Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

A venit sectia de politie din padure. Te iubim, printesa Victoria!!!

Belleane - noi avem o sectie de politie, insa ieri am aflat ca David isi doreste de la iepuras inca o sectie de politie..., dar acre sa fie altfel decat o are el....ceva ce a vazut pe canalul de desene animate.... Am intrat si eu pe net si am vazut ca sunt multe tipuri. Voi de unde ati comandat si cat v-a costat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich merci mult de link...m-am mai uitat pe site, tot multumita tie, dar acu nu gaseam...
Nicole noi am avut sectie de pompieri, mie mi s-a parut interesanta, cu girofar, cu furtunasele alea...Mirci nu prea s-a jucat cu lego.
Apropos de ce intrebai, Mircea nu prea se mai imbolnaveste cot la cot cu Ilinca, desi mananca unul dupa altul, beau din aceeasi cana, nu-i feresc si eu am facut torturile de botez la Agapitos, f gustos Biscotinul, dar din pacate nu sunt asa funny. De botez merge super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Copii pierduti!? Ce cosmar! Inca nu l-am trait, decat ptr. o secunda-2, dar tare m-am speriat. Inainte va spun ca Victoria inca de la un an (de cand a inceput s amearga, in magazin ma tine de pantaloni, geaca, tricou, etc. si nu-mi da drumul pana nu o prind iar de mana. Desi, am incredere ca nu ar pleca de langa mine, ca e tare timida, totusi, inca insist sa ma tina de haine sau de mana.
Acum, cum am 'pierdut-o': nici macar nu am pierdut-o, dar, hai sa va spun: eram in Cuba, acum 2 ani si eram cu ea chiar la malul oceanului. Ea se juca in nisip, eu aplecata asupra ei, vorbeam cu ea. A venit un val, m-a lovit in picioare si m-a stropit pe fata si din cauza surprizei, ca nu-l vazusem venind, am inchis ochii... o fractiune de secunda. Cand am deschis ochii, Victoria nu era! Sa va spun ce am simtit? Apoi m-am uitat intai in sus pe plaja si ea era lungita pe burta pe plaja, cum a rasturnat-o valul, cu un ranjet de la o ureche la alta... am disparut instantaneu inapoi la Daddy si i-am spus ca eu numai cu ea, fara el nu ma mai apropii de ocean la 3 metri.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Reduceri la seturi lego am vazut la caramidute.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

LA MULTI ANI celor cu nume de floare! (si lui Florin al meu)

Paste Fericit, celor ce-l sarbatoresc azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani florilor!
La multi ani Iasmina dulce si frumoasa!

La multi ani barbat mare, Florin!!

Sa aveti o sarbatoare minunata!!!

Un Paste frumos celor ce-l sarbatoresc azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Multumim frumos, Lori!

Acum am verificat lista de mugurasi si mladite si in afara de Iasmina, nu mai e nimeni cu nume de floare....observ ca nu se mai poarta numele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fete dragi!
Cu intarziere urez si eu celor ce si-au serbat ziua de nume ieri, sa fiti fericiti(e) si sa aveti numai impliniri!

Noi suntem bine, tot 2 in 1 astazi tocmai am pasit in cea de-a 33 saptamana de gravidenie. Tot de azi sunt in concediu de odihna pentru 2 saptamani, sptamana asta e de smotru la greu, sambata plc spre Braiala sa-mi vad puica mare care e la soacra de 2 saptamani.
SAmbata mi-am scos maseaua de minte, am avut numai cosmaruri pe tema asta legat de anestezie si de cat de daunatoare ar putea fi pentru bb, fetele de la odiseea de gravidute m-au mai linistit putin dar tot am morcovu'. Sper sa fie bine in final.
Zilele astea mai intru sigur pe aici.
Spor la munci, la pregatiri de sarbatoare!
Sa aveti o saptamana linistita!
Va pup!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mi bebelina si noi facem Pastele pe meleaguri brailene, dar mai mult galatene
Concediu placut, te rog euu tare, las-o moale cu smotrul, stie baba ce zice.Cu anestezia, nu ai dde ce sa-ti afci griji, cred ca ti-a facut din aia fara adrenalina, ca pt cardiaci, am facut si eu una la Ana, iar dupa trim.I chiar nu mai e vreo problema, asa ca alunga norii negri.

O saptamana minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mi bebelina si noi facem Pastele pe meleaguri brailene, dar mai mult galatene
Concediu placut, te rog euu tare, las-o moale cu smotrul, stie baba ce zice.Cu anestezia, nu ai dde ce sa-ti afci griji, cred ca ti-a facut din aia fara adrenalina, ca pt cardiaci, am facut si eu una la Ana, iar dupa trim.I chiar nu mai e vreo problema, asa ca alunga norii negri.

O saptamana minunata!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Tocmai asta-i problema, mi-a facut o doza jumate fara adrenalina, au aparut complicatii in sensul ca mi s-a spart coronita si radacina a ramas acolo infipta bine, efectul a trecut si in final mi-a facut CU ADRENALINA. Iar cand am venit acasa si am citit ca nu e recomandata cu adrenalina, m-am luat cu mainile de cap.......nu am gasit exact sa citesc ce anume efecte poate avea asupra fatului, dar toata lumea pe net sustine sus si tare ca se face fara...iar eu am fost mai cu mot

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput