Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ocsanica felicitari! E super sa ai pereche, o s avezi!!! Din cate imi amintesc eu - daca gresesc nu ma bate ! - TN ar trebui sa fie sub 3, deci e f bine la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

Ocsanica,felicitari pt baietel!nu mai stiu translucenta....semnatura ta e cu 9 sapt.e corect?la 9 sapt nu stiu zau daca e definitiv sexul....poate mai incolo va treziti cu o fetita.... oricum sanatos sa fie!

Fragrant suna interesant cartea,o fi oare si on-line?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luiza1977

Ocsanica,felicitari pt baietel!nu mai stiu translucenta....semnatura ta e cu 9 sapt.e corect?la 9 sapt nu stiu zau daca e definitiv sexul....poate mai incolo va treziti cu o fetita.... oricum sanatos sa fie!

Fragrant suna interesant cartea,o fi oare si on-line?

mami de bb Stefan 17.12.2010

semnatura mea sete veche, neactualizata de ceva timp... acum avem 13 saptamani si o zi dupa UM si 13 saptamani si 4 zile dupa ECO;
la 10 saptamani ne-a spus doctorul ca este posibil sa fie fetita, iar ieri i-a vazut si sotul puta...

Roxana mami de Maria-Sofia si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Pup si EU FETELE!
Doloress;atata ne-am cautat si noi casa si ne-am uitat la proiecte de m-am zapacit..si inca nu avem hotararea finala..e greu sa gasesti cea mai avantajoasa varianta

Aici tot viscol..si frig!
Ocsanico;bravo putzasule!

am fugeat la trabalit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Luiza - nu stiu daca e si on line...sau macar audiobook. e relativ recenta.

ocsanica - felicitari pt buburuz! sarcina usoara.

eu, job - oboseala, somn, iarna, bleah....

andutza-spor in cautari de cuibusor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Ce se intampla anul trecut la odisee in 25 ianuarie. Eu nu eram inscrisa, dar imi imaginez cum ar fi fost daca m-ati fi incurajat voi! (ati observat ca am scos artileria grea, da? Daca nici asta nu merge... )

Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

Andutza,mami, ,hai spune-ne tu ce faceai anul trecut pe vremea asta......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

frumoasa odisee am avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luiza1977

Andutza,mami, ,hai spune-ne tu ce faceai anul trecut pe vremea asta......

mami de bb Stefan 17.12.2010

chiar asa, minut cu minut ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Ciao fetele.
Nici un bebel de 25, oau ce tare! Cred ca e prima data cand observ, zi fara beb la aniversat.

Doloress, frumoase case. Sa aveti bafta sa gasiti una cum va doriti! Ce inseamna alta lume, ptr mine peste ape este alta lume. Da ce preturi, astea sunt cum sa zic mai medii ca pret sau scumpe? Aicea in Vienna zic, pretul asta e un pret mediu la care gasesti ceva bun si frumos, in zona mai limitrofa, sau district nou.

Andutza, emotii azi nu? Eu eram ferm convinsa ca erai aicea de la inceput la ce bine va cunoasteti.. Am fost la dm, am gasit un fel de borcanele de 12luni, le incercam. Merci de idee.

Ocsanica, felicitari pentru baietel. Poate va mai face o surpriza la urmatoarea eco.
La noi a fost baietel pana in luna 6, si upsss a aparut o fetitza, era cordonul tot timpul intre picioare.

Oana si bebelina Andreea

Mergi la inceput