Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)
Raspunsuri - Pagina 9
yvyana spune:
Am reusit si eu sa culc pitica dupa lupte seculare...
Chiar aveti spor azi!
Eu abia am apucat sa fac o varza calita pentru bietul sot ca si asa a mancat numai semipreparate zilele astea!
Am vazut poze cu Andra lui Miki, Anastasia lui Roxy, Luca de Alina, Andra lui Ailed, Catalina lui Madutza, Ioana lui Catank sunt toti fluturasii minunati si cresc si se schimba pe fiecare zi!
.
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bluenight Fetelor, cum sa-mi activez pm? Mihai (04.06.2011) |
il ai activat
multam de reteta
catank spune:
citat din mesajul lui yvyana Am reusit si eu sa culc pitica dupa lupte seculare... Chiar aveti spor azi! Eu abia am apucat sa fac o varza calita pentru bietul sot ca si asa a mancat numai semipreparate zilele astea! Am vazut poze cu Andra lui Miki, Anastasia lui Roxy, Luca de Alina, Andra lui Ailed, Catalina lui Madutza, Ioana lui Catank sunt toti fluturasii minunati si cresc si se schimba pe fiecare zi! . |
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxy_s
cu pupicii astia ai aburit-o, nu mai este nervozata pe noi Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
cam asa ceva
madutza_bra spune:
catank, imi pare f rau ca taticul tau nu se simte bine. Au spus ca de sambata trece codul portocaliu..poate reusesti sa mergi in vizita
bluenight, da am primit si ti-am trimis
catank spune:
citat din mesajul lui madutza_bra am uitat sa mananc fructele la ora 4 ..acum rabdari prajite pana la 18:30-19:00 Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
bea apa!
Frumoasa pitica la buni in gradina!
Legat de tati..cam complicat sa ajung singura...Surioara ar fi venit la mine si apoi mergeam impreuna cu masina....plus I, ...daca nu mai ajunge ea..eu nici atat...in fine....vedem noi...tati sa fie sanatos!
catank spune:
yvyana am vazut foto cu pitia pitita sa o maninci nu alta. Stateam si ma intrebam....cat doarme ea ziua de nu reusesti sa o adormi mai devreme de ora 00.00. De ce?ce se intampla?
Mamici, cum procedati cu bb care papa lapte praf...adorm seara la biberon sau???leganati?in brate?....stiu ca ally il aseaza pe eddy in patut si sforaie singur dar restul? Cum procedati?