Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf bine ati revenit! asteptam pozicile!!

mada, sa ai spor la cumparaturi si la facut acele bunatati!!

eu diseara sau maine seara vreau sa ajung ori la restaurantul unde am facut botezul ori la o pizzerie din zona unde am stat sa ne hotaram unde tine aniversarea.

Mergi la inceput

ally a mea e genul de femeie care ti-ar da si sufletul si ultimul leu din buzunar doar ca sa fie bine si sa te multumeasca....si de aici i-am prins eu slabiciunea ...dar vinovata este ea ca imi permite toate astea

Mergi la inceput

gata!! au terminat cu domnii cu balustrada tre sa ma apuc de curatenie... dar am laptopul deschis....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ally a mea e genul de femeie care ti-ar da si sufletul si ultimul leu din buzunar doar ca sa fie bine si sa te multumeasca....si de aici i-am prins eu slabiciunea ...dar vinovata este ea ca imi permite toate astea

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

yasmy, fii si tu mai blanda cu ea, cao sa-ti dea si tie Dumnezeu nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

pt mada :

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

cu pupicii astia ai aburit-o, nu mai este nervozata pe noi

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally si eu un Edy dulce si nazdravan.
auzi....pai seara cartofi prajiti, friptura, paste...?
noi nu mai mancam de mult cartofi prajiti seara dar nu ca ne ingrasam dar nu sunt deloc buni mai ales seara. de fapt, cartofi prajiti in general nu prea mai mancam. foarte rar.

madutza chiar auzisem si eu chestia asta...cu cat vorbesti mai mult cu copilul cu atat invata mai repede si mai bine sa vorbeasca. acum nu stiu cat este de adevarat si daca intr-adevar se trage de acolo ca Cristi nu este foarte vorbaret... ca nu prea are discutii al tau cu el....

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy, pentru sot sunt toate acele bombe calorice, nu pentru mine. Eu am zis ca imi fac cartofi copti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Duracell-ul meu doarme de 3 ore...va da-ti seama ca are bateriile mega incarcate cand se trezeste?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluenight spune:

Waw ce spor aveti, azi toata ziua numai am citit

Si acum sa raspund scurt
Miki noi am cam renuntat la cartofii simpli si folosim ca si garnitura cartofi dulci. Eu ii tai ca si cartofii pai doar un pic mai mare, ii pun intr-o tava, ii ung cu ulei de masline, sare, piper si usturoi si ii dau la cuptor 20-30 de minute. Sunt foarte buni

Mada se pare ca avem ceva in comun, nici sotul meu nu vorbeste multe, doar ca el asa e in general. Si el sta si se joaca o ora cu Mihai si nu-i zice nimic. Noroc ca sunt eu foarte vorbareata si vb cat pt doi
Si as vrea sa te rog, daca poti si daca nu e mare deranjul, sa-mi trimiti si mie cartea despre care vorbeai. Iti trimit pm cu adresa mea de mail.

Catank o idee de aperitiv, care mie imi place foarte mult dar nu e pe gustul tuturor e: frunze de telina umplute cu gorgonzola si mascarpone.
Uite aici reteta:
250 g gorgonzola
125 g mascarpone
4 linguri lapte
2 catei de usturoi taiati marunt
1 lingura ulei masline
sare si piper negru macinat
10 cozi de telina
1 lingura de patrunjel tocat

Puneti gorgonzola la topit intr-o cratita de teflon la foc mic. Luati de pe foc si incorporati cu grija mascarpone si suficient lapte pt a obtine un amestec gros si cremos. Adaugati usturoiul, uleiul, sarea si piperul. Bateti pana se omogenizeaza amestecul. Acoperiti si puneti totul 1 h la frigider. Curatati cozile de telina, indepartand partile dure si fibroase. Taiati-le in bucati de vreo 8 cm si asezati-le pe un platou. Umpleti-le cu amestecul de branzeturi, presarati cu patrunjel, dupa care serviti.

Si cu mare intarziere ii urez la viss LA MULTI ANI FERICITI! esti o mamica extraordinara
si strumphitzei ii doresc multi ani frumosi sa petreaca alaturi de sotul ei si de fetita lor minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

strumph, credca mai uit si eu..sau mai sar cu cititul cand n-am timp..sunt perioade cand nici nu apuc sa intru ca nu mai reusesc cu timpul..alteori imi aduc aminte dupa nu stiu cat ca vroiam sa raspund ceva
acum profit ca s-a dus tacsu cu vlad la gimnastica ca e liber saptamana asta

ally, bbyasmi, mai fetelor aveti parte de asa soacre bune si voi scoateti parleala pt noi celelalte

sa va zic ca n-am avut succes cu acel cartof dulce la nici unul din copii bine, ai mei nici dovleac nu papa, deci era de asteptat

Mergi la inceput