Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)
Raspunsuri - Pagina 19
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada da-i mami un patratel de kinder ceva ca nu o fi prapad pt atat. este mare deja baiatul. cu cat ii interzici mai tarecu atat o sa fie mai rau cand "scapa" in dulciuri. parerea mea. fetele cu gresia portelanata lucioasa cu cecuratati puful care se depune (la fel si pe podele). aspiratorul nu l as scoate atat de des, daca dau cu maturase ridica puful/praful in aer. am incercat si cu matura umeda dar cam murdareste....uff nu mai stiu... mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
yasmi, pai mananca aproape zilnic cate un kinder din ala mic..cateodata 2...sau Kinder country, sau hippo..etc, dar azi are asa energie ca mi-e frica sa-i dau ca intra si mai tare "in viteza"
Eu mereu bag aspiratorul..m-am obisnuit sa-l am la indemana..ba pentru curatenie, ba pt muci praf la noi nu prea este acum ..mai mult puf si firimituri de biscuiti
ailed_dota spune:
offf puful ala... ma omoara, se fac scame si de la haine si zici ca n-ai facut curat demult...
AlexinaA spune:
neata si de la mine
Am servit sucul de fructe piticutzei si acum stau cu voi putin...ea se uita la duck tv putin si rade in hohote
Am vazut si eu filmulete si pozici de copii minunati Ally,Mada,Yasmi superbi micutii mergareti.pinguini scumpi si dragi, de abia satept sa mearga si a mea. Acum doar se tine in picioare fara sprijin cateva secunde apoi..hop in fundulet
Ailed- pup si micuta dodo care merge si ea..asteptam si de la tine filmulet da?
Deea- parca si nazdravana merge nu? Ce mai faceti voi?
Sper ca nu am uitat vreun alt mergaret Oricum noi dam pup mare tuturor fluturasilor scumpi si dragi. Chiar s-au intalnit pe acest forum numai copii frumosi si deosebiti
Mada- eu am vazut aseara la stiri ca sunt si azi inchise gradinite si scoli. urmareste stirile seara si dimineata cica cel mai bine suni la inspectoratul scolar de care apartii sa intrebi acolo
Fetele,noua clar ne trebuie un sirop mai puternic decat Stodal. Se aude clar cum harcaie in piept....toarce ca o pisica. Nu mai sun pediatra nici s-ami dai bani. mai bine ma duc cu ea la privat si gata dar nu vreua sa o scot pe vremea asta. Cred ca o sun pe prietena lui socra-mea-pediatra.
Ma duc sa-mi mai torn o cafeluta si mai revin
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
AlexinaA spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Neata fetele! iony, pup eu micuta cantareatza mary, este superba pitica ta, iar bentita cu fluturas m-a facut invidioasa Vrem si noi din aia somleac, la noi mamaile nu se suporta...dar cum soacra este in Italia si nu poate sa vina la turta, va fi ok Chiar daca venea asta ar fi fost ultima ocazie sa se mai vada...ca s-au vazut la nunta botezuri si mot miki, si noi tot ceva mic am fi vrut, dar daca la motul lui cristi am invitat finii si o pereche de prieteni f apropiati, tb sa-i invitam si acum. Ce parere aveti daca nu mai dau 3 feluri de mancare la masa? e urat?..adik sa nu ma mai complic cu sarmale..sa dau doar aperitivul deosebit si apoi friptura rulade si garnitura apoi tortul.. si inca ceva..oare da nasol daca cumpar niste tarte in loc sa le fac eu? M agandeam la tartele din Auchan care sunt fff bune. Mama nu stie daca ajunge din cauza drumurilor (eu cred ca ajunge) dar nu ma pot lasa pe ultima clipa sa vad daca imi face ea sarmale si chec.. Ce ziceti? e nasol doar cu 2 feluri de papa si tarte cumparate? delia, felicitari Andrei din partea Catalinei, hai fetele ca ne-o iau baieteii inainte la mers yasmi, te declar mancacioasa grupului . In fiecare zi ma minunez cate mananci si tot slaba esti, super organism ai Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
nu imi pare deloc deplasat ca ai 2 feluri la masa, doar nu esti restaurant! e f bine sa comanzi tartele si da-le incolo de sarmale. In ceeeel mai rau caz le poti comanda da la vreun restaurant ceva
noi vred ca motul il facem a doua zi de pasti ca sunt si ai mei de la suceava la mine!
