Vecini deranjati de copil

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

si la noi e trist... vecina de sub noi ne-a terorizat 10 ani cu o pauza de un an (6 cu fata si 3 cu cel mic). Nu batea in teava de la calorifer doar noaptea ci si ziua la 11. De ce alearga, de ce tranteste jucaria, de ce sare... in 2010 a batut cu batul in usa in ziua de Craciun la pranz ca nu se poate odihni...erau copii invitati care se bucurau de cadouri. Ne-a facut in fel si chip, ne-a spus ca-l uraste pe cel mic.... S-a dus in vara. Culmea este ca ne-a parut rau...
N-am scapat insa de batai...i-a predat lectia vecinei de deasupra mea. Evident, deranj exista. Niciodata nu am reusit sa culcam copiii inainte de ora 22.30 fara sa fie vreo problema de sanatate. Fata vine de la inot la ora 21.30, cel mic deabia asteapta sa se joace un pic cu ea. Pijamalele se impart inainte de 11 noaptea, dar ei tot chicotesc, se mai impung. Familia de deasupra da stingerea la 21...minunat pentru ei numai ca la noi nu se aplica. Ultima data a venit si a batut cu picioarele in usa la 22.30. Incalificabil, al meu nu vroia sa se imbrace si alerga pe hol... Bun, un baietel de 13kg deranjeaza intre 22 si 23, dupa care e liniste. Copiii lor se trezesc plangand aproape in fiecare noapte, sotul ei sforaie de rupe peretii...eu ce-ar trebui sa fac? Dar ziua cand merg cu rolele, cu trotineta si al meu doarme sau eu scriu? Nu le-am reprosat nimic niciodata... Eu zic ca atata timp cat seara sau la pranz nu bat, nu vin cu bormasina, nu gauresc, nu dau televizorul nici macar la jumatate, restul intra in asta e viata la bloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Imi inchipui ca e ff stresant sa tot reclame vecinii diverse zgomote facute de copil
Eu ce sa mai zic, cu 2 copii mici, carora le vin tot felul de idei, incep sa se fugareasca.... Bine ca cei de jos nu au zis nimic
Si nu e vorba de copii care nu ies afara, fetele ies mult pe vreme frumoasa... e drept iarna ceva mai rar, pe gerurile alea nasoale n-am iesit... nu rezistam nici eu...
Imi inchipui ca nu-i usor....dar na, asa e cu copiii, nu sunt "lucruri" controlabile, asa cum e bormasina, aspiratorul (le opresti la anumite ore), sau muzica (o dai mai incet)

Acum, vorbind de oamenii mari, mi se pare o exagerare zgomotul pasilor in noapte, sau facutul unui pipi... ce sa fac daca ma trece noaptea? sa ma tin? sa fac pe mine? Nici chiar asa! Pana la urma trebuie sa invatam sa convietuim in comunitati mai mari sau mici...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nevertebrat spune:

O intrebare simpla, in legatura cu subiectul ..

Am vecini deranjati de sunetul pe care-l produce cainele meu cand merge pe parchet , cica "trezeste copiii".
A 2 a,copiii acelui vecin care se "trezesc"... plang non stop, tropaie, deranj 24/24 ...
Ma-ntreb , care ar fi solutia ?
Eu imi pot lua amenda pentru ca animalul deranjeaza (el fiind de asemenea un copil) ... in schimb, nu exista solutie pentru deranjul provocat de copii vecinilor ...
Daca exista lege in unele orase pentru acord in privinta detinerii de animal de companie, oare se poate modifica legea in acelasi fel incat proprietarii si detinatorii de copii ..sa ceara acordul vecinilor limitrofi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nevertebrat

Am vecini deranjati de sunetul pe care-l produce cainele meu cand merge pe parchet , cica "trezeste copiii".
A 2 a,copiii acelui vecin care se "trezesc"... plang non stop, tropaie, deranj 24/24 ...
Eu imi pot lua amenda pentru ca animalul deranjeaza (el fiind de asemenea un copil) ... in schimb, nu exista solutie pentru deranjul provocat de copii vecinilor ...
Daca exista lege in unele orase pentru acord in privinta detinerii de animal de companie, oare se poate modifica legea in acelasi fel incat proprietarii si detinatorii de copii ..sa ceara acordul vecinilor limitrofi ?

Si cu mesajul asta iti faci intrarea pe un forum despre copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Iti prevad un viitor sumbru pe forumul asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

"detinatorii de copii" vs. "detinatorii de animale"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Deasupra parintilor mei locuieste o familie cu gemeni, copii au acum 6 ani. Tin minte ca inainte sa ma mut auzeam tranteli, tipete, urlete la orice ora din zi si din noapte. Si mai puneam o perna pe cap sau adormeam asa pentru ca serios, zgomotul nu era insuportabil, nu trecea marfarul pe langa noi.
Ca sa nu mai vorbim ca biata mamica era efectiv epuizata, ce ar mai fi fost sa-i atragem atentia ca ce, ca are copii?
Parintii mei nici nu-i mai aud acum. Ca sa nu mai vorbesc ca apartamentul e la strada. Tramvaiul face un zgomot mult mai mare fata de niste copii, sau cei care se alearga cu motocicletele noaptea.
Pana la urma e vorba de bun simt si de disponibilitatea fiecaruia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Doamne fereste ca la batranete sa ajung o baba dotata cu bat pentru calorifere. Am potential , caci la 3-4 noaptea cand chiriasii de deasupra dau cu aspiratorul - probabil ziua vine proprietarul - iau o lingura de lemn. Copiii si animalele imi plac, insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Citat:

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Si daca e un forum pentru copii, inseamna neaparat ca se accepta doar opiniile partinitoare in favoarea copiilor? Adica problemele pe care unii le pot intampina pot fi expuse atat timp cat nu pun copiii (sau parintii) intr-o lumina nefavorabila?
Hmmm....

Banuiesc ca aplicand acest principiu, moderatorii ar fi trebuit sa stearga topicul despre desfiere al Lineisobolina, topic citit de sute de useri (daca nu mii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorinne spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Citat:

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Si daca e un forum pentru copii, inseamna neaparat ca se accepta doar opiniile partinitoare in favoarea copiilor? Adica problemele pe care unii le pot intampina pot fi expuse atat timp cat nu pun copiii (sau parintii) intr-o lumina nefavorabila?
Hmmm....

Banuiesc ca aplicand acest principiu, moderatorii ar fi trebuit sa stearga topicul despre desfiere al Lineisobolina, topic citit de sute de useri (daca nu mii).

Da, chiar este deplasat rau de tot ca, pe un forum de copii, un user sa sugereze faptul ca ar fi cazul ca "detinatorii de copii" (sa le spunem "parinti") ar trebui sa ceara acordul vecinilor pentru a aduce pe lume copii!

Mergi la inceput