Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Eu ii raspunsesem lui Usorlili care a zis ca nu mai are nervi si se duce la scoala de circumscriptie in etapa 3. www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Lumea mea
andruskandu spune:
Salut!
Si noi ne-am inscris in etapa a 2-a, la pregatitoare, la Scoala Centrala din Campina. Acum asteptam validarea si sa speram ca va fi bine. Dupa adresa tatalui, el apartinea de alta scoala din Campina... n-ar fi fost o problema prea mare, dar asta era ceva mai aproape de noi.
Daaar... dupa adresa mea, ca nu mi-am facut mutatie, si am buletin de Bucuresti (ca sa nu am probleme la serviciu, ca in Bucuresti lucrez), ar fi fost in stare sa-l trimita pe Andrei la o scoala din Bucuresti. Ca ne-a completat acel formular electronic, si i-am atras atentia ca a trecut in dreptul meu adresa tatalui... si-atunci: "aaaa... pai va trimit la Bucuresti!". Am facut ochii cat cepele... ca Andrei frecventeaza gradi din Campina, a trait aici de 4 ani. Ar fi in stare sa-l oblige, daca nu gasesc loc si nu-l accepta la scoala la care l-am inscris?
Sau iau in considerare si adresa tatalui?
teolinda spune:
"Usorlili" - nu au afisat nimic inca.. pe 2 aprilie mi-au spus ca o vor face. Am intrebat ce se intampla pe una dintre secretare si ea mi-a spus tot ceea ce am specificat deja.
"Andruskandu" - si eu cand m-am dus sa depun dosarul si au vazut ca sotul are alta adresa mi-au dat copia lui de pe CI inapoi. Noi avem adrese diferite in buletin dar in acelasi sector. Ambele adrese au niste scoli arondate... .
Scoala pentru pentru care am optat zic eu ca nu este de fite... si nici nu este departe de zona in care am eu adresa de buletin. Mie imi convine acolo pentru ca mama sta destul de-aproape de scoala si ma mai poate ajuta ea. Noi oricum locuim in Ilfov. N-am alergat dupa o scoala de fite. Nici macar nu sunt convinsa ca am facut cea mai buna alegere insa sa zic asa... am cautat o cale de mijloc.
In cele din urma... cred ca dupa ce afiseaza ei rezultatele acestei etape ma duc sa ma fac "verisoara" cu secretara.. apropos de ce zicea si Androix.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
claujro spune:
Cand s-a atins numarul maxim de inscrieri/clasa sistemul informatic blocheaza orice inscriere suplimentara. Asa ca eu nu vad cum, cu cadou sau fara, sa mai fiti inscrise, daca nu sunt locuri libere.
sibip spune:
Claujro, imi dai sperante (si pe cuvintul meu ca imi doresc din tot sufletul sa fie asa!) ca in toamna nu vor exista clase cu 30 de elevi sau peste... Sau sistemul informatic, in varianta asta 1.0, este numai pentru anotimpul primavara. Din toamna am putea asista la varianta upgradata 2.1 (adica 2 pe un loc)
Androix spune:
Ei nu vezi cum si oricum vorbeam de inscrierea inainte de a se atinge acel numar maxim de inscrieri pe clasa, adica pe romaneste cand mai sunt locuri. Nu si-o imagina cineva ca daca nu mi-am facut mutatie, n-am bagat bani in plic si n-am cumparat bijuterii de aur pana in etapa a IV-a oi avea tupeul sa fortez intrarea intr-o scoala unde nu mai sunt locuri...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
riloasa spune:
Corap, in ce perioada sunt transferurile? Ca noi inca nu am facut nimic. Nu pot deocamdata sa il transfer. La scoala mi-au citit in metodologie ca dupa primul trimestru. Dar ma duc luni iar la inspectorat ca am vorbit si sa vedem ce pot sa fac.
La Inspectorat mi-ar fi zis ca daca la anul face 6 ani pot sa il transfer la inceputul anului. Nu am gasit nimic de transferuri si de varste.
Androix spune:
Transferurile nu pot fi facute decat in vacante. Acum nu stiu daca se va putea ceva in septembrie, dar la prima vacanta ohoooo...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
madyrizi spune:
offf, doamnelor, ce nerabdatoare sunteti!!!
va cred si va inteleg. si eu am asemenea emotii pentru piticul pe care il inscriu la gradinita luni .
asa ca va tin pumnii voua ca poate imi merge si mie bine .
Editez: de fapt voiam sa spun ceva de transferuri. poate ca vor fi multe solicitari de transferuri, dar sa nu uitati ca tot in limita locurilor disponibile. adica daca s-au ocupat locurile la inscriere sunt sanse foarte putine sa gasiti locuri libere in vacante. sau poate daca va mutati in circumscriptia scolii respective ...