Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fete vorbarete!
Noi avem vacanta sapt asta, sunt cu capritele pe cap, azi vroiam sa mergem la teatrul insa trebuia sa ne luam bilete din timp -- in pare rau, ca era ideal in timp sapt.
Si noi avem crize des, mai ales Annika face scene si felul de a vorbi cu mine ma inspaimanta -- daca de acum, de la 3 ani are vocabularul asta, ma intreb ce-o sa faca in adolescenta
La multi ani, Cleo!
Sa ai parte de multe realizari si sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Adriana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Alysh spune:
Buna fetele,
Va las o si ma apuc de treaba ca am ceva urgent de facut. Sper sa termin repede si sa citesc din urma ca vad ca ati scris ceva, ceva intre timp!
Va pup, o zi frumoasa! Sid e azi declar si eu (desi m-am bucurat mult de zapada): vreau sa vina primavaraaaaaaaaaaaaa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
La multi ani Cleo!!! Cu sanatate, cu multe bucurii, cu tot ce iti doresti tu!!!
Alysh sarumana pt ideea cu puiul la lipie, a iesit demential!!!! L-am facut cu tortila de fapt, si cu tzatziki, in loc de smantana sau alt sos. Am mancat toti de-am rupt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
tuturor,
ma duc sa alimentez motzata dar sunt cu ochii pe voi!
o zi frumoasa si usoara , fara greturi si fara cupii supalati!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
hello, hello!
in primul rand:
La multi ani, Cleo! Sa fii fericita, linistia si implinita toata viata! Sa te bucuri de fifitza ta minunata!
Aly, multam de coffee hai termina epede traba si hai la povesti
Laura, daca-ai sti ce-ar vrea fiu-meu sa se faca de fapt!!!: sofer de TIR
ca tot e ma-sa in domeniu!
Eu am inceput sa-i inoculez ideea ca ar fi bine sa faca si o facultate sivazand ca e pasionat e sociologie, politica si economie mondiala, pe langa istoria moderna, m-am gandit ca sociologia i s-ar potrivi!
Apropo de istorie, aici sunt subiectele. Si am mai aflat si ca a fost al treilea pe tot sectorul 6
Ylari, ma bucur ca ai scris si ca esti bine!
Georgiana, si Cristi inca mai doarme la pranz; nu 2-3 ore ca inainte dar 1-1,5 ore tot le doarme; si acasa si la cresa; eu chiar ma bucur ca inca doarme, sa mai rsuflam si noi in week-end
raman pe aproape ....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
Cleo
sa fii sanatoasa, fericita, implinita. Sa te bucuri de frumusetea ta mica si sa realizezi tot ce ti-ai propus.
piggy spune:
Cleo sa traiesti, sa infloresti, sa ai succes in tot ce vrei sa faci, sa ai parte numai de bucurii si sa te bucuri de tot ce iti ofera viata, impreuna cu pufitza Mara si sotzul tau! La Multi Ani!
Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri Ieri m-am dus acasa mult mai linistita si chiar Ilinca m-a intrebat ce e cu mine
Simonix la noi s-a ajuns la probblema nasterii un pic altfel. Eu am nascut prin cezariana si Ilimca a vazut urma taieturii si m-a intrebat ce mi s-a intamplat ...si uite asa a aflat cum a iesit ea din burta si la Mara deja era documentata
Luminel tare faza cu baiatul tau sofer de TIR Poate se face manager de firma de transporturi cine stie?
Doloress imi place cum ai scris...Din pacate si sotul meu face exact ca al tau - o cearta, o ameninta si apoi o pupa. Citeam ieri pe net ca si asta e o problema in educatie. De multe ori parintii fac amenintari de care nu se tin si atunci copilul forteaza limitele sau se simte derutat ca nu are niste repere...
M-a socat omul lui Patrick, mai exact fatza lui...e exact ca omul Ilincai
Adriana eu am fost direct la Tandarica cu Ilinca si am gasit bilete chiar inainte de inceperea piesei...intimpul saptamanii...poti incerca.
Noi mai mergem la MTR sambata la teatrul paiata (paiataparty.ro) si duminica la teatrul zurli - numai cu rezervare. Am mai fost in timpul sapt, cu bilet la fata locului la Opera Comica pentru Copii si cu rezervare si bilete cumparate online la Opera.
Lorich tare faza cu ciorba, m-am amuzat copios
Laura iar a mers Ilinca 4 zile la gradi si a adus virusul mucos (Ilinca scapa in 1 zi jumate, Mara in 2 si ma-sa si acum isi trage mucii
). Cand am vb cu Elena mi-a spus asa senina ca mai mult de jumate dintre copii sunt acasa cu antibiotic, febra etc
Alysh spor...ne vedem duminica cu lumanarica...Ai luat papion?
Daca tot am scis un mesaj asa lung hai sa va las si niste poze cu pufoasele mele (daca mai stiu cum) ...nu mai stiu asa ca incerc sa pun linkul http://community.webshots.com/user/verailinca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
La multi ani Cleo, sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata !!!!!
Piggy – locuim in Ilfov, langa Bucuresti, intr-un cartier de case. In afara faptului ca iti trebuie masina si tie si sotului si ca sunt 2-3 zile pe an , iarna, cand nu vei putea sa iesi din cauza zapezii, in rest eu nu gasesc decat avantaje…. Noi avem terenul la iesire din Bucuresti spre localitatea Alexandria, pana in centura Bucurestiului.
Uite am pus cateva poze cu casa noastra, poate te impulsioneaza sa luati o hotarare – Casa 2011
Simonix – ha,ha,ha Si la noi tot prin “ombilic” a iesit surioara !!!!! Si pe mine m-a luat pe nepregatite, ii povesteam ca mami si tati s-au iubit, si ca mami are un sambure, ca cel din merisorul pe care il mananca zilnic, care creste in fiecare zi. Si in timp ce mangaia David burtica m-a intrebat : “Si pe unde iese mami ? Pe aici (buric), se face o gaura mare si iese Surioara ?”
Lorich – felicitari pentru Robert mancacios. La noi este invers, toate ingrijitoarele ne zic :”Astazi iar a cerut 2 portii de ciorba !!!!”
Lumi – nu vad nimic, nu functioneaza link-ul
jozsaerika spune:
buna fetelor,
Simonix eu i-am spus lui Beatrice si lui Norbert despre ciclu si despre nastere pe jos in cuvinte simple si pe intelesul lor ...nu au fost socati si nu au cerut explicatii suplimentare
.Le-am spus ca organismul femeii se pregateste in fiecare luna pt o posibila sarcina iar daca parintii vor bb tatal va da o samanta femeii (aici am scapat deocamdata ca nu a trebuit sa le zic cum
) si bb se va dezvolta in corpul femeii bla bla bla...apoi in functie de diversi factori bb poate fi scos prin cezariana sau efectiv se dilata acolo jos si bb sunt expulzati (le-am zis ca nu este usor dar nici foarte greu
).Iar daca nu vor bb se va produce in fiecare luna aceea curgere de sange (care le-am zis eu ca nu doare deloc)....oricum Norbert se uita mult la DaVinci Learning si acolo se povesteste foarte deschis despre multe
Beatrice are alta problema ea abia asteapta sa fie mireasa ca atunci se poate saruta pe gura
o perla de aseara : se tot fataia pe scaun si aproape sa cada ...ii zic ce faci Bea vezi ca cazi imi zice m-a impins un soricel
va pup
Erika