Vecini deranjati de copil

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Cum Gratiela sa vina sa bata cu picioarele in usa vecinii de deasupra?
Barbatul tau ce zice de fazele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorinne
Da, chiar este deplasat rau de tot ca, pe un forum de copii, un user sa sugereze faptul ca ar fi cazul ca "detinatorii de copii" (sa le spunem "parinti") ar trebui sa ceara acordul vecinilor pentru a aduce pe lume copii!

Eu nu emit judecati despre continutul mesajului controversat, la o adica, daca nu incalca regulamentul, poate sa ramana bine-merci pe forum, nu?
Pe mine m-a intrigat reactia imediata de excludere avuta de unii useri; daca cineva gandeste diferit / ciudat / atipic, ii e interzis sa se exprime ca atare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am avut senzatia ca omul face misto si chiar m-a distrat. Imi imaginam deja cum ar fi sa umbli cu hartia pe la vecini sa iei aprobare sa faci copii (de curand a venit un vecin sa dam cu subsemnatul ca suntem de acord sa aiba sediul social al unai firme in apartamentul lui).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si pe mine m-a distrat expimarea "detinatori de copii" in loc de "parinti". Mai departe nici nu mai merita comentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

I-am dat "dezaprob" nevertebratului din postura actuala, dar recunosc ca inainte de a avea copil asa as fi gandit si eu in asa situatie.
E absurda plangerea vecinilor la adresa ghearelor cainilor, pur si simplu cauta nod in papura fiindca probabil n-au altceva ce sa-i reproseze cainelui (sau vecinului).
Dar ce, acum trebuie sa ceri aprobarea vecinilor daca vrei sa-ti iei caine?! Ce prostie...si daca am niste vecini incuiati ce nu suporta ideea de "animal la bloc"( vor sa fie singurele animale) sau daca pur si simplu am un vecin care nu ma suporta- adio caine?! Inteleg sa reclame vecinii daca acel caine latra nonstop zi si noapte, daca se pi...sha pe usile lor sau in lift, daca e agresiv (si nu e scos cu lesa si botnitza). In rest, ce treaba au ei?!
Am putea fi mai intrelegatori intre noi si in ceea ce priveste copiii si in ceea ce priveste un animal de casa, nu vad de ce ar trebui sa fim in tabere opuse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Am si caine si copil, inteleg pe toata lumea. Rog toti nevertebratii si toate mamicile din lume sa nu se lase dezbinati si invrajbiti unul contra altuia de acesti Homo Vecinus Antipaticus Vulgaris. Daca ar fi dupa ei, ar trebui sa le ceri voie si cand te $%%i.
Eu n-am cerut voie nimanui sa am nici caine nici copil, asta pentru ca nu am diversi zarghiti in acelasi bloc. Dar daca nimeresti un din asta, e in stare sa iti bata in teava si pentru ca ai tras un part. Am auzit de-o tanti care a reclamat un vecin pt ca facea treaba mica prea cu bolta si la ore nepotrivite incat sa o deranjeze pe dumneaei din somn. Ala saracu ce era sa faca, sa stea pe vine ca femeile sau sa-si puna dop?

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Cu ghearele cainilor pe parchet nu e chiar absurd, adica daca o iei un pic razna atunci nu mai e absurd deloc.
Imediat dupa ce am nascut m-am "bucurat" de o acuitate auditiva fenomenala. Doamne, bine ca mi-a trecut cam dupa 1 an jumatate asa. Acum sunt cam la normal. Auzeam tot. Ma enerva tot. Auzeam tot mult, mult prea tare. Poate natura imi setase volumul mai tare, ca sa pot auzi pe praslea cand scanceste.
Auzeam tramvaiul de zici ca imi trecea peste cap.
Auzeam mouseul sotului meu si ma enerrrrrrrrrvaaaaaaaaa click click click clicky clicki clicka clicka TERMINA, NU MAI CLANTANIII!
Si cainele...vai..tzica-tzaca-tzica-tzaca-tzic! se ducea sa bea apa.
fleosc-fleosc-scleap-scleap etc bea apa.
tzica-tzaca-tzica-tzaca-tzic! se intorcea inapoi
tzica-tzaca-tzica-tzaca-tzic! uitase ceva
hhhhhrrrrantz crrrantz scrrrontz - manca ceva.

