Multumim de urari!

Din ciclu cere si ti se va da, uite Ylari suntem pe aici.

La noi e un mare santier, de aproape doua saptamani am reusit in sfrasit sa ne apucam de renovat livingul si baia. Asta inseamna, dat jos tot de pe pereti pana la caramida, dat jos tot de pe podea pana la nisipul de umplutura...asa ca gandim praf, visam praf, respiram praf.

Din ciclu haz de necaz, macar asa m-am salvat de o curatenie ca nu avea nici un sens sa fac curateni pe nicaieri ca si asa praful se pune fix pe urma carpei de sters . Ieri am fost la Simonixul si ne)am vazut si cu Cleo si Mara. S-au ascuns oua de ciocolata pe pajiste si copii au adunat (nu ca sa ma laud da a mea a fost cea mai tare...adica a reusit sa adune cele mai multe...ce folos insa daca tot nu le mananca?!). S-a mancat pizza facuta de bunica de Robertzel a fost o duminica superba!

Timpul meu se petrece cu Lorelei in vacanta, pe santier, pe computer cautand gresii, podele si mobile...fara prea mult timp sa fac alte lucruri. Cel mai nasol e ca e vremea groaznic de urata si afara nu se poate sta asa ca stau cu copilu prin casa noroc ca mai putem sta si pe la vecina...

Evident ca am facut una alta de pasti, adica drob, pasca, cozonac, friptura...nu mare lucru ca nu am avut timp decat sambata seara dupa 8 (adica intre 8 si 3 noaptea).

gata fuuug...

pup gasca si saptamana usoara celor care postiti.

Esme

Mergi la inceput

Esmeee spor la renovari si sa va fie de bine duminica frumoasa!
Laura haide mai dar de unde a invatat Ilinca asa fitze de printesa?
Eva sa stii ca m-a intrebat inainte daca i-l dau pe tati sa fie printul ei, lol!
Belleane intelesesem gresit ca citesc pe diagonala... Oricum jos palaria ce sa mai, cred ca si 20 de genuflexiuni mi s-ar parea un efort prea mare. Si nu vb despre acum, ci in general, urasc sa fac miscare. Imi place sa merg pe role, mi-am luat o pereche foarte misto dar am ramas gravida primavara trecuta, am mai mers in vara cand era sotul plecat si dupaia iar am ramas gravida asa ca piua cu miscarea. Ma bate gandul de o bicla, sotul are, fetei vreau sa ii iau de ziua ei, dar ce o sa fac cu bb Lucas? Pana una alta i-am zis sotului sa ia una de camera sa pedalez dupa nastere bla bla, nici eu nu cred. Am mai avut una, o foloseam cu succes ca si cuier, lol, dar am pus-o pe seama faptului ca ma durea dosul de la ea asa ca acum ne mai riscam la una.
Dar cam asta e povestea cu miscarea. Mi-am luat mai demult abonament la sala, va jur ca imi venea sa vomit dupa prima sedinta. Asa ca piua.
Va pup.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Neatzaaa!!!!
O la fete, poate o atrage mirosul si pe Simonix, de Doloress si Desiree nici nu mai zic, fetelor si de voi tare mi-e dor!
Hai ca mai avem un pic si incepem sa ne sarbatorim minunile de 4 aaaani!!!!!

Ce zaluda sunt si eu, ma duc azi la servici, cand oficial intru in concediu!!!

Hai va pup!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

luati o cafeluta buna, fetle, cu lapte de soia pentru cele care postesc.
Macar virtual, ca am constatat ca nu mai am cafea...

Esme sa va fie de bine intalnirea, ce Paste dragut, cu cautare d oua pe pajiste...cat despre renovari, brrr, ma trec fiorii pe sina spinarii de cate ori vad gresie sii parchet. ideal e sa ai bani sa -ti cumperi exact ce modele vrei, sa ai un designer care sa-ti faca simulari si tu sa alegi. Hm. Si sa te muti cand pleaca firma de curatenie.
Ylari nici eu nu le amcu sportul. Pot merge toata ziua, pot dansa toata noaptea, dar nu ma punesa alerg, sa fac aerobic sau gimnastica.
Hahaha, ti-a cerut voie sa ti-l ia pe Emil? F tare! Mama, ce m- o astepta si pe mine...Ilinca mea e talent innascut, n-a invatat-o nimeni, e fetitza adevarata, da okii pe spate, ofteaza, se uita cu coada okiului, aere d-astea, mori dupa ea. Cred ca cu soacramea seamana, noi am fost mai baietoase,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetelor!
Ylari a dat o cafeluta, Laura doua, asa ca eu bag mare Eu beau doar una mica.
Ieri am fost si noi in CRF si i-am luat Deliei un laptop cu 20 de activitati cu winnie, era la oferta de la 150 ron la 100.....dar asta e cadoul pe care i-l va aduce sor-sa cand venim acasa. Pt Paste i-am luat doar o casuta pusculita pe care trebuie sa o picteze si vreau sa i mai iau ceva de imbracat. Criza, asta e...
Pe seara merg la dr, sper sa imi faca si ecografie sa-mi vad pitica, nu am mai facut de 2 luni.
In rest.....continui cu smotrul.....azi am programat camera Deliei si macar o parte din bucatarie.

Va pup, o zi buna sa aveti!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineataaaaaaaaa, wow ce matinale sunteti azi! Si eu care ma pregatisem cu o cu lapte de soja, vb Lauritei, gasesc 3-4 gata facute, bravo dragelor!

Laurita, deci 58 kg? Eu azi iar 59 desi acum 2 zile 57,5..nu inteleg, in fine. Maine merg sa ma impartasesc si sper ca macar pana vineri inclusiv sa tin post. Va luati mobila de sufra, ce dragut, abia astept sa va vad casutza si pe-a surioarei daca ma primeste. Noi intram in perioada nebuna, nebuna, parca mi-e frica: azi vorbesc de credit si de la 1 mai cu ajutorul Domnului incepem casutza, la tati se anunta multe delegatii, deci nu stiu cum vom face fatza.

Nicole, da, iti amintesti bine, cumparasem lenjerii ca apoi sa ma sune sa-mi spuna ca nu mai au din cele expuse pe net pe stoc, au altele, mi-au trimis poze, nu mi-au placut si am cerut banii inapoi. Deci, o mare teapa.

Ylari, te simt mai vesela si optimista. Hai, ca ce-a fost mult a trecut, mai e putin si-l tii pe Lucas in brate.

Mi bebelina, spor la trebutze si bafta la eco, sa vii cu vesti bune!

Esme, poze de la culesul de oua, ceva?

Mergi la inceput