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
strumphitza spune:
Morning de la LOndra inghetata !!!
brrr.... ia sa vedem care vrea o cafeluta, sa ne mai incalzim nitel Roxy sa nu te superi ca le mai dau un espresso la fete
Ailed felicitari pentru soricelul rontaitor si mergaret
Madutza, vazut fetita cu rochita si plimbareata abia astept si eu sa o vad pe piscoata asa, dar a mea e putuoasa, nu ar enici o intentie ,ii place in 4 labe si merge/alearga si chiuie cand te apuci de bucatarit?
yasmi vad ca ai de treaba mereu, casa mare, curatenie multa nu ? aterminat cu toate, balustrazi, usi, tot tot?
alexina m-am amuzat copios de ce ai povestit de ieri, ce de aventuri cum se mai simte balerina azi ?
Somleac, scuze de intarziere, la multi ani pentru Alex, sa creasca mare sanatos si voios
Ally m-ai dat gata ieri cu linkul spre torturile alea, valeu, balesc non stop de atunci
Simona mami de 3 flacai cand ne mai arati frumsoii tai ? sper ca te simti mai bine
Ioana16 , ai o gogoasa asa scumpa si dulce, ce imi plac pozele alea in care doarme la tine in brate te-ai saturat de zapada, iti ajunge acum ?
Lalely voi cum mai sunteti? parca ultima oara spuneai ca aveti muci ?
Alehiam, ce mai prajituresti ? cum te descuric cu amandoi acasa acum cand sunt inchise gradinitele ? se mai prelungeste codul portocaliu ?
bluenight parca ma vad pe mine acum cateva luni cu stresul ca nu stii ce sa faci de papa la bb eu sincer nu i-am dat branza deloc, papa iaurt destul de bine, branza dulce aici nu se gaseste, numai cottage cheese si nu e full fat cum ar trebui , e apa chioara degresata si eu sa ii fac branza in casa cu lamaie nu m-am complicat
Mary da ce dulceata ia tu acolo si ce de hartie papa a mea cum prinde o bucatica de revista/ziar/servetel cum le baga in gura e scumpa cum rade ea imi place vestuta, cine i-a impletit-o ?
Yvyana, cum mai este L cu dintii ? papa mai bine acum ? i-ai gasit sa ii cumperi camilia pe okazii ?
Trimit asta si revin ca a venit piscoata peste mine, a terminat cu tac su , e acasa azi daddy ca e ger tare si nu vrea sa ii inghete toate alea si poate lucra si de acasa ca are laptopul de la munca cu el, deci... trai ep vatrai azi
mandreeac spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi fetele care ati fost la aspirante, o mai stiti pe paula frida??? este gravi!!!!! mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
Uraaaaaaaaaaa, ce bucurie ! Doamne cat s-a mai chinuit aceasta mamica si in sfarsit are un samburel!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
Somleac spune:
Neata, eu am reanceput muncile. Ma mai doare obrazul, dar asta e sper sa nici nu ma pupe nime da nici sa ma palia o pauza.
Alexina , atunci da-i eurespal. Mai poti incerca cu Ipeca ch 15 si drosera Ch 15. Cate 5 granule diluate in 2 ml de apa. Mucii cum sunt?
La multi ani sarbatoritilor de azi si in mod special pentru DARIA de irinuca. Sa cresti mare fetita frumoasa si sa-i bucuri pe parintii tai.
Lavi eu cu servetele umede adun puful de pe margini cand n-am chef de bagat aspiratorul.
Mada si eu zic ca e suficient doua feluri. Mie una si aperitivele singure mi se pareau destul. Adica nu-i chemi la tine sa-i imbuibi cu mancare nu? Important e copilulu sarbatorit si mamica lui.
Azi nu mai apuc sa intru pana deseara, asa ca spor la
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
bb_yasmi spune:
da strumf am terminat cu tot.
somleac pai atunci mai bine dau cu o carpa umeda...hmm...cred ca o sa imi cumpar un aspirator micut sa il car usor peste tot.
mada te cred ca e agitatie mare cu amandoi copilasii acasa. eu de luni sa vad cum o sa fac ca as vrea sa incep sa o duc pe I la gradi de stat aici...ea nu vrea nicicum gradi partic o am platita pana luni. sa vedem ce o sa iasa...
am terminat si eu supica de porumbe...miroase bestiallll in casa!!!
am dat si eu putin cu matura...dehhh..e mult mai multa treaba de facut!!! am zis ca joi dupa masa il las pe junior la buni si imi fac casa "luna" ca in wk iarasi am musafiri anuntati si am programat si un remy cu vecinii
madutza_bra spune:
strumph, vrem poaze cu pisoata deghizata in strumph
Eu maine fac curatenia si merg sa ma vopsesc si vineri ma apuc de bucatarit. Chem socru sa stea cu cata si la cratita cu mine