Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
teolinda spune:
So... la noi s-a afisat!
Au acceptat 6 copii asa cum au si scos locurile..si au respins 26 copii.
Acu'.. sa zic asa.. din 100 locuri au ocupat 52 locuri in prima etapa si 6 in a doua...deci mai sunt locuri. Sper ca in etapa 3 sa nu revina prea multi si daca se poate din astia 26 respinsi sa se duca pe unde apartin. Eu raman ferma pe pozitii... astept epuizarea tutuor variantelor/locurilor posibile...
Am nervii taaaaari! La capitolul asta... in rest ... am inceput luna fff naspa da' cum nu face subiectul topicului...nu detaliez.
Bafta tuturor!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Androix spune:
Off, la noi inca nu s-a afisat nimic. Imi pare rau. Bafta!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
usorlili spune:
Si noi am "picat". 21 de locuri disponibile si 61 de copii inscrisi.
Eu m-am hotarat si-l inscriu in etapa a III-a, la scoala de care apartinem. Nu mai am nervi. Daca o fi sa fie rau incerc un transfer, ceva, in clasa I.
andruskandu spune:
Nici la noi nu s-a afisat... Oricum, de scoala apartin vreo 15 copii recenzati, locuri afisate erau vreo 50 (2 clase de pregatitoare). Sper sa ne gasim pe lista la acceptati, cand s-o afisa.
usorlili spune:
Anya, pe edu parca pe 4 ar trebui sa afiseze.
Edit:
02 aprilie 2012
Afisarea la unitatiile de învatamânt a listelor cu copiii din alte circumscriptii scolare înscrisi în conformitate cu optiunile exprimate de parinti în a doua etapa de înscriere Afisarea la unitatile de învatamantmânt a listelor cu copiii din alte circumscriptiile scolare ai caror parinti au optat pentru înscrierea în scoala, dar care nu au fost admisi, din lipsa de locuri
04 aprilie 2012
Afisarea la unitatile de învatamânt si pe site-ul inspectoratelor scolare judetene/Inspectoratului scolar al Municipiului Bucure#351;ti a numarului de copii care au fost repartizati la scoala de circumscriptie, a numrului de copii care au fost înscrisi la alte scoala decât cea de circumscriptie si a numsrului de locuri libere de la fiecare unitate de învatamant
PS: urasc diacriticele
Parerea mea
diana_jors spune:
Noi am "prins" loc nu ne incadram la criteriile generale, dar ne-am incadrat la primul criteriu al scolii (avand locul de munca pe strada arondata scolii).
Dar oricum, erau 30 de locuri disponibile pentru etapa 2, si s-au inscris 21 de copii la pregatitoare.
In schimb, la clasa 1 vad ca s-au umplut locurile si exista si lista de respinsi...
Bafta celor care mai au nevoie!
monicabo spune:
Nu mi-e clar un lucru: daca te resping in etapa 2, atunci cum de ai sanse in et 4??? Adica esti respins in et 2, ca sunt mai multi copii decat nr de locuri, iar in et 4 cum de ai sanse, ce, mai suplimenteaza nr de locuri?? NU inteleg logica....
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
usorlili spune:
Monica, pentru etapa a IV raman locurile copiilor care au fost recenzati, apartin de scoala respectiva si nu s-au prezentat in etapa I si nu se vor inscrie nici in etapa a III-a. Adica s-au inscris la alta scoala decat cea la care s-au recenzat ori s-au reinscris la gradinita (pentru cei care au putut alege si s-au hotarat in ultimile zile).
M-oi fi facut inteleasa, ca-s ametita rau!
claujro spune:
Au fost rezervate locurile copiilor din circumscriptie, care se deblocheaza si devin libere, in momentul in care in etapa a II-a acestia sunt acceptati la alte scoli.