Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, ba da i-am dat cereale..a rontait la ele de dimineata...s-a plictisit de ele...

acum au desfacut amandoi un bax cu apa minerale si dau de-a dura toate sticlele prin bucatarie..distractie mare

delia, si eu am aspirator de mana f bun, il folosesc cand sunt putine firimituri pe langa scaunul Catalinei

pauza sa fac cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada da-i mami un patratel de kinder ceva ca nu o fi prapad pt atat. este mare deja baiatul. cu cat ii interzici mai tarecu atat o sa fie mai rau cand "scapa" in dulciuri. parerea mea.

fetele cu gresia portelanata lucioasa cu cecuratati puful care se depune (la fel si pe podele). aspiratorul nu l as scoate atat de des, daca dau cu maturase ridica puful/praful in aer. am incercat si cu matura umeda dar cam murdareste....uff nu mai stiu...

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

eu curat cu ajax/clin de geamuri daaaar mai usor este daca ai avea asa un aspirator http://www. emag. ro/aspirator-stick-rowenta-0-9-l-rh854801/pd/EDWS2BBBM/
eu de cand l-am cumparat am viata muuult mai usoara si aspir zilnic

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

salutare!

la multe lunite Eva Maria si Fabian Mihai de Monas, Daria de irinuca05, Iustin Gabriel de kmy_black

la multi ani cu intarziere si pentru alex de somleac si la multe lunite anna de deea

mary - felicitari pentru primul pas

iony - felicitari pentru dintocice multi aveti

ailed - felicitari andrei pentru mers

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Nasterea piticei mele

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

LA MULTE LUNITE SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am pus la fiert porumbelul...

L al meu este disperat dupa banane...daca le vede nu te mai intelegi cu el...

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

Si a mea e disperata dupa pungi cand le vede tipa de numadaca ar fi de mancat macar

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput