Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Buna seara!

Eu ma declar invinsa. Am aproape 3 capitole restanta de citit, o gramada de urari de facut tuturor sarbatoritilor din ultimele zile (copiluti, mamici, tatici, aniversari de casatorie). Am fost plecata in weekend si nu am putut citi nimic (am fost la parastasul de 6 saptamani pentru bunica).
M-a mancat undeva, ca altfel nu pot sa spun, sa ma inscriu la un curs online care se dovedeste a fi mancatorul meu de timp principal (dupa pitica).
Promit sa incerc sa va ajung din urma, dar nu promit ca voi si retine prea multe din ceea ce voi citi .

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Ti-am raspuns mami in capitolul trecut!

Fug ca-mi plange mandra!

Am citit mami, nu stiu cum de nu vazusem, dar pagina aia nu o citisem deloc. Si eu am inceput sa ii reduc din cantitate. Eu sunt tare fericita, ca Rares se chinuia si plangea rau de tot.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Mi-a scos par alb copchilita mea azi, vad ca si-a pus in gand sa imi puna nervii pe moatze nu vrea supa, nu vrea iaurt, nu vrea nani... o pun la san, suge si apoi sare in sus ca mingea in pat, fuge de colo colo, daca o pun pe jos numai la scari fuge si cum o iau cum urla... o pun in patut urla sau ma cearta pe limba ei, vorbeste de numa, nu ii tace gurita 2 secunde si cand e nervoasa tare si nu o dau jos din patut sau vrea ea ceva anume si nu poate striga : mam mammm ma ... am incercat d enu stiu cate ori sa o pun la nani ca se freaca la ochi de somn si oboseal si numai nu vrea, am pus-o in patut si face ture si vorbeste la pereti/geam... o mai las putin si incerc sa o pun la nani iar... dar nu stiu cand o sa vrea ea sa doarma ca mai am treburi de facut si nici papa pentru cina nu m-am apucat sa o fac si deja e 4 jumate si acusi apare Nick acasa si eu nema mancare

Hai ca ma duc sa o bag la nani iar, va las linkul cu poze, am selectat din cele 400 vrei cateva, numa 130 parca cine are chef de frecat mentosana, are ce face

Minivacanta

...nu am apucat sa pun si comentatii la poze, da va dati voi seama ce si cum ... poate dupa ce adorm maimuta, daca nu la noapte

Exact asa face si pitica de cateva zile si m-a capiat! Nu mai zic ca seara dupa baita nu mai adoarme nici la san nici leganata daca nu-si face norma de urlat
Sa vedem in seara asta cum ma tin balamalele ca tati e in delegatie si voi fi doar eu cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, timp de frecat mentosane nu am dat tot m-am uitat la poze am vazut o piscoata frumoasa, frumoasa si o seeeeexy mammma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Am vazut si eu pozele, Strumph. Este superba piscoata cu urechiusele pe cap Sa stii ca designer o faci la cum studia cu unochi critic fotoliul, patul...

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Strumphy superba piscoata; mami si tati nu sunt mai prejos!

Am pus cateva poze sa vedeti pe unde se ascunde picea mea. Nu le-am micsorat ca nu am timp si nu le las mult!

Uff a inceput pitica scandalul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara!

Andreea, la capitolul nazdravanii suntem primii...Ieri am facut placinta de mere si nu am apucat bine sa fac aluatul ca pun toate cele pe masa si merg pana la frigider sa beau putina apa...cand aud BUM...Duracell deja ”sorta„ ce sa pun si ce nu pentru placinta...a intins manuta si a tras de pe masa castronul cu faina. Era numai faina atat pe jos cat si el...Acum merge foarte bine in picioare si are o viteza ceva de speriat, ma zapaceste....cand il vad sub masa, apoi imediat este dupa canapea...si tot asa o tine toata ziulica. Are o energie!!! si noi va pupam scumpa mama.

Mergi la inceput

Strumpitz, sa va fie de bine minivacanta! Super frumos tot ceea ce am vazut acolo...Sophia este absolut minunata...imi plac la maxim doua poze cu ea...una este cea in care doarme la tati si sta cu, capul usor suspendat si cealalta este prima poza facuta cu urechiusele pe cap. Doamne ce copilas superb...imi place la nebunie de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele eu nu am mai intrat ca mi-a fost iar rau
ieri
si azi am mers iar la medic
si de azi am 2 saptamani permanent pe cineva cu mine in casa
pana vine sotul
macar atat
apoi mai vedem
cesa va zic
CA E TOTUL DE LA OBOSEALA????????????????????????

Mergi la inceput

Madutza, astept pozele promise...nu am uitat de ele. Tu ?

Mergi la inceput