Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Trebuie sa va povestesc un dialog avut ieri cu David.

Ieri am avut cateva minute de suparare crunta, dupa ce m-am uitat in oglinda si am vazut ca dupa nastere corpul meu arata groaznic . David m-a vazut suparata:
- Mami de ce esti suparata...
- Sunt suparata ca sunt grasa
- Mami, nu mai fi suparata, ca nu esti asa grasa...Lasa mami...ca tu esti buna si frumoasa... (probabil buna la suflet , a vrut sa spuna...)

Tot ieri am fost la cumparaturi si el era cu ochii in patru sa imi caute rochite sa le probez:
- Uite mami rochita cu puncte (adica cu buline), e foarte frumoasa, hai probeaz-o...
Asta se intampla dupa ce ma plansesem ca nu mai am haine dragute cu care sa ma imbrac...

Off a fost asa de dulce si m-a impresionat pana la lacrimi (de fericire) . Era dovada pura a dragostei pentru mama... Ma induioseaza asa de tare sa descopar asa mare sprijin intr-un sufletel asa de mic... Mi-am dat seama, din nou ca el este fericit daca e langa mami si tati, nu conteaza daca locuieste in puf sau in mocirla, daca mananca bunatati sau paine uscata....Universul lor se contureaza in jurul mamei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Da, Belle si eu reusisem sa mai scad de la 59 la 57,5 si acum mi-e teama ca o iau iar in sus cu postul, dar nu conteaza, vreau neaparat sa-l tin.

BAga lamai si portocale, mierica, ceai cald si trece si gatul.

Am uitat sa va zic am luat cateva jucarii de la Noriel pt copilasi de Pasti: plastilina, ceas cu masina mcqueen, pistoale cu tinte din burete pe care tb sa le inmoi in apa si sa faca splash cand aterizeaza la destinatie, "micul dejun" de la moon dough parca...si cam atat. Vreau sa le mai iau niste mingii sa se joace in curte si niste carti. In weekend le-am luat niste palete-farfurii cu arici: adica sunt niste farfurii pe care le pui pe mana si arunci cu mingiutza care se lipeste de farfurie. Nu stiu cum se numesc, sper ca m-am facut intelesea. Cine credeti ca s-a jucat de dimineata pana seara: eu si ta-su si copiii alergau de la unul la altul sa prinda mingea. Ne-am amuzat f frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Si eu sunt prin zona....
Mai tarziu merg sa ii cumpar Deliei un laptop cu activitati, sa il pregatesc ca si cadou de la sor-sa cand ne vom intoarce din spital. Vreau sa ii cumpar si o rochita sau o fustita care "danseaza", adica ceva cu volanase, astea ii plac ei.....pana atunci mai am o ora la dispozitie sa fac ceva de mancare, sa mai fac ceva ordine in dormitorul nostru.....de azi dimineata m-am ocupat de sufragerie, spalat 2 masini si in pauze de odihna epilat...

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Vroiam s-o intreb pe Gabitzam sau pe cine stie cum s-o contactez pe alex sara. Mi-a scris un mesaj, i-am raspuns si asteptam un raspuns de la ea.....pe care ma grabesc sa-l am si nu stiu cum sa mai dau de ea. Vreun nr de tel, adresa de messenger daca aveti, dati-mi si mie pe PM. Thanks.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Alysh: ma doare gatul pe exterior sunt teapana, paleta cu arici vreau si eu...

Eu am fost in metro, n-am gasit nimic am intrat in Carrefour m-am pierdut de ei, am luat cadouri Elenei, am platit, am ambalat am intrat si i-am gasit.
Slaba oferta la jucarii.

Mergi la inceput

Nicole: David e un scump, asa e si Ana atasata si mamoasa,incerc sa n-o dezamagesc si sa ramana asa. Elena in schimb e tare razgaiata, sper sa-si revina, uneori ma dispera.

Mergi la inceput

Am fost ieri la Muzeul Satului, am cumparat o gramada de chestii printre care o pernuta antistress cu amestecuri de plante pentru mine si una antigripala pentru Elena. Foarte interesante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Alysh – ce jucarii dragute ai luat. EU nu am ajuns inca la cumparaturi, sper ca maine sa am mai mult chef. 57 kg zici, te invidiez !!!! Vreau si eu ziua in care voi avea sub 60 kg, probabil peste un an….Off ! Imi sunt asa dragi copilasii si cred ca merita sacrificial nostru, dar sunt suparata pe metabolismul meu lenes…
Diana – ce activa esti… Dragut cadou, te-ai gandit
Belle – si eu ma gandeam sa merg in metro sau selgros, dar bine ca ai scris tu ca nu gasesc jucarii. Dar in Carrefour , sunt multe..si preturile ?

Mergi la inceput

Nicole, ajunsesem la 55 kg, eram exact asa cum imi place mie....ei, si de cand cu jobul si statul la birou toata ziua, pac am adaugat 4 kg in cateva luni. Acum reusisem sa scad la 57, si dupa postul asta o sa am tare grija la ce mananc. Vad ca altfel nu se poate, exact cum spuneai metabolism defectuos, varsta, uoof. MA mai chinui asa pana pe la 60 de ani si in ziua cand implinesc 60 imi comand o pizza de-aia imensa si 3 inghetate cu alune si ciocolata

Am vazut ceva jucarioare si pe la Kaufland, dar tot asa, slabutz....si la Noriel mi se pare slaba oferta.

Mergi la inceput

nicole: nici in crf nu au ceva special, ca de obicei dar macar de acolo stiu ce ii place.

Mergi la inceput