Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 10
Lorich spune:
Belle, apar cumva sezonier plastelinele alea; mai mult spre iarna, cand probabil se sta mai mult in casa. oricum, incearca si la Noriel. Sa stii ca, chiar inchise ff bine, tot se usuca si-si pierd calitatile.
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui belleane deci Lumi si-a schimbat si lookul.... Te iubim, printesa Victoria!!! |
pai nu?!
dimineata am auzit la radio o reclama la Metro despre reducere 40% la jucarii!
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui belleane lumi: Da? asta voiam sa aud, cand? Te iubim, printesa Victoria!!! |
asta n-am retinut exact, dar cred ca acum...sau saptamana viitoare?!
mai bine intri pe site la ei, poate scrie!
edit: m-am uitat eu... in perioada 2-8 aprilie!
belleane spune:
gata am gasit pana pe 8 aprilie. Si de craciun am luat tot cu reducere de 40%. Intrasem mai devreme dar m-am oprit la un aparat de uscat fructe si legume si apoi am inchis.
Reallaura spune:
Buna scumpele
Copiii dorm si cat mancam, am zis sa raman nitel cu voi.
Ali ah, ingrozitor! Eu sunt nepoliticoasa si nasoala, dar, cu oricine vorbesc sunt cu okii la copii. si asa Ilinca e pasionata de toboganele mari, pe care sa urce neaparat singura si mi-e teama sa nu-si sparga vreun dinte, asa ca stau numa in spatele ei. Nu am cum sa-i pierd. In magazine e mai nasol, hihi, la un moment dat eram toti 4 in H&M, acolo e mare inghesuiala. Si noi, astia marii, stiam unde sunt ei, ii ghiceam nu ii vedeam. Dar Mirci ne-a pierdut din vedere si a inceput sa strige prin tot magazinul: "Parinti! Parinti!!"
Oricum, sa ne fereasca Dumnezeu, ma ia cu fiori doar gandindu-ma!
Belleane si noi suntem fani moon dough, folosim la greu, cred ca aproape zilnic iarna asta. La Noriel Auchan Pantelimon am gasit mereu. La un moment dat am luat, din lipsa de altceva alta marca si a fost horror. Am aruncat-o imediat.
Lori nu stiu de unde ai timp de activitati!! Imi dai si mie, te rog linkul cu vulcanul, nu am putut sa gasesc. ms
Nicole ce zi frumoasa ati avut, ieri...pana la urma e mare lucru cand apuci sa ai timp cu fiecare dintre ei, individual, e cel mai de calitate moment deocamdata. Pana se egalizeaza si ei.
Lumi vine tati, ha?? tare greu trebuie sa va fie, dar uite, revederile ce frumoase sunt, daca ati facut deja scenarii etc.
belleane spune:
Noi am fost acu vreo 2 ani la o petrecere de copii unde au fost invitati niste experimentatori, mama ce le-a placut copiilor. Daca mai stie Ana cum se numeau cred ca merita invitati la o petrecere.
A fost tare palpitant.