Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 8
Lorich spune:
Simonixu Doamne ajuta, sarcina usoara, la termen, incununata cu o nastere de vis si un bebe sanatos si papacios!!!
mic secret greturile e de bine
fete si burtici dragalase! Va iubesc cu discutiile voastre despre pohtele gravidesti
Esmeda, astept! Si reteta si blog...
Lilly79 spune:
Simonix ce ma bucur
Felicitari!!!!, sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen.Da, greturile inseamna ca bebe e ok, creste
Lui Robert i-ati spus? Cred ca e super fericit la cat de mult isi dorea un fratior/surioara.
DanaH spune:
uraaa!!! sa curga.... sucul de mere, poate taie greatza!
super, simonix!. ma bucur tare mult pt voi, dar mai ales pentru Robert, la cat de mult isi doreste el un bebe....
las'a fie gretzuri, ca sunt intr-un scop nobil.
auzi tu, si sa nu ne parasesiti, sa te muti la alta odisee, ca vin dupa tine la brusseles si te trag de nas.
esme, livrari in olanda faci? abia astept blog-ul tau. ma bucur ca in sfarshit te-ia hotarat sa il faci.
fetelor din romanica, ce frumos suna povestiel voastre de weekend, cu derdelush si bataie cu bulgari.
la noi a durat ninsoarea 2 ore vienri, dar e icna totul alb. si ger, neneeee. cica sunt cele mai mici temperaturi in olanda in ultimii 25 ani. in weekend toata lumea a patinat pe canale. a fost bucuria copiilor, si nu numai. cica anul asta o sa organizeze in sfarsit, dupa vreo 11 ani, "maratonul" de patinat pe canale care trece prin )parca!) 11 orase.
va pupic si fuga sa pregates cursul, ca de maine incep sa predau si pana in iulie o sa am doua cursuri pe satamana. beahh, era mai bine cercetarea, numa eu cu calculatorul. dar asta e, daca-i musai, cu placere.
Alysh spune:
Simonixuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, nu-ti dai seama cat ma bucur! Efectiv mi s-a zbarlit pielea pt ca stiam cat de mult iti doresti...si Robertel la fel! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si bebe la termen, sanatos si frumos!!
Chiar mi-ai inseninat ziua!! Nu stiu, cred ca am si devenit sensibila la subiectul asta. Pt ca oricat de greu mi s-a parut pana acum cu doi mici (ca acum chiar mi se pare mult mai usor), tot consider ca sunt niste minuni ale lumii, care ne bucura viata atat de tare incat trecem peste toate greutatile, uitam si ne gandim cat de privilegiate suntem sa traim momente asa frumoase.
Aoleu, cat zahar are fraza de mai sus
Lorich spune:
ma gandeam cum toti M&M-ii, ma rog, majoritatea, capata flatioli si sulioale; mai stiu unul pe care s-o faca, dar n-am libertatea sa dau vestea.
Alysh spune:
Lorich, hai, ma, de ce ne macini curiozitatea? Nu mai stiu pe cineva de la noi care sa-si doreasca cu ardoare bebe mic. Hmm, cine o fi oare? Nu stiud e ce ma gandesc la Inais, ea sa fie oare?
YLARI spune:
Simoooniiiiix, ce bucurie, draga noastra!!! Sarcina usoara, Doamne ajuta!! Ce bucurie!
