Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)
Raspunsuri - Pagina 17
roxy_s spune:
neata mamicute
trezirea si haideti la cafeluta fierbinte, fierbinte si aromata ca este un gerrrr.....
ailed superrrr ca merge Andra, brovo Andra
iony asa si Anastasia , merge 2-3 pasi si se lasa jos
somleac dar nu facem petreceri asa mari, ti s-a parut
unele facem acasa si unele la restaurant care au mai multi invitati deci o petrecere obisnuita nu din aia mare cu peste 50 de invitati si cu dar asa ca si tu esti in grafic cu invitatii
merg sa-mi vad de treburi, papa si sa vad ce mai fac azi. ca ieri am facut tot ce mi-am prospus in afara de spalat pe jos. in loc sa spal pe jos m-am spalat pe cap
toate mamicutele.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ailed_dota spune:
am trimis un mesaj si nu stiu unde a ajuns...
roxy, multam de cafea!
fetele, multumim de felicitari!
catank, doareeee!deci functioneaza, mersic!
revin!
bb_yasmi spune:
buna dimi
simo, si eu stiu ca eurespal ar fi daunator, dar doar din auzite si nu stiu detalii pt ca noi nu l-am folosit. la I i am dat de maxim 3 ori cred. la fel se sp[une si despre ibalgin/nurofen cain exces afecteaza ficatul.
da, si eu am facut chiftelute pe foaie de copt dar nu pot spune ca ies la fel ca si cele in ulei
ailed_dota spune:
neatza yasmy!
pot sa va spun ca ORICE antiinflamator afecteaza ficatul, chiar si paracetamolul... modeartia e cheia
madutza_bra spune:
Neata fetele!
iony, pup eu micuta cantareatza
mary, este superba pitica ta, iar bentita cu fluturas m-a facut invidioasa Vrem si noi din aia
somleac, la noi mamaile nu se suporta...dar cum soacra este in Italia si nu poate sa vina la turta, va fi ok Chiar daca venea asta ar fi fost ultima ocazie sa se mai vada...ca s-au vazut la nunta botezuri si mot
miki, si noi tot ceva mic am fi vrut, dar daca la motul lui cristi am invitat finii si o pereche de prieteni f apropiati, tb sa-i invitam si acum.
Ce parere aveti daca nu mai dau 3 feluri de mancare la masa? e urat?..adik sa nu ma mai complic cu sarmale..sa dau doar aperitivul deosebit si apoi friptura rulade si garnitura apoi tortul..
si inca ceva..oare da nasol daca cumpar niste tarte in loc sa le fac eu? M agandeam la tartele din Auchan care sunt fff bune.
Mama nu stie daca ajunge din cauza drumurilor (eu cred ca ajunge) dar nu ma pot lasa pe ultima clipa sa vad daca imi face ea sarmale si chec..
Ce ziceti? e nasol doar cu 2 feluri de papa si tarte cumparate?
delia, felicitari Andrei din partea Catalinei, hai fetele ca ne-o iau baieteii inainte la mers
yasmi, te declar mancacioasa grupului . In fiecare zi ma minunez cate mananci si tot slaba esti, super organism ai
bb_yasmi spune:
categoric!! cum am precizat: in exces!
felicitari andra !!!!! ai vazut dc l ai urmarit pe luchi???
pun papa la foc si revin.,..
madutza_bra spune:
azi a fost sotul cu Cristi la gradi si s-au intors..tot inchisa este gradi si pe noi nu ne-a anuntat nimeni...sa vedem maine ce o fi...
ailed_dota spune:
pai tot ii zic mai yasmy, ia uite Luchi cum papa si mai ales cum doarmeeee!
mada, pupici, eu zic ca n-are nimik daca iti usurezi munca cu ceva..dincontra , mai bine sa fii relaxata si odihnita decat obosita si fara chef...nu stiu dc dar mi se pare ca la aniversarea asta avem si noi un merit mic, mic.