Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 12
Lorich spune:
Sunt sigura ca nu e bai in trimestrul III. DAr nu inteleg de ce nu ti-a mai facut o doza, tot din aia, fara adrenalina?
Nicole1980 spune:
Buna dimineata,
Cu intarziere, uram si noi:
La multi ani tututror copiilor, mamicilor, taticilor, bunicelor, bunicilor care poarta nume de floare !
LA multi ani Iasmina , sa fii sanatoasa!
La multi ani Florin (LUMI), sa fii sanatos !
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Sunt sigura ca nu e bai in trimestrul III. DAr nu inteleg de ce nu ti-a mai facut o doza, tot din aia, fara adrenalina? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Ei, nu stiu zau, dr care mi-a facut primele anestezice se speriase si el, mie imi siroiau lacrimile de durere si in final a venit o alta dr care a facut adrenalina si a reusit sa scoata radacina.Asta a fost, acum nu mai pot da timpul inapoi....ma rog si sper sa fie bine pitica mea. Eu nu am gasit sa citesc decat ca adrenalina in trim III poate duce la nastere prematura, fetele de la cealalta odisee spun ca daca nu am nascut pana acum din cauza asta, nu mai e pericol...altceva nu stiu de ce e contraindicata.
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
Lorich spune:
Am inteles Diana, dar ai te rog grija cu smotrul ala, cred ca e mai periculos decat adrenalina. Sau smotrul produce adrenalina?
Fug la smotrurile mele, ca eu am noie! Si nevoie!
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Am inteles Diana, dar ai te rog grija cu smotrul ala, cred ca e mai periculos decat adrenalina. Sau smotrul produce adrenalina? Fug la smotrurile mele, ca eu am noie! Si nevoie! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Eu n-am voie, da' tot am nevoie. Oricum nu functionez la parametri maximi.....cand vad ca nu mai pot mai bag 10 minute de epilat...maine ma duc la dr si tre' sa fiu mumoasa
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
belleane spune:
Salutare,
tuturor sarbatoritilor de ieri si Hristos a Inviat celor care au sarbatorit Pastele.
Nicole: eu am luat sectia de politie din padure, am dat pe ea 270 lei de la extreme digital cu transport cu tot, era cel mai mic pret gasit. A venit repede, desi produsele sunt din Ungaria.
Alysh spune:
Buna dimineata, de primavara si cafelutza aromata!
Noi am petrecut un weekend relativ linistit, am mai rezolvat din trebutza, am avut si pomana de 6 luni pt soacra mea, etc, nimic nou sub soare.
De ieri am inceput postul, sper sa reusesc sa-l tin pana sambata la 12 noaptea si sper sa nu ma ingras f tare de la el
Lumi, hai, nu intri sa ne dai vesti? Cum a fost reintalnirea? Da-ne detalii cu tot, tot, tot.
Laurita, probabil ca voi deveni si eu putin nepoliticoasa si n-or sa-mi mai scap copiii din ochi, oof. Cum se mai simte ILinca? Pupicei
Alysh spune:
heloooooooooooooooooooooooooooooooooo??? mai lasati covoarele alea si veniti la o vorbulitza
belleane spune:
si mi-e foameeee, lista poate continua....
Saptamana asta tin si eu post, sper sa ma mentin ca sa nu ma fi chinuit degeaba cu cardio, zumba, curatenie, gradina.