Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)
Raspunsuri - Pagina 4
Doloress spune:
ANDUTZA - ia povesteste tu ce faceai acum un an si cum a decurs nasterea, ca nu ne-ai zis!
Am citit si eu, mi-am adus aminte cat eram de nerabdatoare, in acelasi timp tati ma ruga sa-l mai tin la cuptor si nu stiam ce sa fac, sa ma misc sau nu!? Pana la urma m-am miscat, am facut si genuflexiuni, aveam dilatatie doi, dar contractii tot n-am avut, Kevinul era baiat ascultator, i s-a zis de atateea ori sa stea cuminte acolo, acolo a stat pana la provocare.
COCUTA - preturile alea sunt oarecum medii. Gasesti case frumusele, in zone putin mai indepartate de centru. Noi oricum vrem sa plecam din MOntreal, catre suburbii pentru ca acolo sunt scoli mai bune. Si Patrick incepe scoala acusi la 5 ani, ca asa e aici, si vreau sa-l dau din prima la o scoala mai bunicica. IN al doilea rand visam la o curte - maricica, vreau sa-mi fac gradina mea cu legume. SI vreau casuta in copac pentru pitici. Mai vreau un basement mare si finisat, sa ii las sa alerge acolo iarna, cand n-o sa fie vremea de iesit in curte. Si alta cerinta - garaj neaparat si aer conditionat central. Vrem sa fim aproape de o statie de tren, noi avem program normal de la 9 la 5 si lucram in centru, trenurile sunt cam la orele astea. N-avem chef sa stam ore intregi pe autorute si nici sa ne chinuim masinile prin trafic si sa poluam mediul. Trenul e un mod tare fain de a calatori, ai aer conditionat, merge repede, in legea lui (nu se blocheaza in trafic) si in plus serviciul meu e la 5 minute de statia de tren.
FRAGRANT - am retinut titlurile, eu am vazut recent Midnight in PAris (il ador pe Woody Allen, orice film ar face, uite actorul ala din rolul principal ma enerva la culme, acuma imi place dupa filmul asta!) si The Help, in perioada asta le iau pe alea nominalizate la Oscar si incerc sa vad cat mai multe ca sa ma uit in cunostinta de cauza.
Foarte tari site-urile astea romanesti cu file online, din pacate noi avem limita la internet si am depasit-o intr-o luna, asa ca nu ma pot uita chiar in nestire.
Sa stii ca desi oficial incepem cautarile de case prin vara, eu demult stau si ma uit, si tot imi pun aici la favorite, parca ar mai valabile anunturile pana atunci. Ma enerveaza ca le pierd, ca normal nu stau sa ma astepte pe mine.
Al meu sot, cam isi bate joc de mine, eu ii trimit prin mail liste cu linkuri cu case normale si el cica - uite ce case am gasit eu, si chiar am pus si oferta la ele si-mi trimite linkuri de genul asta:
http://www.sothebysrealty.ca/idx/cms/6091/details.html
http://www.sothebysrealty.ca/idx/cms/11571/details.html
Doloress spune:
FRAGRANT - mai voiam sa-ti spun ca intr-adevar preturile sunt din ce in ce mai buyer friendly, am inteles la radio ca anul 2012 e anul cumparatorilor. Daca nu scad, macar se stabilizeaza, ziceau analistii. Ca si criza economica se cam cronicizeaza.
catal_ina10 spune:
Cu intarziere:
La multi ani Adeline! Sa cresti mare, frumoasa si mereu plina de energie!
catal_ina10 spune:
Completare la ceea ce s-a scris pe 25 ianuarie 2011:
Hai Andutza! Hai Miruna!
Andutza, nu-ti mai face atatea griji, o sa vezi ce repede trece primul an, ce indragostita vei fi de puiul tau si ce mama minunata vei fi!
madalina_m spune:
Buna seara!
Vaaaai ce vreme! Era sa ma ia vantul pe sus, fara nicio exagerare. Am oprit-o si pe soacra-mea la noi. Unde sa plece pe vremea asta si dimineata sa vina inapoi?
Andutza emotii? Haide, povesteste-ne cum a fost!
Am citit prima pagina din capitolul de acum un an. Noi eram inca in spital, pe antibiotic, cu program de raze ... Bine ca acum suntem bine.
Azi dimineata, dupa lapticul de ora 6, adormise in pat, intre noi, si radea in hohote in somn. Era adorabil!!!
madalina_m spune:
Doloress pusesei tu un link cu un articol despre spray-urile de par cu keratina lichida. Eu aveam un astfel de spray (luat de la DM) dar nu stiam sa il folosesc. Nu stiam ca se activeaza la caldura. De cand am citit articolul tau si il folosesc 'regulamentar' parul meu arata mult mai bine, nu mai are aspect de matura. Iar ceea ce vreau, de fapt, sa spun e: saru'mana pentru articol.