Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Hai sa dau si eu o
Azi stau acasa, mi-e cam teama cu ghetusul asta si in plus dupa-amiaaza am programare la morfologie....poate aflu ce sex are locatarul? Oricum eu nu am asa mari dorinte, disputa e intre fiica-mea care vrea fetita si tati care vrea baietel. Ce-o fi, sanatos sa fie!
Va pup!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata, hai ca si aici ma tzin dupa tine, Bebelina!
Esme daaa, pe mine m-ar interesa reteta de croissante, m-ai inebunit cu bunatatile.
Pupici tuturor.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Neata, hai ca si aici ma tzin dupa tine, Bebelina!
Esme daaa, pe mine m-ar interesa reteta de croissante, m-ai inebunit cu bunatatile.
Pupici tuturor.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Chiar ma bucur!
Nu stiu daca ti-am zis, dar aveam eu o presimtire asa ca vom fi colege si la odiseea de bb2...Cu ce te ocupi azi? Eu parca mi-am iesit din mana sa lenevesc, mereu sunt in priza...si daca imi vine cumva in gand sa atitesc iar, ma readuce fiica-mea la realitate...nu ma lasa sa dorm neam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata dragelor. Poftiti: Cafelutza de luni dimineata

M-am bucurat sa am ce citi la cafeluta . Noi am avut un weekend pliin de zapada, ne-am tavalit cu copilasii prin zapada, ne-am tras cu sania, ne-am dat pe derdelus, ne-am batut cu bulgari, a fost tare frumos.

Ei, dar greu, acum, lunea dimineata cu mersul la gradi si venitul la servis. Sa vedem cum evolueaza vremea ca daca mai ninge asa vreau sa plec sa-l iau mai devreme pe Vlady, sa nu ramana cumva inzapezit pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Ce iarna! brrrr -- eu am fost cea mai fericita pana la primul viscol, ce bine era, iarna calduta, fara viscol, gata insa, s-a terminat. Iar vantul, e oribil, nici mie nu-mi place
Patineaza masinile prin oras, nu mai zic ca e o provocare sa iesi de pe locul de parcare si apoi sa intri iar undeva

Am inteles ca e posibil sa inchida iar scolile/gradinitele -- noi suntem apoape, nu ma avantajeaza cu 2 caprite agitate acasa, vom vedea insa

Cleo, dar de ce e frig la voi? Nu dau caldur suficienta? Nu poti regla caloriferele la temp dorita?

Esme, nu mai povesti de atatea bunatati! esti super tare!

Mi_bebelina, poate ai noroc de gemeni, baietel si fetita - glumesc!
Succes la morfo!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Buna dimineata,

Da, Esme vrem retete de croissante, sarumana. Aseara de ciuda am facut 2 cozonaci. Am facut cot la cot cu fetele cozonacii. Ele au facut cozonacei mici in hartii de briose. A fost super.

Sambata am fost si noi la derdelus. Ne-am dat cu sanii, ne-am bulgarit. Parca era un pic mai cald.

Am avut un weekend perfect. Asta pana azi noapte, cand am pazit niste tevi, calorifere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Bebelina pai am laptopul de sv cu mine asa ca muncesc...
Oricum fetele vor pleca mai devreme de la birou si maine nu se stie daca mergem, eu as sta tot acs, abia ca am timp sa imi updatez situatii pa care de la birou nu pog lucra ptr ca apare mereu altceva...
L-am trimis pe tata sa imi cumpere inghetata, pe vremea asta... Sunt cu capul rau

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Adriana, nu, asa ceva nu e posibil.....ar fi a treia eco din sarcina asta, iar la primele 2 am avut grija sa intreb ca sa ma asigur ca gazduiesc doar un pui, nu 2......asta era teama mea.

Ylari, eu muncesc pt casa....am schimbat lenjeriile si le-am spalat, am mai spalat o masina...am mai dereticat prin casa...Inghetata? pai la mine se gaseste vesnic in congelator....daca nu m-apuca pe mine pofta, o apuca pe fiica-mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetele :)

Va scriu si eu de la Polul Nord belgian Hai, glumesc, nu e chiar atat de frig, dar e totusi iarna.

Esme draga, io as fi vrut lu al meu sa ii fac un tort diplomat, la ala viseaza, sii chiar l-as fi facut eu dar ... nu mai reusesc ... am un motiv serios Un bebelush Si evident cum bebelushul nu vine singur, la pachet am si niste gretzuri cumplite, cam ca la Robert, doar ca acum mananca (la pitic nu reuseam sa inghit nimik). Asa ca acum nu mai sunt in stare de torturat, azi am ramas acasa, si sunt de-abia in saptamana a 7-a nu stiu cum o sa fac fatza. Asa ca si cu invitatiile de duminica ... nu cred ca reusesc

Da fetele, asta voiam sa va zic, desi inca nu stiu cum evolueaza lucrurile, am reusit sa raman insarcinata, am vazut si saculetzul la eco si astept sa ii aud inimioara peste 2 saptamani. Eram ingrijorata ca nu aveam simptome, si mancam mult -ei bine, a dat greatza peste mine, mi-e rau de mor, nu reusesc nici sa ma ridic din pat, am ameteli, ce sa mai, distractii. Cu greu ma mobilizez sa fac si eu ceva.

Uf, deja e too much la calculator, va pup si va urez o zi frumoasa fara gretzuri

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Neatza fetele :)

Va scriu si eu de la Polul Nord belgian Hai, glumesc, nu e chiar atat de frig, dar e totusi iarna.

Esme draga, io as fi vrut lu al meu sa ii fac un tort diplomat, la ala viseaza, sii chiar l-as fi facut eu dar ... nu mai reusesc ... am un motiv serios Un bebelush Si evident cum bebelushul nu vine singur, la pachet am si niste gretzuri cumplite, cam ca la Robert, doar ca acum mananca (la pitic nu reuseam sa inghit nimik). Asa ca acum nu mai sunt in stare de torturat, azi am ramas acasa, si sunt de-abia in saptamana a 7-a nu stiu cum o sa fac fatza. Asa ca si cu invitatiile de duminica ... nu cred ca reusesc

Da fetele, asta voiam sa va zic, desi inca nu stiu cum evolueaza lucrurile, am reusit sa raman insarcinata, am vazut si saculetzul la eco si astept sa ii aud inimioara peste 2 saptamani. Eram ingrijorata ca nu aveam simptome, si mancam mult -ei bine, a dat greatza peste mine, mi-e rau de mor, nu reusesc nici sa ma ridic din pat, am ameteli, ce sa mai, distractii. Cu greu ma mobilizez sa fac si eu ceva.

Uf, deja e too much la calculator, va pup si va urez o zi frumoasa fara gretzuri

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Ce bucurie! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Lasa ca greturile trec ele candva....eu vorbesc...le rarisem de la un timp, aveam un episod nasol la 1-2 saptamani, acum vad ca s-a repetat azi dupa numai 3 zile de la un altul...of, of...e clar ca eu scap dupa ce nasc....tu poate esti mai norocoasa si in cateva saptamani greturile sunt doar amintiri. Deci rad in fata monitorului....chiar ma bucur tare-tare pentru voi!

Mergi la inceput