mada
nuuu roxy este mancacioasa grupului ![]()
poate de dulciuri
nu vadde ce sa nu mearga tarte cumparate..
am pus la fiert porumbelul...
L al meu este disperat dupa banane...daca le vede nu te mai intelegi cu el...
Andra cand vede mere zici ca-i flamanda , incepe sa tipe si il ia si incepe sa-l roada ca un soricel, odata era la marginea canapelei il tinea cu mainile si marul statea pe canapea si ea langa si-l rodea cu dintii, ca asa putea , ca era prea mare sa-l tina in manutze![]()
prevad o zi luuunga...Cristi zici ca e bagat in priza....deja m-a obosit....si imi cere in continuu ciocolata
..nici nu ma gandesc sa-i dau macar sa guste ![]()
mada da-i mami un patratel de kinder ceva ca nu o fi prapad pt atat. este mare deja baiatul. cu cat ii interzici mai tarecu atat o sa fie mai rau cand "scapa" in dulciuri. parerea mea.
fetele cu gresia portelanata lucioasa cu cecuratati puful care se depune (la fel si pe podele). aspiratorul nu l as scoate atat de des, daca dau cu maturase ridica puful/praful in aer. am incercat si cu matura umeda dar cam murdareste....uff nu mai stiu...
salutare!
la multe lunite Eva Maria si Fabian Mihai de Monas, Daria de irinuca05, Iustin Gabriel de kmy_black 

la multi ani cu intarziere si pentru alex de somleac si la multe lunite anna de deea

mary - felicitari pentru primul pas
iony - felicitari pentru dintoci
ce multi aveti
ailed - felicitari andrei pentru mers
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi la multi ani sarbatoritilor de astazi!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |