Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)
Raspunsuri - Pagina 6
simis spune:
LA MULTI ANI SOFIA MARIA !!!
LA MULTI ANI MIRUNA GEORGIANA !!!
LA MULTI ANI ALESSIA TIMEEA!!!
Sa cresteti mari printesuci iubite, sa fiti sanatoase si sa va bucurati toata viata!
Noi pe aci, cu mucii in ceai
RaluKara spune:
doloresscum sa uit de ginerele meu cumintel???
mirelatrec si cucuiele si zdreliturile si vanataile pana se fac ei mari! motanii nazdravani!
andutza ce bine imi pare ca te-ai hotarat sa ne si scrii dupa ce ai citit mult timp forumul pe "ascuns"...si ce galerie ti-as fi facut daca ne scriai atunci...
va pe toate, fug sa fac niste ordine si curatenie...azi intru in posesia pozelor de la petrecerea de un an si de la turta....abia astept...
Luiza1977 spune:
LA MULTI ANI ALESSIA,MARIA SI MIRUNA!
Sa cresteti mari,sanatoase,frumoase buburuze scumpe si sa le auceti multe bucurii parintilor vostrii!
Andutza,multumim de tratatie.
RaluKara
Doloress,mai io zic sa ai in vedere si ultimele variante,sunt 'micute' rau de tot!
Luiza1977 spune:
mirela,trec vanataile pana ce se va insura!
nasoala vreme pe la voi.........la noi a nins ieri putin si-atat,nici macar la sanius nu putem merge.
fetele ce mai stiti de missexy,in leg.cu sarcina?
madalina_m spune:
Raluca bine ai revenit!
Mirelush ce nazdravani ai tu acolo! Scumpicii de ei! Vezi ca nu se gaseste Camilia in Austria sau Germamia, ca sunt frantuzesti. Si din experienta iti zic ca la nenea de pe Okazii, aduse din State, sunt mai ieftine. O sa ma interesez si eu de Vibrucol daca e asa bun.
Mimo spune:
LA MULTI ANI
ALESSIA, pui de Missexy
SOFIA, pui de Ocsanica
MIRUNA, pui de Andutza !
Sa fiti sanatoase, iubite si norocoase !
maimutzica10 spune:
LA MULTI ANI!
ALESSIA
SOFIA
MIRUNA
LA MULTI ANI!
La noi nimic nou, reducerile-s in floare, cin' sa aiba timp de umblat in magazine.. (ce mi-ar placea ); maine pleaca soacra
Viscol, zapezi, brrr; pai dupa tura de sanius si bulgareala, va invit la noi, sunt 13-15 grade ziua, seara se face mai racoare, cam 4-5 grade.
O zi excelenta sa aveti!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 17s
think pink
catal_ina10 spune:
La multi ani Alessia Timea!
La multi ani Maria Sofia!
La multi ani Miruna Georgiana!
Sa cresteti mari, sanatoase si foarte fericite!
Lori, Andutza, , mi-au dat lacrimile din cauza voastra!
Andutza, este exemplara onestitatea cu care te privesti si cu care te povestesti ! Inca o data, sa-ti traiasca printesa !
catal_ina10 spune:
RaluKara, bine ai revenit si multumim de urari! Am vazut pozele domnitei pe FB! Ce copila frumoasa !