Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

ziua buna si de la noi! sunt cu pruncul in brate si nu apuc sa scriu prea mult ca ne luptam pe tastatura.

Somleac celorlalti copilasi le-ai facut petrecere la un AN?Daca da. apai sa ii faci si Ilincutei, sa vada si ea pozele cand o creste. mamica

Roxy da il spal zilnic pe dinti, e innebunit efectiv si sta asa frumos. 2 blonde.

tuturor fara exceptie. Cam atat am avut de zis.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

alexina da hai ca m-am linistit daca si voi spuneti ca e de ajuns 2 feluri de mancarica.
La mergareti l-ai uitat pe Arsenie

yasmi, i-am dat lui Cristi o cioco mica....crezi ca s-a linistit nuuu , mai vrea inca una mica, mica, mica
..sau cum spune el... "mami, cioto miti, miti, miti, og!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

mada - si eu zic ca e mai mult ca suficient 2 feluri de mancare...vorba fetelor, trebuie sa fii si tu odihnita si binedispusa

strumph - clar gata!mi-a ajuns cu zapada, dar mai ales cu gerul!!!vreau sa vina primavara

noi vrem sa ii luam turta fetei de paste in prima sau a a doua zi...la noi e obiceiul ca la fetite pana sa faca un an si la baietei intre 1-3 ani parca.petrecerea o sa o facem acasa, ca nr de invitati un 25-30 de persoane...impropriu spus invitati ca toti sunt parte din familie...
singura emotie e cu vremea, pastele picand devreme anul asta...sper sa fie caldut sa pot pune masa afara...in casa nu am loc sa fac o masa de 30 de persoane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

alexina da hai ca m-am linistit daca si voi spuneti ca e de ajuns 2 feluri de mancarica.
La mergareti l-ai uitat pe Arsenie

yasmi, i-am dat lui Cristi o cioco mica....crezi ca s-a linistit nuuu , mai vrea inca una mica, mica, mica
..sau cum spune el... "mami, cioto miti, miti, miti, og!"

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Mada si noi tot 2 feluri de mancare vom avea. Facem la hotelul Brd si eu zic ca aperitiv si mix grill plus tort si bautura ajung.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada in ce data tineti ziua catalinei??

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

pe 11 feb. Sambata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada poop pe scumpelul tau flacau!! pufarini nu ai in casa, sau cereale sau stafide. i le pui intr un bolut si o sa aibe ceva de lucru pana le ia bucatica cu bucatica si sunt si dulci.

eu m am hotarat sa comand pizza la ziua lui L . noi com tine la o pizzerie care la etaj are sala de petreceri/botez/evenimente. si atunci fiecare o sa isi comande de la ei ce vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:

da strumf am terminat cu tot.

somleac pai atunci mai bine dau cu o carpa umeda...hmm...cred ca o sa imi cumpar un aspirator micut sa il car usor peste tot.

mada te cred ca e agitatie mare cu amandoi copilasii acasa. eu de luni sa vad cum o sa fac ca as vrea sa incep sa o duc pe I la gradi de stat aici...ea nu vrea nicicum gradi partic o am platita pana luni. sa vedem ce o sa iasa...

am terminat si eu supica de porumbe...miroase bestiallll in casa!!!
am dat si eu putin cu matura...dehhh..e mult mai multa treaba de facut!!! am zis ca joi dupa masa il las pe junior la buni si imi fac casa "luna" ca in wk iarasi am musafiri anuntati si am programat si un remy cu vecinii

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

ia un aspirator de mana, sunt super eficiente..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:

mada in ce data tineti ziua catalinei??

pe 11 feb. Sambata

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

ohhooo atunci la treaba mami!!! mai sunt 3 zile!!!

mie mi s a parut intotdeauna ciudat sa tin ziua in alta zi decat este....parca nu este real, nu stiu asa simt eu.... voi nu simtiti asa???
stiu ca uneori nu se potriveste, ca, pica marti sau miercuri-joi....dar totusi asa simt eu././

Mergi la inceput

delia am 2 buc sunt niste porcarii ambele!!!! bani dati aiurea

Mergi la inceput

ioann, bafta cu vremea....desi eu te sfatuiesc sa te gandesti si la alternativa....15 aprilie e ff devreme si sunt sanse destul de mici sa fie vremea buna.
noi in fiecare an sarbatorim ziua sotului in curte..cam in jur de 20 apr..si e mereu frigut..adik stam cu geci pe noi, copii imbracati grosut, cu caciulite, gecute...etc.

mi-ar placea si mie sa fie vremea buna de Paste

Mergi la inceput