Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)
Raspunsuri - Pagina 10
Wudy spune:
La multi ani Alessia Timea!
La multi ani Maria Sofia!
La multi ani Miruna Georgiana!
Copii dragi, sa aveti parte de tot ce este mai frumos pe lume, sa va dea Dumnezeu numai lucruri bune si frumoase! Scuze pt intarziere!
La multi ani Teodor! Sa cresti mare si voinic!
La multi ani mami Mirela! Sa fii sanatoasa mami, sa ai grija de puii tai, sa fii la fel de tonica, de plina de viata si tot ce-ti mai doresti tu!
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Andri mami, corecteaza-ma, da' nu e tot aia ROR si Priorix? Eu asa stiam. S-ar putea s agresesc. Sau il confunzi cu Prevenar? Eu prevenar cred ca-i fac Anei la 2 ani, o doza. Imi pare rau de relatia cu tati, sper sa va reveniti, sa fie doar o perioada de aia de care are absolut toata lumea, dar multi n-o recunosc. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
da confundam cu prevenar !
si da! m-am hotarat sa nu fac ROR-ul (priorix) . pt imunitate cred ca-i mai bine , e doar parerea mea pt. copilul meu
we minunat sa aveti.
(acasa , la noua casa , inca nu avem net asa ca va pup pe toate pt tot week-endul si spun la multi ani puilor dragalasi ce fac anu'.)
RaluKara spune:
LA MULTI ANI TEODOR!!!
LA MULTI ANI MAMI MIRELA!!!
SA FII PUTERNICA,SANATOASA SI SA PRIMESTI NUMAI BUCURIE SI FERICIRE PENTRU TOT CE FACI
sunt intoarsa pe dos...Maia a facut febra azi noapte 39...azi 38.5....nu are muci, nu tuseste,nu stranuta, nu are nicio bubita pe ea deci nu cred ca va fi vorba de vreo boala a copilariei...ma gandesc ca inca poate fi reactia de la vaccin, ieri dupaamiaza au trecut 48 de ore de cand l-a facut....e agitata,maraita,nu vrea sa manance...hmmm....poate sa fie de la dinti febra asa de maricica? ca ii ies maselute...cam 3 o data....nu stiu ....
v-am pupat....ma duc sa ma afund intr-o cafea mare mare
Lorich spune:
Ralu de obicei bubitele apar fix cand se termina febra, deci inca esti la "suspiciuni". Sanatate multa!
Andri we placut si linistit!
Andutza_B spune:
Da, Ralu, bubitele apar dupa febra. Sau poate fi o perioada de febra cu motiv neidentificat, cum a avut Miruna la un moment dat. O saptamana. Cea mai mare valoare-39. In rest, maxim 38.5. Avea muulte bale, dar se spune ca asa febra mare nu se face de la dinti. I-am dat , totusi, Chamomilla. Dupa o saptamana a trecut. Fara niciun alt simtom, nici muci, nici tuse, nici bubite...
Andri, we placut!
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."
catal_ina10 spune:
La multi ani Teodor!
La multi ani mami puternica Mirela!
Mirelush, sa ai parte de tot ce iti este mai drag si sa ne chemi cand vei fi soacra mare !
mirela2 spune:
pe toate va chem cand oi fi soacra mare, poate va coditi si nu veniti, ca sa vezi batuta ce va voi trage
pentru urarile frumoase
sanatate la picii bolnaviori
maimutzica10 spune:
andri,incearca sa fi zen; si da, si noi avem perioade de 'scantei' (in sensul negativ)
simis, sanatate multa flacaului!
La multi ani, MIRELA!!!
La multi ani, TEODOR!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 17s
think pink
anka-maria spune:
Am ratat multi sarbatoriti vaz, of, pup pe toata lumea.
Va ziceam acu' cateva zile ca al meu barbat pleaca in Corea si am chemat-o pe mama sa stea cu mine.
Eh, pai se putea sa fie simplu?! Nu, frate, tre' sa fie cu emotii...
Mama la Braila, Braila blocata in zapada, trenuri ioc.
Tata plecat la curs la Bucuresti, ramas blocat in zapada cu masina.
Mama dus la gara de n'spe ori poate-poate prinde un tren. A reusit azi dupa-masa, sper sa ajunga si la avion maine.
L-au scos si pe tata din zapada, a stat la un motel pe centura, nu era caldura, nu era apa ca picase centrala. Bine macar ca e intreg!
Io calare pe telefoane....bubu calare pe mine.
Ieri dus la doctor, analize iesit f. prost la vit D3 si Ca. Era sa-mi dea injectabil, asa de mici erau valorile! cica sa stau la soare, unde drac???? ca e bezna de 2 luni. Mi-o dat sa beau substante.
telegrafic cam asta e situatia.
pup comoarele!
maimutzica10 spune:
anko, nu ma speria! ca tocmai ce-a plecat socrela spre aeroport (dupa o sedere de 2 sapt), sper sa nu se intoarca!!
bine ca-i ok bunicu de bubu! si sanatate bubului insusi!!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 17s
think pink