Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Si eu citesc, undercover!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

am recuperat si eu cuncititul, ca sunt singura, restul sunt la Zoo, la Schoenbrunn, eu am ramas sa iau masina din service si pana la urma de lene nu mai m-am dus dupa ei.
Noi am ciocnit deja oua si marea distractie a fost sa caute dulci ascunse de iepuras in iarba.
De Paste am fost undeva la o ferma, intr-o zona mai deluros-muntoasa unde ningea - noi cam primavaratic imbracate, tare nasoala vreme.
Acum e mai bine in Viena, s-a mai incalzit, iti vine sa iesi din casa

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna,

Am fost si eu astazi la cumparaturi: foarte slaba oferta de jucarii...
I-am luat lui David - robotul Bumbeblee (il adora) care se transforma in masina, niste carti de joc disney, palete cu arici (cum a luat si Alysh), pijama cu fulger mcqueen, coli colorate pentru decupat.
Am cheltuit cam mult ca mi-am luat si o gramada de decoratiuni de Paste, creme de corp pt mine si Antonia, hainute sport pentru mine sa ies in parc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele. Dau eu

Nicole imi place cum v-ati luat creme voi, fetele. Mereu spun, ce minunat sa ai asa o prietena micuta.
Ali

Ma apuc sa termin geamurile. Sunt cu okii pe voi

Mergi la inceput

Adriana - a nins de Paste...sper sa nu "se ia " si la noi... Eu tot sper sa fie cald, sa putem servi masa afara... Distractie la maxim in continuare!
Laura - cunosti foarte bine sentimentul..... Ieri am trecut prin prel ghencea,printre case, am ocolit centura si am mers paralel cu aceasta. Chiar ma gandeam la voi , poate va vad pe acolo...

Fetelor astazi incep masajul anticelulitic . Sper sa imi rada si mie fata in cateva luni , si nu pt ca as slabi, macar pentru tonifiere...

Mergi la inceput

Nicole: nu pot decat sa te sustin: JOS burtica!!!! eu azi am inceput Colon Help.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetelor,

Multumim de coffee, Laurita

De maine vacantaaaa

Maine petrec o zi doar eu si Vlad, mergem la film, la expozitii, in parc, ne plimbam ca doi indragostiti
Poate vineri ajungem la ferma animalelor sau la gradi zoologica.

Eu am terminat toata treaba, de mancare face mami meu asa ca o sa ne relaxam dar o sa avem si trebute de rezolvat.

Marti sper sa ajung si la o partida de shopping.

Dar mai intru sa va urez, acum doar va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetele, noi plecam azi din Bucuresti, asa ca va urez de pe acum Un Paste fericit, plin de bucurii, cu liniste, cu armonie!!

Va pup!

Mergi la inceput

Sarbatori Fericite si un drum fara evenimente neplacute, Lori!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Fetele, noi plecam azi din Bucuresti, asa ca va urez de pe acum Un Paste fericit, plin de bucurii, cu liniste, cu armonie!!

Va pup!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Lori- drum bun! Sa petreceti linistiti Pastele, alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput