Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Azi a avut un mare succes la gradi - sa vedeti ce fel de succes: a mnancat toata ciorba!! Toata lumea in extaz, d ela educatoare, ingrijitoare pana la portar!! Eram cu Buni si asteptam sa-l luam si toata lumea "a mancat!!! a mancaaat!!!" ..deci...ciudate prioritati pe gradinita asta. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
bravo, Robert!
![](punk.gif)
![](icon_smile.gif)
![](radtare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Luminel spune:
citat din mesajul lui Doloress LUMINEL - felicitari baiatului, bravo! La ce vrea el sa dea mai departe? Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
merci Doloress
![](pupic.gif)
cred ca la sociologie o sa incerce...nu e nici el sigur
![](icon_smile_blush.gif)
Luminel spune:
citat din mesajul lui belleane Legat de carpicon: nu scrie pe ele ca sunt supo, scrie crema solida, doar scrie ca sunt folosite si pentru hemoroizi si altele. Ma gandeam ca pentru probleme gineco se folosesc altfel. ![]() Le-am luat dar astept sa vad ce zice si doctorul peste ceva timp cand iese si rez de la pap. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Belle, astea sunt supozitoarele; pentru ca exista si Carpicon, unguent
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Lumi nu rade! Toti portarii il stiu, ca il iau la program scurt, cel d eazi era suuuper empatic cu noi, jur ca a venit asa gen "it's a boy!!!" si ne-a zis "a mancat ciorbaaa!!"
Felicitari lui Florin, are mama mandrete de baiat!
belle da, carpicon (S, parca) ffff bune, am facut cura cam 3 luni, 15 zile/luna parca, inainte de Robert. Eu aveam un soi de anexita, adica fara alte dureri, doar ovare mereu inflamate.
piggy pupam mamica, nu-ti face griji toti au si avem zile mai proaste. Eu si Ana-azi, de exemplu!
![](images/user_woman.png)
aldaesme spune:
Neatza,
Luminel felicitari pentru realizarea baiatului!!!!
Simonixu ma gandeam io ca nu am intrat in ceva transa si am pierdut vizita voastra Oricum nu aveam decat o tarta ordinara cu visine, nu mare lucru asa ca nu ai pierdut nu stiu ce. Apropo noi platim 100 cu asigurarea inclusa pe an la gimnastica deci e super ok. La inot va fi 1 euro pe lectie, cel putin asa e acum si ala e mai degraba pentru asigurare decat pentru altceva.
Io sunt in pregatiri pentru uikend, incerc sa vad cum sa fac turnurile de castel cat mai reusite si delicioase. Acum am ceva rulade cu piure de castane, diseara le trag in martipan unele si unele in ciocolata si vad care tin mai bine la verticalitate. Distractie mare
Am iarasi morcov cu scoala...dupa vacanta musai trebuie sa treaca Lorelei la grupa urmatoare si ea zice "ma duc o data si apoi inapoi la aia mici" sunt curioasa cum se vor descurca cu ea. Eu le-am zis ca le dau voie sa o transfere doar daca ea e deacord...ei sustin ca ea va coopera...om vedea.
pup in gasca,
Esme
chinabulina spune:
dupa lupte seculare, am scris si eu un mesaj saptamana trecuta si apoi nici n-am mai reusit sa citesc, daramite sa mai si scriu. am recuperat, poate reusesc si sa postez ceva...