Haide mai Lorich, ne faci de-astea??? Tz tz tz! Bine, fie, te intelegem. Pupic
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Simonix spune:
Fetele, vad ca sunt intr-o pauza de gretzi, uf, sper sa tina cateva ore bune Multumesc de felicitari, nu prea indraznesc sa ma bucur, astept eco number 2, mi-e teama sa nu se opreasca din evolutie etc, stiti voi, din astea :)
Nu i-am spus lui Robert, desi saracu este un pic disperat ca ma simt asa rau si nu mai pot sta cu el, vine si imi citeste povesti, are nevoie sa stea cu mine, desi sunt ca o leguma, si el tzopaie prin pat, sta pe langa mine pur si simplu. Azi dimineata a plecat plangand ca m-a lasat in pat ... va dati seama boceala si pe mine. In fine. Isi doreste enprm de mult un bebelush in casa, nu stiu daca i-am transmis noi ceva insa ne-a zapacit: numai de-a bebelushii se joaca, este mereu "gravid" cu un pinguin sub bluza, face oo peste tot... INtr-o zi m-a surprins ca ma pipaiam la tzatze (eram obsedata ca nu ma dor sanii) si m-a intrebat: ce faci mami, pregatesti tzatzele pentru bebelush?? Sa imi pice fatza - eram in ziua a 14-a dupa ovulatie, testele pozitive le aveam (din ziua 10 DPO ) dar nici un simptom...
Si alta faza, vine si ne strange in brate si zice: ne iubim tare si poate vine si la noi un bebelush. De data asta o fetitza, ca eu sunt deja baietel Nu stiu cum e cu copiii astia, insa noi nu i-am zis si nici altora nu le-am zis de fatza cu el. Nu as vrea sa il dezamagesc daca nu merg bine lucrurile ...
Si daca tot mi-a fugit greatza (unde esti gretzooooo ... ca deja ma sperii, de o ora ma simt ca inainte ) sa va zic ca fiumiu stie toata faza cu bebelushii? Cica mamicile au oo in burtica si taticii au niste bobitze mici in putzici (eu sa lesin cand am auzit, ca nu prea am ajuns cu el la levelul asta de detalii...) si taticii pun bobitzele (care cica sunt de fapt bebelushii) in burtica mamicilor si apoi bobitzele se duc in oo si acolo se sparg si se fac bebelushii care cresc in burtica. Deci m-a lasat masca - l-am intrebat daca i-a spus madam la scoala (studiaza despre corp acum) si a zis ca nu , l-am intrebat de mai multe ori si pana la urma, ofticat asa ca il tot intreb mi-a zis: "Creierul mi-a zis" (si se atingea la cap ca deh, poate nu stiam unde e creerul ). Deci nu stiu ce e cu el cu bebelushii astia - imi sporeste teama ca poate e ceva in neregula cu bebe din burta si imi doresc si mai mult sa fie bine, ca sa ii dau un fratior / surioara, cum viseaza...
Alyshule, zahar, zahar, dar toate suntem dependente de el, nu?
Dana, ma dreg cu limonada si nu plec la nici o alta odisee deocamdata :) Am studiat terenul si am zis ca tot la noi e mai frumos
Gata, ma duc sa astept greatza asta ... ati zis ca e de bine, da? Pai unde a fugit?? Uf si Bebelina m-ai speriat cu gretzurile alea care vin si pleaca si vin si nu mai pleaca
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
YLARI spune:
Wow, blog de Esmeee???
Pai de-abia astept, imi scapase informatia!
Esme vroiam sa te rog la reteta de croissante (si nu numai) daca poti sa ne dai timpi de coacere si ptr cuptor normal cu gaze ca io n-am de-ala destept care sa coaca la nu stiu cate grade... Pupici!
Lumi unde ai fugit bre? Sper ca nu te-ai dus la sv. Pe vremea asta...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Lilly79 spune:
Simonix nu e obligatorie greatza
Eu cu Victor am avut greturi de dimineata pana seara din saptamana 6 pana in sapt 8 si apoi brusc au incetat dupa ce-am mancat o varza a la cluj .La Julia am avut greturi cate 5 minute in vreo 3 dimineti, deci nu e obligatorie greata, dar nah, atunci cand exista stii sigur ca bebe e bine si se dezvolta.Si eu am fost panicata in ambele sarcini pana au inceput sa miste si dupa fiecare ecografie ma calmam fix o zi, apoi imi venea sa ma duc iar sa vad ce face bebe din burta.
Hm...deci mai este pe-aici o mamica care asteapta un bebe 2 si nu ne spune? Cine e, cine e?