Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 9
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Lumi unde ai fugit bre? Sper ca nu te-ai dus la sv. Pe vremea asta... YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Si Lucas Mathias Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
ba, m-am dus Ylari...ca sa am de unde veni, inghetata, dupa 1 ora de stat blocata la intrarea din Bolintin pe autostrada
Simonix, minunata veste! Felicitari si sarcina usoara si la termen, cu cat mai putine greturi!
belleane spune:
Simonix: bravo, sa fie intr-un ceas bun!!! asa cum iti doresti tu asa cum isi doreste si Robertel.
DanaH spune:
citat din mesajul lui Lorich ma gandeam cum toti M&M-ii, ma rog, majoritatea, capata flatioli si sulioale; mai stiu unul pe care s-o faca, dar n-am libertatea sa dau vestea. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
creste tensiunea.... am eu asa un feeling caq tot din belgia vine vestea
Adriana_78 spune:
Lorich, pai deja ai zis prea multe -- uite cate pariuri se fac
Si eu presupun ca tot prin Belgia se pregateste ceva
Simonix, ce veste frumoasa! Sarcina usoara in continuare, cu sau fara greturi!
Si apropo greturi ... eu nu am avut deloc sau aproape deloc la nici una dintre sarcini. La Annika de 2 ori mi-a fost rau si am vomitat, cu Lara niciodata, nici o greata, nimic - si sarcinaíle au fost ok, bebeii la fel
Adriana
cleo78 spune:
din belgia? umbla barza asta prin belgia?
De simonix aflai, dar si mai cine? si mai cine? !!!
belleane spune:
Cleo: umbla, ca-i mai cald pe acolo. Ieri facui cu Ana lectia despre barza. Deci stiu cum sta treaba cu berzele. Zau.
Azi ne-am dus urgentisim sa luam plozii care de pe unde umbla. S-a inchis scoala in miezul zilei.
YLARI spune:
citat din mesajul lui cleo78 din belgia? umbla barza asta prin belgia? De simonix aflai, dar si mai cine? si mai cine? !!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Pai io jur ca la tine ma gandeam ca e barza loooool!!!
Sau la Esme????
Hmmm, fetelor nu-i corect, ca nu se pate spune asta o inteleg dar supozitiile ma pun pe jar, sunt curioasa la maaaaaxiiiiim.......
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
cleo78 spune:
ylari, la mine, Doamne Fereste! Beleaua e cat casa.... cireasa asta pe tort mi-ar mai lipsi.
belleane spune:
Vom afla fetelor, nu va grabiti. Dam cu banutul.
ps. da-ti voi, am banutul stricat.
Am pazit azi noapte teava, cat p-aci s-avem fantana arteziana.
Adriana_78 spune:
pai si eu ma gandesc ca Alysh, la mamica Inais si pitic Iasmina e fara fratior sau surioara
La noi nu se inchide scoala