Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)
Raspunsuri - Pagina 5
Dedicut spune:
Mirela, eu am cumparat un borcanel de papa pentru bebelacii mai mari de un an, Nestle Alete, 250 gr cu 1,15 euro din Real.Poate sunt si mai ieftine in alte parti. Eu am cumparat paste dar nu i-au placut, poate si pentru ca avea macaroanele mai mari, erau mai condimentate...nu stiu. Oricum aici mancarea pentru bebei mi se pare mai ieftina. Buscuitii fara zahar, in jur de 150 de grame sunt cam 1,5 euro, aproximativ. Si varietatea e mai mare.....
"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)
Alexandru Stefan 18.01.2011
RaluKara spune:
LA MULTI ANI!!!
Alessia Timeea
Maria Sofia
Miruna Georgiana
Sa fiti sanatoase, destepte, sa cresteti mari si frumoase si sa va bucurati familiile in fiecare zi cu zambetul vostru minunat!
RaluKara spune:
LA MULTI ANI PUIUTI SCUMPI SI DRAGI DE DECEMBRIE!
Luca Alexandru
Andrei Tudor
Dragos Stefan
Patrick Cristian
Carmen
Elena
Maria Sofia
Alexia Maria
Stefan
Matei Nectarie
Maria Clara
Alexandra Maria
David
Tudor
Iris
Rebecca Elena
Razvan
Robert
Stefan
Irina Ana
Natalia Maria
Tudor Constantin
Andrei
LA MULTI ANI BEBELUSI DRAGI DE IANUARIE!
Diana Maria
Catalina Victoria
Darius Alexandru
Kristian
Andrei
Stefan Mihai
Serban Andrei
Tudor Matei
Eva Maria
Alexia Ioana
bodgan Alexandru
Rebecca Andreea
Luca
Dragos Zeian
Ioana Alessia
Yannis
Lukas Christian
Andrei
Mihai
Stefan
Noah
Ana Isabela
Sophia
Elena Alexandra
Theodor Andrei
Karina Maria
Marie Lorelei
Alexandru Stefan
Stefan
Andrei
Amalia
Razvan Petru
Tudor Cristian
Sara Maria
Tudor
Stefan
Gruia
Adeline Fienke
Sa fiti cei mai iubiti copilasi si cei mai fericiti de pe lume!
RaluKara spune:
Ma mai primiti???
Primesc orice aruncati in mine: oua, rosii, cartofi....numai spuneti ca ma mai primiti!
Mi-a fost atat de dor de voi!! De voi toate, de pataniile voastre,de sfaturi, de contraziceri , de intamplari....si mai ales de bebei, care s-au facut marisori de acum!
Trebuie sa imi cer scuze ca dau buzna asa, dar in sfarsit am si eu net...de o saptamana tot citesc pe nerasuflate ce s-a intamplat din noiembrie si pana acum...am zis ca pana cand nu stiu tot, nu scriu niciun rand...
imi pare atat de rau ca nu am participat si eu la craciunela, cand v-am citit povestile faceam in sinea mea pe detectivul si ma gandeam ce frumos ar fi fost sa incerc sa imi ghicesc craciunita....
si cand am vazut intamplarile din ultimele capitole zau ca nu imi venea sa plang...serios???? dupa atata timp petrecut impreuna, dupa atatea griji si lacrimi si zambete si bucurii...
sa va zic de Maia: avem 8 dinti plus 3 masele care ies acuma (deci drama dramatica si foarte tragica cu ceea ce s-ar numi somn de noapte...o tinem intr-o leganare de carut de la 11 seara pana pe la 6 dimineata), merge , mai bine zis deja cam alerga, nu are stare o secunda, daca s-ar putea sa doarma in picioare in mod cert asa ar face=o, se joaca cu mingea cu matzele(si culmea, pisicile sunt tare prieteoase si dornice de joaca, desi au cam ramas fara mustati practicand sportul extrem numit cucu_bau cu Maia), face nazuri mari de tot la mancare (are 9,1 kg si 75 de cm) in functie de toane, e o dulce, rade jumatate ziua, "cerseste" in brate cealalta jumatate de zi....
fetelor,poate nu ma credeti, dar asa de bine e sa mai stiu de voi, sa vad ce mari s-au facut bebeii si voi ce mamici frumoase si dragastoase sunteti!!!
va pup pe toate, si mamici si bebei, sunteti cele mai speciale "comoare" pe care le-am intalnit!!(anduta, am ras cu lacrimi de grija ta ca ai gresit cuvantul, am povestit-o tutror si acuma si noi vorbim numai asa cu comoare !!!)