am citit mesajul lui piggy si m-am gandit instantaneu la fiica-mea. pe Teo am tratat-o mereu ca pe egala noastra, i-am cerut parerea, am facut planuri impreuna, am incercat intotdeauna s-o implicam, sa nu cumva s-o facem sa se simta inferioara noua. sechele din copilarie, in fine... si de putin timp ne iese pe ochi faza asta. a inceput sa fie foarte incapatanata (era si inainte, dar acum intrece masura) si ne vorbeste pe un ton si ne serveste niste texte de te iei cu mainile de cap. daca ii spun ceva ce nu-i convine, ne spune "ooofffff, frate" si pleaca bufnind. sau "ba nu", "eu nu vreau asa", "nu ma intereseaza", "dar eu vreaaaaau" si alte din astea. de cele mai multe ori ii explic cat pot de calma ca trebuie sa facem un anumit lucru sau ca nu pot sa-i dau ce vrea ea, etc. nu imi iese mereu, dar vad ca baga la cap; nu atunci, pe loc, dar mai tarziu. oricum, ma amuza teribil cand vad ca imi spune discursurile pe care i le servesc eu. sau preia gesturile mele atunci cand ii explic
si eu ma gandesc mereu ca e ok sa fie mai rebela, sa-si exprime parerea. dar nu stiu daca face asa si cu altii sau doar cu noi.
lori, ce am ras cand am citit ca pana si portarul stia ca Robert a mancat . nici Teo nu mananca tot. nu mi-a parat-o nimeni, dar imi spune ea. plus ca eu o vad ca acasa mananca un fel intr-o ora si stiu sigur ca la gradi nu ar putea manca 3 feluri, ca nu ar sta nimeni dupa ea s-o astepte. in fine, eu nu ma stresez. insa toata lumea mi-o paraste ca nu doarme. si chiar ma seaca faza asta, ca e obosita spre seara, nu ne mai intelegem cu ea. iar in weekend baga somn la greu, macar 3 ore, deci are inca nevoie de somn la pranz. in plus, ma tem sa nu-i spuna cine stie ce porcarii alea de acolo, ca-i fac si ca-i dreg daca nu doarme, sau ca pateste cine-stie-ce. ca abia am trecut peste o perioada cand incepea sa planga din senin, cu lacrimi amare, din tot sufletul, ca a bagat un deget in gura si are microbi si o sa se imbolnaveasca sau alte trasnai de genul asta, care provocau niste crize de plans de n-o opreai nici cu politia
...
alysh, felicitari pentru finut. si noi taiem saptamana viitoare motul finutei noastre . abia astept!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
hehe si al meu imi serveste frazele mele, exact cand ma astept mai putin. Ieri s-a suparat pe mine, imi zice cica : Gata, de-acum sa nu te mai prind ca te joci cu mine de-a porcusorii.
Nici al meu nu mai doarme la pranz, acasa, ca la gradi doarme. Eu mereu la somn am fost flexibila si multumesc lui Dumnezeu ca traiesc in Canada unde e regula - copii nu sunt obligati nici la somn, nici la mancare. Cei care nu vor sa doarma, merg intr-o incapere separata cu educatoarea si fac activitati in liniste.
cred ca sunt domenii, printre care astea doua - in care copilul trebuie sa decida, eu nu sunt in locul lui sa vad daca ii e somn sau ii e foame. Bine, cu mancarea nu am fost intotdeauna asa relaxata, am invatat pe parcurs. Apoi cu somnul, am insistat sa doarma cata vreme seara nu ne intelegeam cu el, dar cand am vazut ca e perfect capabil sa stea o zi intreaga, linistit, si in elementul lui si fara somn, tinut musai. Oricum acusi la 5 ani incepe scoala, fara somn deci la amiaza, si o sa-i fie greu daca nu e invatat mai dinainte.
chinabulina spune:
Andreea, pai exact asta e, ca a mea se cere la somn in weekend sau vacante. eu n-o oblig. si doarme de pe la 13.30 pana la 17. doar la gradinita nu doarme. pe mine nu ma deranjeaza, ca doar eu sunt la serviciu atunci . si cica sta cuminte, nu face galagie sau ceva de genul, sa deranjeze educatoarele sau copiii. ma gandesc ca ceva nu-i convine acolo. dar dupa-amiaza e obosita si irascibila. si dimineata se trezeste din ce in ce mai greu, ma gandesc ca nu-i ajunge somnul. am incercat s-o culcam mai devreme seara (in mod normal o culcam la 21), dar nu vrea, face si mai urat, ca ea stie pe ceas cand e ora de culcare. acum mi-a venit ideea (in timp ce scriu) sa modific ora pe ceasul din camera ei
sa va zic si eu o perla de-a lui Teo (eu le uit, mereu imi propun sa le notez). am primit un sal. Teo vede pachetul si ma intreaba ce am acolo. imi pun salul pe umeri si ii spun: "uite ce am primit!" la care Teo: "wow, mami, pelerina de super-erou!!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Buna seara fetelor frumoase!
