Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)
Raspunsuri - Pagina 8
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bluenight Waw ce spor aveti, azi toata ziua numai am citit Si acum sa raspund scurt Miki noi am cam renuntat la cartofii simpli si folosim ca si garnitura cartofi dulci. Eu ii tai ca si cartofii pai doar un pic mai mare, ii pun intr-o tava, ii ung cu ulei de masline, sare, piper si usturoi si ii dau la cuptor 20-30 de minute. Sunt foarte buni Mada se pare ca avem ceva in comun, nici sotul meu nu vorbeste multe, doar ca el asa e in general. Si el sta si se joaca o ora cu Mihai si nu-i zice nimic. Noroc ca sunt eu foarte vorbareata si vb cat pt doi Si as vrea sa te rog, daca poti si daca nu e mare deranjul, sa-mi trimiti si mie cartea despre care vorbeai. Iti trimit pm cu adresa mea de mail. Catank o idee de aperitiv, care mie imi place foarte mult dar nu e pe gustul tuturor e: frunze de telina umplute cu gorgonzola si mascarpone. Uite aici reteta: 250 g gorgonzola 125 g mascarpone 4 linguri lapte 2 catei de usturoi taiati marunt 1 lingura ulei masline sare si piper negru macinat 10 cozi de telina 1 lingura de patrunjel tocat Puneti gorgonzola la topit intr-o cratita de teflon la foc mic. Luati de pe foc si incorporati cu grija mascarpone si suficient lapte pt a obtine un amestec gros si cremos. Adaugati usturoiul, uleiul, sarea si piperul. Bateti pana se omogenizeaza amestecul. Acoperiti si puneti totul 1 h la frigider. Curatati cozile de telina, indepartand partile dure si fibroase. Taiati-le in bucati de vreo 8 cm si asezati-le pe un platou. Umpleti-le cu amestecul de branzeturi, presarati cu patrunjel, dupa care serviti. Si cu mare intarziere ii urez la viss LA MULTI ANI FERICITI! esti o mamica extraordinara si strumphitzei ii doresc multi ani frumosi sa petreaca alaturi de sotul ei si de fetita lor minunata Mihai (04.06.2011) |
hmm..eu nu stiu cum se pot umple frunzele de telina..sau tulpinile ? o poza cred ca mi-ar elucida misterul..ca de gustoase cred ca sunt sigur
roxy_s spune:
strumphitza bine ai venit din vacanta. ma bucur ca v-ati relaxat si simtit bine. abia astept sa vad poze
madutza arata tare bine aperitivele
salate de cruditati facem si noi mai mereu. as face si mai des dar lenea.....
am mai discutat si noi varianta de mot acasa dar nu prea am chef acasa. chiar daca nu vom fi multi cred ca totusi ramane varianta cu restaurantul. sa vedem, mai este timp sa ne gandim.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s madutza chiar auzisem si eu chestia asta...cu cat vorbesti mai mult cu copilul cu atat invata mai repede si mai bine sa vorbeasca. acum nu stiu cat este de adevarat si daca intr-adevar se trage de acolo ca Cristi nu este foarte vorbaret... ca nu prea are discutii al tau cu el.... Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
eu chiar nu cred chestia asta...poate doar in mintea noastra se infiripa astfel de griji si mustrari
madutza si eu am vorbit la 3 ani si m-a plimbat mama pe la toti doctorii..si i-au zis sa ma lase in pace ca nu vreau..ca o sa vorbesc cand vreau eu si cica n=as fi stalcit nici un cuvant, am vorbit perfect cand mi-am dat drumul..fratele meu in schimb vorbea de la 10 luni si abia daca intelegeai ceva pana pe la 3-4 ani..avea vocabularul lui
bluenight spune:
miki da, sunt tulpinile, le tai de cca 6-7 cm.
uite aici o poza, nu prea reusita dar ca sa-ti faci o idee
http://wineandknives.blogspot.com/2010/03/telina-cu-gorgonzola.html
cand mai fac va trimit poza
roxy_s spune:
miki am vazut si eu pozele cu mica rontaitoare. este tare dulce cum il trezeste ea pe Vald chiar dormea Vlad acolo sau se facea, pentru poza?
ally dar trebuie sa ai grija si de sot, ii creste colesterolul
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bluenight miki da, sunt tulpinile, le tai de cca 6-7 cm. uite aici o poza, nu prea reusita dar ca sa-ti faci o idee http://wineandknives.blogspot.com/2010/03/telina-cu-gorgonzola.html cand mai fac va trimit poza Mihai (04.06.2011) |
eu sigur o voi incerca
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s miki am vazut si eu pozele cu mica rontaitoare. este tare dulce cum il trezeste ea pe Vald chiar dormea Vlad acolo sau se facea, pentru poza? ally dar trebuie sa ai grija si de sot, ii creste colesterolul Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
da, dormea..si i se adreseaza cu ba ( a-ul cu caciulita) nu stiu de ce dar asa il striga tot timpul..mai urmeaza sa zica "hai ba trezeste-te"
roxy_s spune:
bluenight arata bine si telina umpluta. ce interesant, n-am mai auzit de reteta asta. sigur este buna
bb_yasmi spune:
am luat o razna!!!!!!!!! stiti ce fac??? ma uit ce oferte sunt pt antalya.....ce melancolica sunt.....as vrea sa ajung din nou la vara in antalya......!!!!!!!!