Doloress spune:
La multi ani Alessia Timeea!
La multi ani Maria Sofia!
La multi ani Miruna Georgiana!
Trei fetite frumoase si speciale ca si mamicile lor!
Sa cresteti mari, sanatoase si iubite!
RALUKARA - bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine! Am vazut poze cu nora mea (sper ca n-ai uitat ca am ales-o de nora inca de cand avea cateva lunite!) pe FB, o frumusete! Are niste ochi de ma topesc cu totul! Hehe, as fi putut sa bag mana in foc, ca energica va fi si cand va mai creste. Cu noptile de pomina, welcome to the club, cam toate ne confruntam cu asta pe aici.
mirela2 spune:
neata fetelor si
La multi ani Alessia Timeea!
La multi ani Miruna Georgiana!
sa cresteti mari si sa fiti frumoase si sanatoase
mai dar a venit o iarna de ma doare capul, nici semnal la cablu nu este
bine macar ca e cat de cat cald in casa si ca picii sunt sanatosi si veseli
ce mi pare rau ca nu i pot scoate la zapada, una ca e prea viscol si 2 nu avem ghete inalte, ca daca am vazut ca nu ninge n am mai cumparat
in rest sa vedem ce or manca azi
andutzule astept tratatie ca la carte
ralukara pupici
cocutza incearca le pe cele din DM, nestle nu i chiar ok, adik spun ca alor mei nu prea le am placut, prea mult cartof in ele
sa ma treci si pe mine pe lista cu viburcol, 2 cutii si niste camilia ar mai fi buna
din ciclul denis pericol public, ieri Razvan intai si a prins degetele in usa, el singur si a tras usa peste ele, ca duca ce s a trezit sa si faca si un ditai cucuiul in frunte, s a infipt cu capul in marginea canapelei, pana se insoara trece
pupici fetelor
Lorich spune:
Anduta hai cu bebe Miruna, hai cu puiul sanatos, necolicos, papacios!! Oare cu cine va semana? Ai cui ochi ii va lua? A cui gurita? Va avea zambetul lui tati????
Miruna Georgiana , bine ai venit pe lume!!! Multa sanatate si o viata fericita ! Daaaa...esti mai frumoasa decat in toate visele lui mami! Si cine e topit acolo, intr-un colt, langa usa??? Nu reusesc sa-l identific de sub zambetul mandru... aaaa, aah, e tati!!! Tati, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si zic sa pregatesti de pe acum puscoiul, ca sigur iti va trebui peste cativa ani!!!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani! Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!!! Cine sa traiasca, cine sa traiasca, la multi ani!! Miruna sa traiasca, Miruna sa traiasca, la multi ani!!!! Sufla in lumanarica pui mic, frumos si fericit!!! Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai si numai de bucurii, tu copil minunat ce ai venit si ai facut ca inima lui mami sa se umple cu iubire asa cum nu a crezut ea vreodata ca ar putea sa se umple! Binecuvanteaza-le viata ca si pana acum, pentru totedeauna! LA MULTI ANI MIRUNA
La multi ani printese scumpe Alessia Timeea !
Multa, multa sanatate va doresc, copilarie fericita si plina de bucurii!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
[b]
Andutza_B spune:
Buna dimineata! Multumim mult de urari! Aveti, de la noi, o felie de cheescake (sa pape si Mirunica), fursecuri, sampanie, vin , bere, suculet de fructe, pepsi (desigur)!! Si inca o cafeluta cu frisca!