Simonix, intr-o seara m-a intrebat Eva foarte serioasa cum o sa iasa bebe din burtica si eu am ramas un pic blocata ca nu ma gandisem ce sa zic dar am improvizat imediat si i-am spus ca o sa merg la dna dr care are o cheie cu care imi deschide burtica si il scoate pe bb.
Piggy cred ca enormal sa mai aiba si ei momente de genul asta. Eva are si ea, nu foarte des dar le are. Si eu ii explic ce si cum dar cam iau viteza si eu ptr ca sunt impulsiva si eu dar ii explic de la a la z exact cum spune Simonix cu lux de amanunte de rade si iubyde mine, singurul lucru imi pare rau ca tip, altfel ar fi ok cred, ideea e ca intelege si dupa aceea spune singura ca nu mai face si ca nu e frumos sa faca lucrul acela. Dar ea nici nu s-a suparat vreodata asa tare. Pe de alta parte eu nu opedepsesc, dar cand se poarta urat, anumite jucarii pleaca de la ea ptr ca au auzit-o fiind obraznica. Lol, nimic nu o face mai ascultatoare. Bineinteles cand jucariile respective se conving ca ea este cuminte se intorc la ea. Bine, ea e cuminte, parerea mea, desi are o personalitate puternica intelege cand ii spun ca trebuie sa facem kk sau ca trebuie sa mergem la nani, etc.
Azi am reluat si noi gradinita, a fost super incantata, am gasit-o in extaz! Cica a dormit si la pranz! De cand n-a mai mers la gradi nu a mai dormit la pranz dar nici nu am vrut sa o fortez, abia ca am petrecut timp impreuna, am colorat, ne-am jucat, am facut prajituri amandoua (briose si un fel de tort de viscuiti)
Vineri am fost la morfologica de trim doi, bebelunul e bine, sanatos!
Sambata am fost la nasi, a fost ziua nasicului mic si am papat un tort super bun iar ieri am luat masa in oras. Super weekend.
Lumi felicitari ptr rezultatul la olimpiada!
Simonix te simti mai bine? Felicitari ptr inimioara!
Nadia voi ce mai faceti? Victoria ce mai face?
Alysh interesanta reteta de pui in lipie dar io as hali pulpitele dupa ce le-as lua dupa gratar! Si mie imi plac mai mult pulpele decat pieptul.
Va pup sper sa mai gasesc timp sa mai scriu curand ca am asa multa treaba si acs ajung asa de obisita......
Pupici tuturor.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Reallaura spune:
Alysh daa, am net, ce bine e...dupa ce ca oricum sunt rupta de lume...se pare ca planul nostru e mai dificil de realizat decat credeam, dar nu ma las, sa stii! Hai ca vb, o sa incerc sa dau de tine miercuri. evident, sunt nerbabdatoare sa te vad nasica!
Vera haaai maai, e normal sa aiba fata personalitate...Mirci intra in cate o baza de nu ne asculta deloc, zile intregi. Nu te stresa degeaba.
Lumi felicitari pentru baiat, bravo lui!am o prietena care a terminat sociologie. Nu stiu cat e de viitor...dar daca asta vrea el...eu una am 1000 de regrete pt ce puteam face si am ales o facultate care nu ma ajuta la nimic. Sa se gandeasca bine. Informatica nu-i place?scuze ca ma bag, dar sunt chiar la capitolul:De ce nu am facut eu altceva?
.belleaneovare polichistice aveam si eu inainte de Mirci. Si acum la fel nu am luat nimic, nici nu ma perie. Poate supo asta de care zici, sa le incerc si eu. Am inteles ca marea majoritate a femeilor au asa ceva