Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

apai aveam 3 candidate, au ramas 2. Sau rade Lori acum de se prapadeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Deci, am 3 zambete mari pe fata azi:
1. Glicemia Victoriei incepe incet-incet sa se regleze.
2. Simonixu mai face un Robertix mic sau o Robertixa mica!!!
3. Esme face blog!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

mami_victoria: ma bucur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

fetello, nu ma amuz, am niste pb familiale care nu ma lasa nici sa ma gandesc sa zambesc...

Nadia super!

cu bomba mea, atat va pot spune /: din cate stiu eeuu..nu e din Belgia! Desi e o veste minunata//nu-mi permit s-o dau eu!

Mergi la inceput

Lori, ce ai patit?

Deci pe frigul asta berzele sunt bine mersi.brr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Hai mai Lorich, cum nu e din Belgia, dupa atatea presupuneri , mai da-ne indicii atunci, din ce zona geografica e, culoarea preferata, nr. la masina, prenume frati? -- glumesc, da

Ce s-a intamplat? sunteti ok?

Desiree, ma bucur ca Victoria e mai bine, sa dea Dumnezeu sa fie din ce in ce mai bine

Mergi la inceput

Saptamana trecuta am vb. cu dr. si i-am explicat iar (alteia de data asta) ca doza a fost crescuta aiurea, de un prostan care a vrut sa faca pe atot-stiutorul. Macar asta a fost de acord sa scada doza, mai ales ca saptamana trecuta am sarit tratamentul, din motive de trombocite (?) scazute. (98, deci risc de sangerare). Acum ca suntem de 2 saptamani fara tratament, glicemia incepe incet-incet sa revina unde/cum era acum 2 luni. Deci, nu bine, doar mai bine. Inca ne trezim la 3 dimineata ptr. amidon, dar macar nu o mai trezesc la 4 ore. I-am spus asistentei ca dr.a cealalta efectiv m-a mintit cu nerusinare si nu accept si nu apreciez asa ceva. (Eu i-am spus ca 'dr.' ala a crecsut doza dupa ce a fost crescuta ciclul precedent, ea s-a facut ca se uita in dosar si a zis ca nuuuuu, doza a fost aceeasi 2-3 cicluri!!!) Si cum eu ma nazam doar pe memoria mea, nu am putut sa ma cert cu ea. Dar am luat de la farmacie lista cu dozele din aprilie incoace si ce surpriza! aveam dreptate. Ne-am dus la clinica joi cu hartiile dar, din pacate nu mai era aceeasi doctorita acolo, ci o alta (fiecare face clinica cate o luna, prin rotatie). In fine, sa nu o mai lungesc, am sarit tratamentul si joi incepem tratamentul cu doza scazuta. Doctorita de la endo a spus clar ca hipoglicemia e cauzata de medicament. Si nu era doar glicemia afectata, de cand a crescut doza, a fost fara sistem imunitar continuu, am fost chiar si jos, la 0,2!!! ceea ce noi nu am mai fost sub 1,2 din aprilie! Hemoglobina scazuta, leucocitele scazute, tot e jos! I-am spus joi ca eu inteleg ca scopul principal e sa tratam leucemia, dar nu putem distruge tot in acest proces. Ca e vorba de efecte secundare pe care ea le poate trage o viata, ca vorbim aici de viata unui copil si mai important, de viata copilului MEU, ca nu e vorba de un pestisor auriu, ci de o viata de om. Si ptr. greseala unui medic care nici nu e inca medic cu diploma, ci doar un student in ultimul an, tot Victoria trage! Tanti de la endo a zis ca a primit rezultatele de la hormoni si hormonul de crestere e scazut (normal in jur de 8, la Victoria era 4.7). Pot fi 2 motive: acest hormon fluctueaza tot timpul si ori l-am prins noi jos ori e jos in mod normal. O sa refacem analizele ptr. hormon in fiecare saptamana si daca e constant jos, inseamna ca nu functioneaza cum trebuie si dupa terminarea tratamentului o sa ne dea niste pastilute de hormon (sau ptr. reglare, nu stiu exact). Desi, ea creste aproape cat ar trebui sa creasca. (7 cm de la 2 la 3 ani, Victoria a crescut 5) Acum eu ma gandesc ca si eu sunt mica, daca seamana pe mine, o fi normal??? In fine, va mai zic eu mai multe dupa joi.
Multumesc ca ma lasati sa ma mai descarc aici cu voi.

Lori, mai faci un fratior sau o surioara ptr. Robert si Ana?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Adriana, multumesc.

LORICH, vrei sa vorbesti despre ce se intampla la voi? Stii ca te ascultam si te sprijinim oricand.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

SIMONIX - wow, ce veste buna! Te imbratisez si pe tine si pe burtica! Sa fie intr-un ceas bun! tare m-am bucurat, mai mult ca la mine! Sa stii ca eu una n-am avut greturi cu nici unul, foarte putin cu Patrick - numai la parfumuri si la lapte, dar la Kevin nici macar un simptom cat de mic (in afara de sani, dar si aia, cand se umflau, cand se dezumflau, nu mai stiam nimic).
Mai ma distreaza tare Robertel, cum le pune el cap la cap! Asa si al meu, prietenul lui imaginar e de fapt Creierasul, nu Greierasul, el a auzit de creier / greier, a vazut si Pinichhio, cum ca greierasul e constiinta, si e asa un melanj in capul lui. Crede sincer ca are un greieras in cap care e prietenul lui si ii zice ce sa faca, lucrurile bune cica. Dar cateodata ii zice creieras. In fine, complicat.

DESIREE - si eu te pup fara nici un motiv, asa ma bucur ca glicemia Victoriei e OK!

Mai cine mai e gravid, trebuie sa aflam cumva!
Deci nu e din Belgia? E din Romania?
Eu nu sunt, pe cuvant de onoare! Am ramas eu cu brtica de 3 luni dar e numai grasime acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Si barza noastra e ok, tocmai m-am intors de la eco morfo. Totul e in regula, ba chiar si Delia radiaza de fericire ca va avea o surioara.
Pup, revin dupa ce pap!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?

Mergi la inceput