Anul trecut, la ora asta, eram in pregatiri pentru operatie... Eram disperata pentru ca venise anestezista sa ma anunte ca, din cauza trombofiliei, nu imi poate face rahi anestezie, ci doar totala. La monitorizari rezultatul era prost, Miruna trebuia sa iasa chiar in ziua aia. Deci si daca nu stabileam dinainte data cezarienei (din cauza bazinului meu care se incapatanase sa nu se dilate deloc), oricum in 26 ianuarie 2011 ea trebuia sa se nasca.
Am fost dusa pe calul balan, mi s-au rupt membranele (horror), mi s-a pus sonda si am plecat in sala de operatie. Branula, anestezia, am simtit ca ametesc rau, anestezista ma mangaia pe frunte si imi spunea ca a crezut ca am 19 ani ,am zambit si...la 11.30 s-a nascut Miruna, frumnoasa, cu gene lungi, perfecta. M-am trezit la terapie intensiva cu dureri groaznice, iar calmante, iar somn... Pe la 5 dupa masa m-am trezit de tot, a venit George, mi-a aratat poze cu minunatia.. El era tras la fata de stres, mi-a zis ca experienta l-a imbatranit cu 10 ani-sa ma vada pe mine umflata, dupa operatie, delirand. Dar, in delirul meu, aveam doua probleme: daca fetita era bine si daca el a mancat. Eram deja mama si imi luasem, in inconstienta mea, rolul in serios. Aveam doua suflete, acum, de care sa am grija.
La TI am cunoscut o fata minunata , Ramona, care nascuse tot o fetita cu o zi inainte, cu care am stat si dupa mutarea in salonul normal. In 27 ianuarie, dimineata, mi-au adus-o sa o vad, era minunata (desi , recunosc, nu simteam niciun instinct matern sau ceva sentiment deosebit, ci doar ca e o mogaldeata careia nu-i trebuia decat iubire, un sufletel care nu ma avea decat pe mine).
Zilele din clinica au fost minunate. Pe langa conditiile super pe care le-am avut, am savurat orele intregi cu Miruna alaturi, uitandu-ma la ea fara sa ma plictisesc, ma uitam la fiecare unghiuta, la fiecare degetel, la fiecare fir de par... Faceam cunostinta si invatam sa o iubesc. Iar tati a fost topit topit, l-am simtit atat de mandru si de fericit ca viata lui a capatat un sens atat de frumos!
Acum, dupa un an... pot sa spun ca nu a fost un an usor. A fost extrem de greu, am pierdut oameni, idei, obiceiuri...am castigat alti oameni, alte idei, alte obiceiuri. Am atins norii dar am si coborat adanc, in iadul interior, in depresia post-natala.
Dar anul asta am invatat sa iubesc fara limite. Miruna a devenit rostul meu, am sentimentul ca eu pentru asta m-am nascut, sa fiu mama Mirunei.
Lucrurile din viata mea nu-s roz azi, dar ea e cea care ma intregeste.
Anul asta mi-am dat seama ca niciodata nu voi mai fi linistita departe de ea, nici macar pentru 10 minute, ca toata viata voi simti o anxietate surda care nu va inceta decat in momentele in care e langa mine. Si e minunat sentimentul asta!
Multumesc, fetelor, pentru galerie, sunteti minunate! M-au luat emotiile si lacrimez acolo, intr-un colt de ochi (ca-s la birou) de parca acum ar trebui sa nasc! Ati reusit sa ma faceti sa simt ca am fost la odisee dintotdeauna! Ma bucur nespus ca v-am cunoscut, nici nu stiti cat de importante sunteti pentru mine si cat de dragi imi sunteti!!
Ralukara, ce bine ca ai revenit!!!
LA MULTI ANI PRINTESA ALESSIA TIMEEA!
LA MULTI ANI PRINTESA MARIA SOFIA!!
SA FITI SANATOASE SI NOROCOASE, BINECUVANTATE MEREU!
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."
Mayane spune:
LA MULTI ANI!!!
ALESSIA TIMEEA
LA MULTI ANI!!!
MARIA SOFIA
LA MULTI ANI!!!
MIRUNA GEORGIANA
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
florintunde spune:
dragele noastre printzesuce!
Multi inainte ! fericire!sanatate!
La multi ani MIRU!!!!!!PISICUTZA SCUMPA!
La multi ani ALESSIA TIMEEA
La multi ani MARIA SOFIA!