imi venea sa ii omor pe toti. mi-am luaat vreo 3 feluri de dopuri de urechi in perioada aia. mi-a prescris o pediatra romergan, cand am ajuns acasa si am vazut ca e sedativ nu l-am mai dat pruncului, l-am dat eu pe gat. nimic.

dar macar in perioada aia ma ticnisem eu. adica macar pot realiza asta si realizam si atunci, de altfel.
vecinii in schimb, de obici, odata ticniti nu accepta in ruptul capului ca ei ar putea avea buba.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
cocora: Pe mine m-a intrigat reactia imediata de excludere avuta de unii useri; daca cineva gandeste diferit / ciudat / atipic, ii e interzis sa se exprime ca atare?

N-a fost de nici o excludere. Poate sa se exprime cit vrea. A fost o avertizare, sa stie la ce sa se astepte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1
N-a fost de nici o excludere. Poate sa se exprime cit vrea. A fost o avertizare, sa stie la ce sa se astepte.

O avertizare ca parerile contrare majoritatii atrag dupa sine un tratament ostil din partea acesteia...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sunny71 spune:

Meeeeei...stati asa ...ca nu e chiar asa...Am deasupra mea o familie cu greutate si cand spun asta ....chiar asta vreau sa spun! S-au mutat de vreo 2 ani si au considerat ei ca parchetul ala din lemn adevarat nu e bun si asa ca au scos parchetul si tot ce era sub el(adica niste placi care aveau rol de antifonare)si au turnat neica o bena de ciment au pus un parchet de pefeleu care vibreaza/scartaie/trosneste....este la fiecare pas de simt ca imi vine sa ma dau cu capul de pereti! Merg astia pe calccaie (adica exact invers fata de baletiste) si atunci cand merg(ei)mi se zgaltiie lustra(mie) din dormitor.Si nu glumesc, efectiv la fiecare pas de-al lor se misca lustra si zdrangane ca sticla sparta de zici ca a venit cutremurul.Acum chiar daca se zgaltaie a cutremur eu nu o mai cred neam!Au un baiat de vreo 5 ani care la ora 24(!!!!! )alearga prin casa ca un zanatec si urla de zici ca-l omoara cineva,parintii astia sunt in toate facultatile mintale???!!!Ce parinte normal lasa un copil sa alerge prin casa la ora aia in loc sa doarma?!
I-au mai cumparat si niste instrumente muzicale la care i se nazare sa cante...cand vor muschii lui, fara sa-i zica nimeni nimic!Si cand nu zdrangane/bate/fluiera/tranteste copilul (ca se mai duce din cand in cand la gradinita,dar nu prea des ca probabil vor sa ma vada la balamuc) , canta mama lui...a copilului!Absolut in fiecare zi la orice ora astia muta mobila prin bucatarie mai ales,nu inteleg de ce!Acum are din nou copil mic si cand se scoala noaptea sa-i dea sa manance zici ca o ajuta o turma de elefanti, se cutremura tavanul!Nu ma deranjeaza copilul ca plange ca doar nu sunt nebuna(oare?), am avut si eu copii mici , ma enerveaza adultii!Am inceput sa am atacuri de panica noaptea, va dati seama cum e sa dormi si sa te trezesti in niste zgomote de parca iti cade tavanul in cap?!
Aaaa...si la etajul 4 e un caine de care se plange toata populatia de pe scara, care latra si cherlaie toata noaptea.
O sa ajung la Balaceanca...Si tavanul trosc....trosc...bum ...bum...si lustra ding, ding...si copilul zdranga, zdranga....si catelul ham...ham...tzica...tzica...tzic...tzic...scleap ...scleap...

Mergi la inceput