Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)
Raspunsuri - Pagina 10
catank spune:
S-a trezit I dupa 2 ore juma de nani si am plecat la cumparaturi aici in zona. Bucuria ei cand plecam cu masina, chiuie si alta nu!
Erau -2 grade....placut chiar! Acum afara e jale...birrrrrrrrrrrrr
djlaura01 spune:
fetelor eu mam apucat de calcat rufe cu o mana calc rufe cu una pe mouse sa vad ce discutati
yvyana spune:
Catank ziua doarme dimineata o ora si dupa-masa 2 ore si ora ei de somn de obicei este 9 seara, dar acum ne chinuie dintisorii si un canin mai ales!
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
Trebuie sa iasa. Mie nu prea imi dau gres retetele Mult spor sa ai...acus se apropie marele eveniment! strumphyyyyyyyyyyyybine ai revenit! Si frumoasa, si slaba, ...cand pleci iar??? Offf regret ca bunicul lui nick nu e ok...e f greu...sa va mai spun si eu ca tata e de 3 saptamani in spital? A stat o saptamana, ...s-a intors acasa...si ma suna cumnata sa-mi spuna ca e f rau, nu maninca...nu se ridica...e galben, ochii dusi in fundul capului...nu a mai iesit cu scaunul de 2 saptamani si abia atunci aflasem chiar daca vb cu el zi de zi....nici nu vreau sa ma gaindesc...sun la o alta sora o anunt, ..si il interneaza din nou...inca e la spital... a auzit ca intentionam sa mergem acasa,...imi zice azi ca maine se externeaza...imi este teama sa nu sa se fi cerut el acasa...stiind ca venim, si noi...PAUZA In fine...greu, f greu... na ca picasi in butoi si atat de mult ma tineam mare si tare.... Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
Offffffff mami, multa putere sa treceti cu bine peste asta si taticul tau sa se insanatoseasca grabnic!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Maduta si multumesc din suflet mami! O sa te innebunesc acum ca mi-ai zis de regim, asa ca iti trimit un pm, ca m-a zapacit sotul, e foarte hotarat si daca i-am zis ca al tau a slabit 20 de kg, iti dai seama, ca el vrea sa dea doar 8.
Ally nu mami, nu ma supar, sunt constienta ca nu e bine, dar nu stiu cum sa il mai iau, ce sa mai fac, va trebui sa reusesc pana la urma. mamica frumoasa si pe printul Eddy. Ce nazdravanii a mai facut?>
Roxy mami, tu ziceai ca vrei sa ii inlocuiesti fructele Anastasiei de dimineata cu ceva mai consistent? EU ma chinuiesc cu Rares cu fructele, dar nu il las pana nu papa, ca daca nu papa de acum, apoi va fi mai greu si fructele sunt f bune si sanatoase, ajuta la digestie.
DjLaura bine ai revenit mami! Ne-a fost dor de tine.Inca nu am apucat sa vad poze, ca imi face pc-ul figuri.
Blue night bine ai venit mami! Acum am vazut ca a mai aparut inca o mamica!
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana Catank ziua doarme dimineata o ora si dupa-masa 2 ore si ora ei de somn de obicei este 9 seara, dar acum ne chinuie dintisorii si un canin mai ales! |
Ati scapat de constipatie? Eu ti-am mai scris dar cred ca nu ai citit. Noi da, uraaaaaaaaaa
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
madutza_bra spune:
catank, cata cand alaptam adormea la san, de cand am trecut la biberon, o perioada a adormit la mine in brate apoi singurica la ea in patut. la cristi mi-a fost mai usor pt ca el adormea si la biberon..cata nu.
Nu cred ca tb sa va faceti de acum pb pt asta, sigur copilasii va vor arata cum le e mai bine, iar daca veti reusi sa-i invatati sa adoarma in patut va fi si mai bine
strumphitza spune:
Mi-a scos par alb copchilita mea azi, vad ca si-a pus in gand sa imi puna nervii pe moatze nu vrea supa, nu vrea iaurt, nu vrea nani... o pun la san, suge si apoi sare in sus ca mingea in pat, fuge de colo colo, daca o pun pe jos numai la scari fuge si cum o iau cum urla... o pun in patut urla sau ma cearta pe limba ei, vorbeste de numa, nu ii tace gurita 2 secunde si cand e nervoasa tare si nu o dau jos din patut sau vrea ea ceva anume si nu poate striga : mam mammm ma ... am incercat d enu stiu cate ori sa o pun la nani ca se freaca la ochi de somn si oboseal si numai nu vrea, am pus-o in patut si face ture si vorbeste la pereti/geam... o mai las putin si incerc sa o pun la nani iar... dar nu stiu cand o sa vrea ea sa doarma ca mai am treburi de facut si nici papa pentru cina nu m-am apucat sa o fac si deja e 4 jumate si acusi apare Nick acasa si eu nema mancare
Hai ca ma duc sa o bag la nani iar, va las linkul cu poze, am selectat din cele 400 vrei cateva, numa 130 parca cine are chef de frecat mentosana, are ce face
Minivacanta
...nu am apucat sa pun si comentatii la poze, da va dati voi seama ce si cum ... poate dupa ce adorm maimuta, daca nu la noapte